[SAJTÓKÖZLEMÉNY] Creativecloud.hu címen elindult az Adobe csapat felhőt bemutató infoportál

  Budapest, 2013. március 4., hétfő (OTS) - Miután elérhetővé vált az Adobe Creative Cloud for Teams éves egyösszegű előfizetéses változata, összeállt egy olyan honlap, mely interaktív módon ismerteti az Adobe csoportos felhő előfizetésével kapcsolatos összes fontos tudnivalót.

  Logikusan felépített érvrendszerével megmutatja a felhő szolgáltatás összes előnyét és hátrányát a dobozos illetve licences szoftvervásárlással összehasonlítva.
  Pontosan megtudhatjuk, hogy mely termékek és szolgáltatások képezik a csapat felhőt, mekkora felhős tárterülettel számolhatunk. Kiderül, hogy egy cég hogyan menedzselheti Adobe Creative Cloud előfizetéseit az év során, hogyan jelölhet ki újabb felhasználókat, vagy hogyan csoportosíthatja azokat át.

  A www.creativecloud.hu címen elérhető honlap meglepő módon nem csak azoknak készült, akik mielőbb szeretnének áttérni az Adobe Creative Cloud-ra. A creativecloud.hu honlap azoknak is hasznos, tényszerű ismereteket ad, akik a meglévő pénzügyi kereteiket a legcélszerűbben szeretnék kreatív szoftverekre felhasználni.


  A honlapot üzemeltető Trans-Europe Kft. és az Adobe kapcsolata már 20 éves múltra tekint vissza.
  Az Adobe hazai disztribútoraként egyedi módon a Creative Cloud for Teams szolgáltatáshoz kapcsolódó szoftvertámogatási központot is üzemeltet www.szoftverdoki.hu címen