Megújult a Szoftver.hu!

  Közel 10 év után most ismét nagy ráncfelvarráson esett át az Adobe magyarországi disztribútora (Trans-Europe Kft.) által üzemeltett Szoftver.hu. A változásról és az új oldal felépítéséről cikkünkben olvashat bővebben!

  Hosszú hónapok kemény munkája után érte el a kreatív szoftverek hazai infoportálja a mostani új kinézetét.

  A korábbi apróbetűs információhalmaz helyett az új felületen sok képpel gazdagított, jól rendszerezett weboldal várja a látogatókat. A tartalmak jól elkülönülnek egymástól témakör és hírtípus alapján, de akit csak a lényeg érdekel, az a keresőablakot, illetve a népszerű tartalmakat használva is gyorsan értesülhet az újdonságokról.

  Régi Szoftver.hu / Új Szoftver.hu
  Régi Szoftver.hu / Új Szoftver.hu

   

  A felület végre megkapta a reszponzív nézetet, így mobil eszközökről, tabletről is jól olvasható, megosztható minden tartalom.

  „A hatalmas információmennyiség miatt sok időbe telt, amíg lecseréljük az elavult kinézetért is felelős régi motorunkat, de úgy gondolom, hogy a mostani design és felépítés megérte az elmúlt hónapok munkáját. A célunk a továbbra is minőségi tartalomgyártás biztosítása a felhasználóbarát felülettel társítva és bízunk benne, hogy az olvasóink is elégedettek lesznek az oldalunkkal.” – Kafka György, a Szoftver.hu-t is üzemeltető Trans-Europe Kft. ügyvezető igazgatója.

  Csapatunk ezen a linken várja az oldallal kapcsolatos véleményeket, észrevételeket és köszönettel veszik az építő jellegű kritikát is.

  A Szoftver.hu csapata