Corel tanfolyamok a Szoftversuli.hu-n!

A Windows-felhasználók mostantól kimondottan a részükre szervezett tanfolyamunkon sajátíthatják el a CorelDRAW program használatának csínját-bínját.

A Trans-Europe Kft., mint az Adobe és a Corel szoftverház hivatalos magyarországi disztribútora és a www.szoftversuli.hu oktatási portál üzemeltetője a mai napon bejelenti, hogy a Corel szoftverház termékeinek oktatásával bővíti oktatási kínálatát.

CorelDRAW tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik már némi jártassággal rendelkeznek a szabad kézi rajzolás terén és szívesen lépnének tovább egy könnyen elsajátítható, nagy ismertségű vektorgrafikus rajzprogram irányába.
    A tanfolyam célja, hogy a hallgatók megismerjék a vektorgrafikus rajz világát, kezdve az alapoktól egészen az összetett illusztrációk megjelenítésének technikájáig.

A kétnapos oktatás egészen gyakorlat orientált, így a második nap végére a tanulók készség szinten fogják ismerni a rajzolás alapeszközeit, így a magasabb szintre lépést már saját ismereteik alapján önmaguktól képesek lesznek elsajátítani.

Az órák tematikája éppen ezért a Corel leginkább ismert funkcióira koncentrál, így a különböző érdeklődési körű tanulók külön-külön is megtalálhatják a számításaikat: ugyanúgy szólnak a műszaki rajzolókhoz, mint a gravírozókhoz vagy az illusztrátorokhoz, így a második nap végén mindenki meg fogja találni a saját útját a program használatával kapcsolatban.

Tematika:

• Egy kis Corel történet
    • Bevezetés a vektorgrafika világába
    • A felhasználói felület megismerése, testre szabása
    • A dokkolók  context menü
    • A CorelDRAW rajzoló eszközei: ismerkedés a görbékkel
    • Objektumok és csoportok – a rajzolás elemei
    • Rétegek kezelése
    • Egy kis műszaki rajzolás: méretpontos ábrák és szerszám utak
    • Színezés, színsémák létrehozása, tárolása
    • A szövegezés eszközei és a szöveg transzformációk
    • Exportálás más formátumokba, átjárás a programok között
    • A kísérőszoftverek megismerése: PHOTO PAINT, CAPTURE
    • Saját rajz létrehozása önállóan

Induló Corel tanfolyamunkról bővebbb információt és a jelentkezés részleteit a lenti képre kattitnva találja meg:

CorelDRAW - Vektorgrafika könnyedén!

CorelDRAW: Vektorgrafikai ismeretek az alapoktól az illusztráció készítésig

További információ és jelentkezés: szoftversuli.hu