A szoftver.hu-t üzemeltető Trans-Europe Kft. lett a MAXON magyarországi disztribútora

  2014 januárjától a Trans-Europe Kft. lett a több mint 30 éves múltra visszatekintő MAXON Computer szoftverház hazai disztribútora.

  A világ vezető kreatív 3D szoftver gyártójaként mára több ezer felhasználó támaszkodik világszerte a főként CINEMA 4D szoftvercsaládjáról elhíresült MAXON Computerre.

  "Rendkívüli lehetőségként értékeljük, hogy a nagy múltú, 3D-tervezésben vezető MAXON termékekkel bővíthetjük kínálatunkat és így a kreatív iparágakban tevékenykedő ügyfeleinket hagyományos viszonteladói hálózatunkon keresztül, egy közös forrásból származó, sokkal szerteágazóbb termékportfólióval szolgálhatjuk ki. A MAXON 3D-tervező szoftverei tökéletesen illeszkednek az általunk képviselt kreatív szoftvergyártók, többek között az Adobe, Wacom, Corel, Quark, Autodesk, Pantone termékeiből álló színes palettába. Célunk, hogy minél több felhasználó élje át a 3D élményt, és megismerje a MAXON professzionális termékeit." - mondta Kafka György, a Trans-Europe Kft. ügyvezető igazgatója.

  "A Trans-Europe Kft-vel a MAXON egy olyan elkötelezett és erős üzleti partnerre lelt Magyarországon, amely már korábban megalapozta jó hírnevét a kreatív szoftverek és megoldások terjesztésében" - mondta Friederike Bruckert, a MAXON Nemzetközi Értékesítési- és Marketing Vezetője, hozzátéve: "Hiszünk abban, hogy a regionális disztribúciós menedzsmentet ellátó Digital Media, Stanislav Szkandera vezetésével sikerre viszi a munkát és tovább bővíti felhasználóink körét egész Kelet-Európában."

   

  A MAXON-ról…

  A vállalat 1986-ban alakult, Németországban. Leányvállalatai, központjai megtalálhatók szerte a világon (USA, Egyesült Királyság, Japán, Franciaország, Szingapúr). Ezen kívül több mint 150 forgalmazó és viszonteladó található közel 80 országban.

  2000 elején a Nemetschek AG (Európa vezető építészeti- és építőipari szoftver gyártója) 70%-os részesedést szerzett a vállalkozásban, a maradék 30% az alapítóknál maradt. Ezt követően – immár a Nemetschek AG csoport tagjaként – jelentősen megnőtt az eladások száma az építészeti- és vizualizációs piacon.

  A kreatív iparágban a MAXON Computer vezető fejlesztője a 3D-s szoftvereknek. Legismertebb és egyben vezető irányzata a 3D-s modellezést és ábrázolást megvalósító CINEMA 4D szoftvercsalád.

  A CINEMA 4D kereskedelmi forgalomban 1996-ban jelent meg, ezt követte 2000-ben a BodyPaint 3D elnevezésű szoftver. A széria immár a 15. verziót éli meg és jelenleg MAXON CINEMA 4D R15 néven fut. Az eltelt közel 20 év bizonyítja a szoftvercsalád megbízhatóságát, a stabil munkafolyamatokat, a naprakész technológiát és a gyors feladatkezelést.

  A cég szoros kapcsolatot ápol több nagy hardware-gyártóval (Apple, Intel), így garantált a stabil együttműködés és a naprakész technológia.

  A MAXON már a kezdetek óta ugyanazon tapasztalt programozói csapattal dolgozik együtt, ami szintén biztosítja a termékcsalád folyamatos fejlődését.

  Neves MAXON felhasználók között tartjuk számon többek között a BMW-t, a CNN-t, a Siemens-t, a Sony Pictures-t, a Walt Disney-t.

  A MAXON termékekről (CINEMA 4D Studio, CINEMA 4D Broadcast, CINEMA 4D Prime, CINEMA 4D Visualize, BodyPaint 3D) bővebb információt itt talál, összehasonlító táblázatunkat pedig itt találja.

  A MAXON termékekhez kedvező feltételekkel – vagy akár ingyen - juthat hozzá, az EDU- kedvezmény feltételeiről itt tájékozódhat.

   

  Csatlakozzon Ön is Facebook oldalunkhoz!