Webinar meghívó a szoftverek jogi kérdéseiről: a képmanipuláció szabályairól és a papírmentes irodáról (november 28. 13:30)


Az ingyenes webinárban kreatív szoftverek használatának jogi aspektusairól, a digitális aláírások jogi szabályozásáról és a szoftverkalózkodásról lesz szó.


jogi-webinar-800x300.png

 

 

Szeretettel meghívjuk a szoftver.hu olvasóit és minden érdeklődőt az alábbi ingyenes online webinárunkra: 

 

Időpont: 2018.11.28 (szerda) 13:30 - 14:30

 

Témakörök: 

  1. Szerzői jog grafikusok szemszögéből: képmanipulálás, képfelhasználás szabályai
  2. Szoftverkalózkodás és ennek következményei, valamint mikor számít jogtisztának egy szoftver
  3. Lehetséges-e ma Magyarországon jogi szempontból a papírmentes iroda megvalósítása - jogi szempontból a papír alapú szerződéseket és dokumentumokat ki lehet-e váltani digitális alternatívákkal: pl Adobe Sign vagy Wacom aláírópadok

 

Meghívott előadónk: Dr. Ormós Zoltán az Ormós Ügyvédi Iroda vezetője, aki szoftver és IT jogra specializálódott szakjogász.

 

Kérjük, ha konkrét kérdése lenne a témakörben, a jelentkezési űrlap megfelelő mezőjében írja le, és beérkezési sorrendben a rendelkezésre álló időkereten belül előadónk a webinár során megválaszolja (az összes kérdés megválaszolása nem garantált).

 

A webinár végén is lehet kérdezni az előadótól a fennmaradó idő erejéig, de az előre elküldött kérdések előnyt élveznek majd!

A webinár ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Kérjük regisztráljon az alábbi űrlapon keresztül: 

 

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram