Próbáld ki a Wacom tábláinkat a Hungarocomixon december 2-án


A szoftver.hu idén is kilátogat a Hungarocomix képregény kiállításra december 2-án vasárnap 10-17-ig a Ludry Rendezvényközpontba


poki-banner_0.jpg

 

 

Regisztrálj most, hogy megnyerhesd a Wacom Intuos Small táblát, amivel klassz képregényeket tudsz majd akár rajzolni.

 

 

HelyszínLurdy Rendezvényközpont, 1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14 (a Lurdy Házon belül).

Időpont: 2018.12.02. (vasárnap) 10:00 - 17:00

Weboldalkattints ide

Kiemelt vendégek:

- Farkas Lajos, aki 2014 óta neves francia kiadóknak dolgozik, és most először megjelenik magyarul is az egyik munkája. Címe Akasztottak balladája.

- Merényi Dániel alias Grafitember, a Napirajz alkotója, aki egyedi dedikációkkal látja el gyűjteményes köteteit.

- Somogyi György és Tebeli Szabolcs, akiknek Kittenberger című sorozatának második része szintén a Hungarocomixra jelenik meg. A szerzők, akik az első résszel 2017-ben elnyerték az Alfabéta-díjat, a helyszínen dedikálnak.

- Jelen lesznek saját standdal a szakma olyan klasszikus képviselői, mint Fazekas Attila és Haui József, a fiatalabb generáció tagjai közül pedig többek közt Stark Attila és Szabó Evu, a Sanyi a bagoly alkotója. Első képregényével jelentkezik Hegyi Olivér, aki idén elnyerte a Primanima elsőfilmes animációs fesztivál nagydíját.

- A kiadók számos újdonságot jelentettek be. Először lesz kapható többek között a Ha/Ver (Kick-Ass), a Locke & Key, a Saga és a Murena első magyar nyelvű epizódja, új résszel bővül a Walking Dead, a Hellboy, a Dragonero, a Spawn és a Kockás.

- A látogatók részt vehetnek a Comic Jam néven ismert interaktív képregényrajzolásban

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram