ÉLŐ Youtube Webinar Perhiniák Mártonnal

  Találkozz újra az Adobe világhírű oktatójával online! Jön a CinemART "előzetese" október 5-én. Az október 19-i Lurdy moziban megrendezésre kerülő CinemART rendezvényre egy kis ráhangoló élő webinar Perhiniák Mártonnal.

  alkoss-hatarok-nelkul-2.-800x400_0.jpg

   
  Mire számíthatsz az október 5-i webinaron?
   

  Ez a szeminárium egy összefoglaló az Adobe Creative Cloud elképesztő rejtett funkcióiról, amit a legtöbb felhasználó nem ismer vagy nem is gondolja, hogy mennyit segíthet számára.

  Megtanulhatod a leghatékonyabb módját annak, hogy hogyan tárold és oszd meg a munkáidat CC fájlokban, miként működj együtt csapattagokkal és kreatív szakemberekkel a CC könyvtárak segítségével, valamint hozd ki a legtöbbet az Adobe Stock-ból mások munkái megvásárlásán és sajátjaid értékesítésén keresztül.

  Oszd meg munkáidat és találd meg potenciális ügyfeleidet a Behance-en vagy az Adobe Portfolio-n keresztül és készíts elképesztő, reszponzív landing pageket az Adobe Spark használatával. 
  Csatlakozz Marcihoz a szabadúszó grafikus designerhez és nézd meg miként dolgozott együtt olyan nagy cégekkel mint a Disney, BBC vagy Viacom, és miként hozta ki a legjobbat a Creative Cloud szolgáltatásaiból.
   
  + MEGLEPETÉS a webinaron!
   
   
  Az élő webinarra ITT tudsz jelentkezni:
   
   
  Az online webinar időpontja: 2017.10.05. 11:00-12:30
   
  Add hozzá a naptáradhoz:
   
   
  Roadmap az előadáshoz:
   
  roadmap.png
   

  Már több mint 150-en döntöttetek úgy, hogy ott lesztek az október 19-i Lurdy moziban tartandó CinemART rendezvényünkön, mert elhatároztátok, hogy a legjobbtól szeretnétek tanulni és Ti is szeretnétek még hatékonyabban használni az Adobe Creative Cloud eszközeit munkáitok során.

  Amennyiben még nem vetted meg a jegyedet a CinemART-ra, legyél ott a géped előtt az október 5-i Youtube webinaron és hallgasd meg Marci előadását, hogy Te is meggyőződj róla, hogy nem érdemes lemaradnod az október 19-i egynapos kurzusról.

  Legyél ott Te is a géped előtt és hangolódj rá Marcival az októberi CinemART rendezvényre.