Soha nem volt ilyen egyszerű egy szerződést aláírni

  Megjelent az Adobe Sign legújabb verziója, mely minden eddiginél könnyebbé teszi az űrlapok, szerződések intézését. A cég nem csak gyorsított, de egyszerűsített is a programon.

  kep 01.jpg

   

  Mi is az az elektronikus aláírás?


  Az elektronikus aláírásokkal törvényes úton igazolhatjuk magunkat, illetve engedélyt, jóváhagyást szerezhetünk elektronikus dokumentumokon vagy űrlapokon. Fontos, hogy ez a fajta hitelesítés jogérvényes, biztonságos, auditálható és hitelesíthető. Helyettesítheti a kézzel írott aláírást, legyen szó akár személyes vagy hivatalos folyamatokról. Ez a fajta szignálás kötelező érvényű a világ szinte összes iparosodott országában.
   

  Az egyik legbiztonságosabb aláírási forma


  Sokan még a mai napig óckodnak az elektronikus aláírási formáktól, pedig a világ egyik legellenőrzöttebb és legbiztonságosabb hitelesítő formája. Ez a program például megfelel a világ legszigorúbb biztonsági előírásainak, a fizetőkártya-ipari ISO 27001, a SOC 2 Type 2 és a PCI DSS szabványoknak, illetve számos adatvédelmi szabályzatnak is

   

  Az újítások célja és előnyei

   

  Az Adobe a program újításaival az egyéni felhasználók mellett, a munkacsoportokat és az üzleti vállalkozásokat is szeretné segíteni, többek között például az üzletmenetek gyorsításával. Az új Sign például számos programmal és applikációval kompatibilis, melyek közül az egyik legjelentősebb a Microsoft termékcsalád. Ennek eredményeként, bárhonnan készíthetünk űrlapot, szerződéseket, nyilatkozatokat, aláírhatunk, illetve elküldhetjük dokumentumainkat hitelesíttetni.
   

  A legújabb Adobe Sign innen letölthető, ráadásul a cég speciális kedvezménnyel is előrukkolt: A több felhasználót foglalkoztató szervezetek 14 napig ingyen próbálhatják ki a program szolgáltatásait.