Megjelent az extra vékony Wacom Cintiq Pro

  Megjelent a Wacom egyik legfejletebb és legvékonyabb táblamonitora a Cintiq Pro.

  Alkossunk közvetlenül a kijelzőnkön a lehető legtermészetesebb módon! A Wacom Cintiq Pro 13 a Wacom egyik legfejletteb és legkisebb kreatív táblamonitora.

  Professzionális művészek és tervezők eszköze, akik a lehető legközelebb szeretnének kerülni a munkájukhoz a képernyőn keresztül egy toll segítségével. A legújabb fejlesztéseknek és az elképesztően pontos Wacom Pro Pen 2-nek köszönehetőn a Wacom Cintiq Pro 13 egy kompakt, de kompromisszumoktól mentes készülék.

   

   

  Új Wacom Pro Pen 2

  Jóval érzékenyebb és pontosabb és reszponzívabb, mint bármelyik korábbi Wacom toll.

  • Négyszer érzékenyebb és pontosabb, mint az elődje
  • Gyakorlatilag nincs lag
  • Természetes dőlés
  • Nincs parallaxis (a kurzor és a toll hegye között nincs érzékelhető eltolódás)
  • Nincs szükség elemre vagy töltésre

  pro-pen-2.png

  Kötődés a vászonhoz A Wacom Cintiq Pro 13 full HD felbontású 13 collos LCD kijelzővel rendelkezik. A nagy (87%-os Adobe RGB) színhűségnek köszönhetően nyomtatásban is azt fogjuk viszont látni, amit a kijelzőn. De a kötődés nem csak képi értelemben értendő. A készülék üvegfelülete pont a kellő ellenállást tanúsítja a tollal szemben, így olyan érzetet ad, mintha valódi tollal dolgoznánk valódi papíron.

  Alkotásra tervezve A kreatív szakemberek mindig időszűkében vannak, ezért a Wacom Cintiq Pro számos, a produktivitást segítő megoldással rendelkezik. A készülék támogatja a multi-touch gesztusokat, és így pont olyan egyszerű a használata, mint a kedvenc telefonunknak. A számítógépünkhöz pedig USB-C kábelen keresztül kapcsolódik, így nincs szükség külön táp és monitor kábelre se.

  Közelebb az alkotáshoz Ha kompakt méretű vásznakon szeretünk dolgozni, a Wacom Cintiq Pro 13 a tökéletes választás. Pehelykönnyű és könnyedén szállítható készülék, mely ideális rajzolásra és vázlatok készítésére.

   

  A készülék elérhető 16 collos LCD kijelzővel is.

  További információkat itt olvashatsz a táláról.

   

  wacom cintiq pro 13 háttér nélkül_0.png