Kicsi, de erős – Az új Wacom Intuos Pro Small a professzionális tolltechnológiát egy kompakt formátumban jeleníti meg

  A Wacom kiegészíti a kreatív pen tablet kínálatát, és mostantól az Intuos Pro Small, Medium és Large termékekkel tökéletesít valamennyi munkafolyamatot.

   

  intuospros_header.png

   

  Tokió, Japán és Düsseldorf, Németország. – 2019. Május 09. – A Wacom új “Small” modelleket jelent be a professzionális pen and touch tábláihoz. A Wacom Intuos Pro Small a vállalat több mint 35 éves tapasztalatát, innovációját és tapasztalatát tartalmazza a termékek készítéséhez a digitális művészet és tervezés területén, és egyesíti a viszonteladóknál már kapható Intuos Pro Medium és Intuos Pro Large táblát. A legújabb generációjú Intuos Pro számtalan funkciót és előnyt biztosít a digitális művészek, tervezők és fotósok számára, akik mindig a lehető legjobbat szeretnék kihozni kreatív eszközeikből.  

  A Wacom a precíz Pro Pen 2 technológiával, a több mint 8.000 toll nyomásérzékenységi szinttel, dőlésérzékenységgel, természetes tollérzettel és megbízható teljesítménnyel, a művészek kiválaszthatják a számukra megfelelő méretű tabletet – small, medium, large – amely a legjobban megfelel munkájukhoz. Az új kis méretű tabletnek ugyanakkora a munkaterülete, mint az Intuos Pro Small előző modelljének és különösen vonzó lesz napjaink folyton úton lévő kreatív felhasználóinak, akik a Wacom tabletet és PC-t, vagy a Mac-es laptopot mindig a közvetlen közelükben tartják. A helykímélő tablet a kis helyigényével, vezetéknélküli kapcsolattal és az elemnélküli tolltechnológiával, nem kell feltöltenünk a készüléket, amellyel így gyorsan és problémamentesen dolgozhatunk kávézókban, tárgyalótermekben, ügyfelek irodáiban, otthon, iskolában és stúdióban. 

  Faik Karaoglu a Wacom Branded Business Group alelnöke szerint attól függetlenül, hogy tanulók vagyunk-e, aki a tabletet az osztályból a kollégiumba viszi, vagy pedig fényképészek, akinek néhány képet gyorsan retusálnia kell egy távoli helyen, az új Wacom Intuos Pro Small spontán kreatív ellenőrzést és professzionális minőségű toll és ecsetvonásokat biztosít a digitális művészethez, tervezéshez és képfeldolgozáshoz. “Ezenkívül ez egy okos választás azok számára, akiknek különleges munkaterület igényeik vannak, és szeretnék a legjobbat kihozni a Pro Pen 2 technológiából”.  

  Mindhárom Pro tábla TouchRinget és ExpressKey-t (Gyorsbillentyű) tartalmaz, a kis méretű hatot, a közepes és a nagy pedig nyolcat, a kreatív munkavégzés felgyorsítása érdekében. Ezenkívül tartalmazza a pen and touch-t, amely lehetővé teszi a felhasználóknak új lehetőségek megismerését a navigáláshoz és elősegíti, hogy az egész kreatív élmény sokkal interaktívabb legyen. A vékony tabletekhez jár egy tartós alumínium hátlap és egy elegáns asztali toll állvány, amely 10 cserélhető hegyet tartalmaz.

  Prémium Tollak, Premier Teljesítmény 

  A Wacom Pro Pen 2 a Wacom legfejlettebb kreatív toll technológiáját biztosítja, négyszer annyi nyomásérzékenységi szinttel, mint az eredeti Pro Pen. A 8,192 nyomásérzékenységi szint, dőlésfelismerés és akadásmentes követés természetes rajzolási élményt biztosít. Ezenkívül a toll testreszabható oldalsó kapcsolója lehetővé teszi a gyakran használt parancsokhoz történő egyszerű hozzáférést, így jelentős mértékben felgyorsítható a munkavégzés.  

  Az Intuos Pro-t használó művészek igényeinek kielégítése érdekében a Wacom két hasznos kiegészítő tollat ajánl (külön megvásárolható). A Pro Pen 3D, egy harmadik gombot tartalmaz, amellyel különböző 3D-s utasításokat állíthatunk be, például objektumok forgatása a gyakran használt 3D-s kreatív és CAD alkalmazásokban. A legújabb toll a Pro Pen slim, ergonómikus beállításokkal támogatja a vékonyabb toll használatát, amely leginkább egy ceruzaszerű érzést nyújt. Mindkét toll kompatibilis az Intuos Pro családdal és testre szabhatjuk a sebességet és a kreatív élményt is. 

  A Wacomról

  1983-ban alapították Japánban (Tokyo Stock Exchange 6727) leányvállalatokkal és különböző irodákkal az egész világon a marketing és értékesítési folyamat támogatásához. Több mint 150 országban van jelen. A Wacom víziója az, hogy az embereket és a technológiákat közelebb hozza egymáshoz. Ezzel pedig a világ vezető gyártója lett az interaktív tollak és kijelzők és egyéb megoldások például a digitális aláírások területén. A Wacom fejlett technológiáját digitális műalkotások, filmek, különleges effektek, tervek készítéséhez használják az egész világon. Lehetővé teszi az üzleti és az otthoni felhasználóknak, hogy kifejezzék a saját személyiségüket. 

  További információért keressük fel a Wacom oldalát. [www.wacom.com

  A Wacom hivatalos magyarországi forgalmazója: 

  Trans-Europe Zrt.
  1026, Budapest, Torockó utca 4. mfsz.1        
  www.wacominfo.hu
  Tel: +361/ 392 0700
  E-mail: info@trans-europe.hu

  További információ:
  Wacom Europe GmbH
  Jeroen van ’t Hoofd
  jeroen.vanthoofd@wacom.co

   

  Hivatalos magyar nyelvű termékleíró.

  Intuos Pro S_Packshot_0.png