Íme a Wacom újdonságai

  A Wacom számos új készüléket jelentett be az év legnagyobb technológiai expóján, a berlini IFA 2016-on. A cég megpróbálja áthidalni a szakadékot a fizikai papíron való jegyzetelés és a digitális térben való tárolás között. Ez az új termékcsalád két új Smartpad-et – a Bamboo Slate-t és a Bamboo Folio-t – valamint a teljesen új fejlesztésű ceruzát, a Bamboo Omni-t foglalja magában. És ha ez még nem lenne elég, a cég a már meglévő Bamboo Solo és Bamboo Duo ceruzák felfrissítésén is munkálkodott.

  Bamboo Slate

  Egy gombnyomással alakíthatod át kézírásodat „élő” digitális fájlokká. Az Inkspace felhő szolgáltatással átszinkronizálhatod jegyzeteidet a felhőbe, ezzel elérhetővé téve őket bárhol és bármikor.

  Miért a Bamboo Slate? Nincs több limit! 

  Frissítsd a munkamódszeredet, jegyzetelési szokásaidat és gondolkodásodat. Alkoss, tárolj, szinkronizálj! Szerkeszd és javítsd ötleteidet a Bamboo Slate és a vezető felhő szolgáltatások és applikációk segítségével.   

  bamboo_slate_use_case_2.png

   

  bamboo_slate_gallery_9.jpg

  Bamboo Solo

  Az új Bamboo Solo nélkülözhetetlen eszköze az érintő képernyős készülékeken való rajzolásnak. Élvezd az új ergonomikus háromszögletű tervezést és a szénszálas hegy kialakítását – a természetes és kényelmes érzésért. A cserélhető szénszálas hegy könnyeddé tette az érintést, írást és a navigálást minden érintőképernyőn.

  Tapasztald meg a Bamboo Solo tökéletesen kiegyensúlyozott és kényelmes fogását, lágy tapintású felületének köszönhetően. Az egyedi tervezésű érintőceruza fekete, fehér, kék valamint piros színekben beszerezhető.

  bamboo_solo_gallery_1.jpg

  bamboostylus-alpha1.jpg

   

  Bamboo Duo

  Érintőképernyő vagy papír? A kettő az egyben Bamboo Duo-val egyszerre tudsz írni és rajzolni is akár a szénszálas végével, akár a fekete golyóstollal. Használd az eszközt a zökkenőmentes érintésért és a könnyed vonalakért vagy a prémium minőségű golyóstollat folyékony íráshoz.

  A mindennapi használatot szem előtt tartva, a Bamboo Duo kompatibilis a szabványos D1 utántöltő tintával. A fekete, fehér, kék és pink színekben kapható tollak mágneses kupakkal felszereltek melyek a rajztáblára illeszthetőek.

  bamboo_duo_gallery_1.jpg

  en-INTL_PDP_WACOM_Bamboo_Stylus_Duo_Black_DHF-01054_P2.jpg

   

  Intuos 3D

  Repítsd ötleteidet egy teljesen új dimenzióba az új Intuos 3D-vel, ami magában foglalja a Wacom vezető Pen & Touch technológiáját, a kreatív 3D szoftvert és egy online képzést. Akár az az álmod, hogy a karakteredet minden szögből alaposan szemügyre tudd venni és formázni kedved szerint, akár annak 3D nyomtatása - az Intuos 3D-ben minden megvan ami a kreativitásod szárnyalásához kell. 

  Az Intuos 3D egy új szoftverrel és oktató anyaggal együtt érkezik, hogy a felhasználóknak mindenük meg legyen, ami a három dimenzióban való tervezéshez szükséges. Karakterek, játékok, ékszerek – építsd, formázd és fesd őket egy időben az Intuos rajztáblával. A termék magában foglalja a multi-touch funkciót, amelynek köszönhetően egyszerűen tudjuk nagyítani, forgatni és mozgatni alkotásunkat csak úgy, mint egy telefonon.

  CTH690K_3D_InUse.jpg

  螢幕快照-2016-09-06-13.30.39.png