FlightCheck Studio

  Markzware FlightCheck Studio 1.3

  Dokumentumellenőrzés munkacsoportoknak
  FlightCheck Studio

  A Markzware FlightCheck Studio egy hatékony dokumentumellenőrző szoftver, amely képes szinte minden olyan hiba kiszűrésére, ami a nyomtatásra vagy az internetre szánt fájl esetében felmerülhet. A program megjeleníti az olyan apró hibákat is, amelyek szabad szemmel fel sem tűnnének. Lehetőségünk nyílik továbbá egységes ellenőrzési beállítások használatára, így elérhetjük, hogy a készülő kiadványhoz tartozó összes dokumentum azonos felépítéssel, logikával és arculattal rendelkezzen.

  Áttekintés

  A Markzware FlightCheck Studio egy hatékony dokumentumellenőrző szoftver, amely képes szinte minden olyan hiba kiszűrésére, ami a nyomtatásra vagy az internetre szánt fájl esetében felmerülhet. A program megjeleníti az olyan apró hibákat is, amelyek szabad szemmel fel sem tűnnének. Lehetőségünk nyílik továbbá egységes ellenőrzési beállítások használatára, így elérhetjük, hogy a készülő kiadványhoz tartozó összes dokumentum azonos felépítéssel, logikával és arculattal rendelkezzen.Aki kiadványszerkesztéssel foglalkozik, tudja, hogy nemcsak professzionális tervezésre és kivitelezésre van szükség ahhoz, hogy a dokumentum igényes, jó megjelenésű legyen - rendkívül fontos a publikálás előtti utolsó, átfogó ellenőrzés (preflight) is. Nincs bosszantóbb annál, ha a végtermék tele van hibákkal, vagy ha nem úgy néz ki, ahogy azt mi eredetileg elképzeltük. A Markzware FlightCheck Studio egy hatékony dokumentumellenőrző szoftver, amely képes szinte minden olyan hiba kiszűrésére, ami a nyomtatásra vagy az internetre szánt fájl esetében felmerülhet. A program megjeleníti az olyan apró hibákat is, amelyek szabad szemmel fel sem tűnnének. (Például ha egy képet véletlenül 1-2 fokkal elforgattunk.) A kilistázott hibák valamelyikére kattintva a szoftver a dokumentum megfelelő helyére ugrik, így azonnal megkezdhetjük az adott elem javítását vagy módosítását. A bővítmény egyelőre kizárólag Macintosh rendszer alatt működik, az Adobe InDesign vagy a Quark QuarkXPress programok segítőtársaként. A vezető kiadványszerkesztő által elkészített Designer Policy segítségével egységes felépítésű, logikájú és arculatú kiadványok készítésére nyílik lehetőségünk. A jelszóval védett alapbeállításokat fájlba menthetjük, majd elküldhetjük az összes szerkesztőnek, ill. arculattervezőnek. A program ezen beállítások figyelembevételével is képes ellenőrizni a dokumentumo(ka)t, így elérhetjük, hogy a készülő kiadványhoz tartozó összes dokumentum azonos felépítéssel, logikával és arculattal rendelkezzen. A szoftverrel már számos felhasználó elégedett, erről tanúskodik pl. a chicagói Must See 'ems! 2001 és a San Franciscói Seybold Editors Hot Picks 2002 díj is.

  Amennyiben a Markzware FlightCheck programcsalád többi elemére kíváncsi, kattintson ide!

  Rendszerkövetelmények
  Apple
  Rendszer
  Mac OS 9.2x vagy újabb QuarkXPress 4.x, ill. 5.x-hez, Mac OS X 10.2 vagy újabb QuarkXPress 6.x-hez
  Processzor
  PowerMac G3 vagy gyorsabb
  Memória
  256 MB
  Tárhely
  10 MB
  Egyéb

 • Adobe InDesign CS vagy CS2
 • Quark QuarkXPress 4, 5 vagy 6 (Csak az egyik szükséges.)
 •  

  Funkciók

  Több száz hiba kiszűrése: A program ellenőrzi a dokumentum alapbeállításait, valamint a színeket, a képeket, a fontokat, a PDF kimentési beállításokat, továbbá a felhasználó által definiált beállításokat (pl. mértékegységek meghatározása, segédvonalak elrejtése vagy megjelenítése, stb.).

  Hibás elemek gyors elérése: Az eredménylistán megjelenő hibás elemekhez egyetlen kattintással eljuthatunk. Például ha egy színnel van probléma, a program megnyitja a színkezelésért felelős Edit Color párbeszédablakot.

  Hasznos információk megjelenítése az egyes elemeknél: Az Object Info számos hasznos információt mutat meg a kiválasztott elemről. Ilyen pl. az elhelyezés, a színbeállítások, az alátöltési beállítások, stb.

  Egységes arculatú kiadványok (Designer Policy): A vezető kiadványszerkesztő a munkafolyamat kezdetekor meghatározhat bizonyos alapbeállításokat (pl. színeket, fontokat stb.), amelyek a későbbiekben biztosítják a készülő kiadvány egységes arculatát. A program ezen beállítások figyelembevételével is képes ellenőrizni a dokumentumo(ka)t.

  További funkciók:

  • alapvető hibák automatikus javítása
  • részletes beállítási lehetőségek

  • dokumentumellenőrzés munka közben is
  • elmenthető ellenőrzési beállítások
  • kiszűrt hibák vizuális megjelenítése

  • tökéletes együttműködés a Markzware FlightCheck programcsalád többi elemével
  Kinek ajánljuk?