FlightCheck Professional

  Markzware FlightCheck Professional 5.8

  Professzionális dokumentumellenőrzés
  FlightCheck Professional

  A Markzware FlightCheck Professional (korábbi nevén Classic) a legtökéletesebb eszköz a professzionális dokumentumellenőrzés terén. Dolgozzunk a nyomdaipar bármely területén: legyünk akár kreatív arculattervezők, kiadványszerkesztők, foglalkozzunk nyomdai kivitelezéssel vagy interneten való publikálással, a program minden igényünket ki fogja elégíteni, függetlenül az általunk használt szoftvertől.

  Áttekintés

  A Markzware FlightCheck Professional (korábbi nevén Classic) a legtökéletesebb eszköz a professzionális dokumentumellenőrzés terén. Dolgozzunk a nyomdaipar bármely területén: legyünk akár kreatív arculattervezők, kiadványszerkesztők, foglalkozzunk nyomdai kivitelezéssel vagy interneten való publikálással, a program minden igényünket ki fogja elégíteni, függetlenül az általunk használt szoftvertől.Aki kiadványszerkesztéssel foglalkozik, tudja, hogy nemcsak professzionális tervezésre és kivitelezésre van szükség ahhoz, hogy a dokumentum igényes, jó megjelenésű legyen - rendkívül fontos a publikálás előtti utolsó, átfogó ellenőrzés (preflight) is. Nincs bosszantóbb annál, ha a végtermék tele van hibákkal, vagy ha nem úgy néz ki, ahogy azt mi eredetileg elképzeltük. A Markzware FlightCheck Professional (korábbi nevén Classic) a legtökéletesebb eszköz a professzionális dokumentumellenőrzés terén. Dolgozzunk a nyomdaipar bármely területén: legyünk akár kreatív arculattervezők, kiadványszerkesztők, foglalkozzunk nyomdai kivitelezéssel vagy interneten való publikálással, a program minden igényünket ki fogja elégíteni, függetlenül az általunk használt szoftvertől (pl. Adobe InDesign, Quark QuarkXPress, Macromedia FreeHand vagy akár CorelDRAW). A program több száz szempont alapján vizsgálja a kiválasztott fájlt, majd tudatja velünk, hogy a dokumentum átment-e a teszten. Amennyiben nem, természetesen javíthatjuk a hibákat. A szoftver több mint egy évtizedes múltja, a számtalan elégedett felhasználó és díj (pl. Softpedia 2005, Image Reports Angel Award 2004, MacUser Awards 1999 stb.) a biztosíték arra, hogy Ön is meg lesz elégedve a programmal!

  Amennyiben a Markzware FlightCheck programcsalád többi elemére kíváncsi, kattintson ide!

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Microsoft Windows 98, 2000, NT 4.0, ME, XP
  Processzor
  Intel Pentium 233 MHz vagy nagyobb teljesítményû
  Memória
  128 MB
  Apple
  Rendszer
  Mac OS 9.22, OS X 10.1 vagy újabb
  Processzor
  PowerMac G3 vagy nagyobb teljesítményû
  Memória
  128 MB
  Funkciók

  Teljes körű dokumentumvizsgálat A program több száz szempont alapján vizsgálja a kiválasztott fájlt, majd tudatja a felhasználóval, hogy a dokumentum átment-e a teszten.

  Önállóan működő program Ellentétben más hasonló szoftverekkel, a Markzware FlightCheck Professional futtatásához nincs szükségünk semmilyen befogadó vagy kiegészítő programra.

  Adobe CS2 termékek teljes körű támogatása A szoftver új verziója immár képes ellenőrizni az összes Adobe Creative Suite termék által generált állományt. Ezen programok a következők: Adobe Acrobat (1.6-os PDF technológia), Adobe InDesign, Adobe Photoshop (ezen belül a PSB fájlokat is támogatja), Adobe Illustrator. Ezenfelül lehetőségünk nyílik az EPS fájlok még átfogóbb ellenőrzésére is.

  Párhuzamos munka A program egyszerre több dokumentumot is képes ellenőrizni egyetlen folyamatsorban. (Ugyanakkor csak elmentett fájlok ellenőrzésére képes.)

  Hibás elemek megjelenítése és villámgyors elérése Az ellenőrzési folyamat végén a szoftver vizuálisan is megjeleníti a kiszűrt hibákat. Ezek után egyetlen kattintással rendezhetjük a dokumentumban található színek, fontok, képek stb. adatait. Függetlenül attól, hogy a fájlhoz kapcsolódó állományok hol találhatók a számítógépen, a program segítségével egyszerűen eljuthatunk a kiválasztott elemhez, majd korrigálhatjuk a hibát.


  Elmenthető és megosztható ellenőrzési paraméterek Ha az ellenőrzési folyamat során gyakran használjuk ugyanazokat a paramétereket, lehetőségünk nyílik elmenteni őket, így később nem kell mindent újra beállítanunk. Az elmentett paramétereket mind Windows, mind Macintosh platform alatt felhasználhatjuk.

  Részletes PDF ellenőrzés A programba egy olyan PDF ellenőrző modult építettek bele, mely az Adobe szabványa alapján készült és bármilyen bonyolult PDF fájl ellenőrzésére képes. A szoftver természetesen a szabvány PDF/X-1 és PDF/X-3 formátumokat is tudja kezelni.

  Háromfokozatú figyelmeztető üzenet A szoftver a kiszűrt hiba súlyosságának megfelelően háromféle figyelmeztető üzenetet (hiba, figyelmeztetés, egyszerű közlés) generálhat, így lehetővé válik, hogy először a súlyosabb hibákat javítsuk.

  "Drag and Drop" techológia Lehetőségünk nyílik a népszerű "Drag and Drop" technológia használatára, melynek segítségével egy vagy akár több fájlt is egyszerűen mozgathatunk.

  Támogatott fonttípusok

  • OpenType
  • TrueType
  • Adobe Type 1
  •  

  Támogatott programok

  A szoftver természetesen a Markzware FlightCheck termékcsalád többi elemével is kiválóan együttműködik. A támogatott szoftverek teljes listáját itt tekintheti meg.

  Kinek ajánljuk?