Flash Egyszerűen - Kezdőtől középhaladó szintig

Mi is az a Flash?

Legyünk akár egy neves webstúdió grafikusai, egy összetett vállalati rendszer üzemeltetői, vagy éppen egyszerű felhasználói a Világhálónak, mindennapi tevékenységünk során óhatatlanul is találkozunk Flash animációkkal, ha máshol nem, hát kedvenc hírportálunk reklámbannerei képében. A Flash egy olyan, folyamatosan bővülő és megújuló technológia, amely a kilencvenes évek korlátozott sávszélességének határait túlszárnyaló animációs programból mára egy összetett, ugyanakkor könnyedén kezelhető fejlesztői megoldássá nőtte ki magát.

A Flash egy professzionális animáció-készítő szoftver, amely funkcionalitását és használhatóságát tekintve egyedülálló. Segítségével könnyedén ötvözhetjük pixeles és vektoros képelemeinket, digitális filmfelvételeinket, zenei és hanganyagainkat, mindezt egy olyan, interaktív környezetben tálalva közönségünk elé, amely valódi élménnyé teheti a megjeleníteni kívánt tartalom böngészését.

A Flash kép, hang, mozgás és interaktivitás egyetlen, igen hatékony eszközben.

A könyv tartalma

A Flash Egyszerűen kézikönyv fejezetei szigorú logikai felépítést követve mutatják be a Flash különböző funkcióit és szolgáltatásait. A Flash animációk elkészítése során felhasználható fájlformátumok és kimeneti állományok ismertetését a rendszerbeállítások tárgyalása követi. A fejlesztői környezet kapcsán kerülnek bemutatásra a grafikai tervezőket és Flash programozókat segítő eszközök és szolgáltatások. A szerkesztés eszközeit részletesen bemutató fejezet alapvetően a grafikai képelemek elkészítésének folyamatáról és az itt alkalmazható megoldásokról szól. Az animációk szinte határtalan világával történő ismerkedést az interaktivitás megvalósításához szükséges egyszerűbb programozási fogalmak tárgyalása követi. A gyakorlati fejezeteket a rendszerkövetelmények felsorolása, valamint egy több száz címszóból álló tárgymutató zárja.

Kinek szól a könyv?

A könyv nélkülözhetetlen útmutató mindazok számára, akik az animációk, multimédiás bemutatók, illetve internet-alapú fejlesztések világának e páratlan eszközével kívánnak megismerkedni. Felépítése révén a könyv kiválóan használható csoportos oktatásban és egyéni tanulás során is.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram