Flash 8 újdonságok

A Flash 8 megjelenésével mind a grafikai tervezés, mind a programozás területén jelentős fejlesztéseknek lehettünk tanúi.

Mivel a felhasználói felület szinte semmit nem változott, úgy határoztunk, hogy egy teljes, az alapoktól induló áttekintés helyett egy olyan kiadványt készítünk, amelyik csak a Flash 8 újdonságaival foglalkozik.

Végeredményképpen egy rövid, gyakorlat-orientált kiadványt kaptunk, amely elsősorban az ActionScript programozóknak nyújt hasznos segítséget, mert a kódból elérhető funkciók segítségével igen látványos effektek hozhatók létre.

A könyv első felében a rajzoló eszköztár, illetve a szerkesztői felület újdonságait mutatjuk be, ahol az új rajzolási módtól a különböző új szűrők alkalmazásáig minden újdonság bemutatásra kerül.

Külön részt szenteltünk a nagy fejlődésen átesett VIDEO kezelésnek.

Az utolsó szakaszban a "coder-ek" kedvéért döntően a pixel-manipuláció és egyéb transzformációk, szűrők segítségével előállított alkalmzások, effektek kaptak helyet.

A tartalomjegyzéket PDF fájlban itt tekinthetjük meg.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram