Eye Candy

30 lenyűgöző Photoshop szűrő egy csomagban

ÁTTEKINTÉS

Az Eye Candy 6 harminc olyan Photoshop szűrőt tartalmaz, amelyek elegánsan képesek lekezelni számos design feladatot.

30 professzionális szűrőt kapunk egy csomagban, amelyekkel háttérfény, vastagság, fém, króm, 3D, üveg, glória, bemozdulás, perspektivikus árnyék, szuper csillagok, tűz, jég, füst, hó, rozsda, hullámok, napsugarak, elmozdulás, elfolyás, vízcsepp, állatbunda, téglafal, fém, márvány, hüllő, fa, szövet, körkörös és zajos mintákat készíthetünk (blacklight, bevel, brushed metal, chrome, extrude, glass, gradient glow, motion trail, perspective shadow, super star, corona, drip, fire, icecles, ripples, rust, smoke, snow drift, aquint, water drops, animal fur, brick wall, diamond plate, marble, reptile skin, stone wall, swirl, texture noise, weave, wood).

 

RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

Rendszer Mac OS X v10.5.8 vagy újabb
Processzor Többmagos Intel processzor
Memória 1 GB
Tárhely 4 GB
Képernyő 1024x768
Egyéb
  • Az alábbi képszerkesztő szoftverek egyike:
  • Adobe Photoshop CS3 vagy újabb
  • Adobe Lightroom 2 vagy újabb
  • Adobe Photoshop Elements 7 vagy újabb

Windows:

Rendszer Windows XP SP3, Vista vagy Windows 7
Processzor 1.6GHz vagy gyorsabb processzor
Memória 1 GB
Tárhely 4 GB
Képernyő 1024x576
Egyéb

 

  • Az alábbi képszerkesztő szoftverek egyike:
  • Adobe Photoshop CS3 vagy újabb
  • Adobe Lightroom 2 vagy újabb
  • Adobe Photoshop Elements 7 vagy újabb

FUNKCIÓK

Kiváló teljesítmény A motorháztető alatt az Eye Candy engine-jén számos fejleszés történt. A szűrők sokkal gyorsabba működnek még a nagyméretű képeken is. Az Eye Candy kihasználja a modern 64 bites többmagos processzorok nagyobb teljesítményét is.

Skálázhatóság Az Eye Candy 6 képes adaptívan alkalmazkodni a kép aktuális méretéhez, így gyorsan érhetünk el nagyszerű eredményeket. Az új gyári beállítások jobban működnek, mint valaja. Az Eye Candy legújabb verziójával akár pixeles pontossággal is beállíthatjuk a szűrőket.

Beállítások A beállítások mostantól kategóriákba rendezhetők. A kezdőknek érdemes megnézni az új Tour kategóriát, melyben a legérdekesebb szűrők találhatók. Több, mint 1500 gondosan elkészített gyári beállítás áll a rendelkezésünkre a munkához.

Tűz A Fire szűrő még realisztikusabb lett az új verzióban. Eltűntek az éles szélek, és így sokkal élethűbb hatásokat lehet elérni.

Panelek A Photoshopban megjelenő Eye Candy panelek segítségével pillanatok alatt elérhetjük a kiszemelt szűrőt.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram