Extensis

  Fontkezelés és képkatalogizálás

  Az Extensis három fontkezelő megoldást biztosít a kreatív szakemberek részére. Az alábbi táblázat a megfelelő megoldás kiválasztásában segíti a felhasználókat és a kreatív vállalkozásokat.  
  A Suitcase TeamSync tökéletes megoldás a betűkészletek menedzselésére. A designereknek csak a felhőbe kell feltölteniük a fontokat, és azok máris elérhetővé válnak a csapat többi tagjának is.
  Árakhoz kattintson ide Az Extensis Suitcase Fusion a betűkezelő programok új generációjának egyik legjelesebb tagja. A macOS és Windows rendszerre fejlesztett szoftver segítségével végre rendbe szedhetjük a fontjainkat. Nem kell többé hibás, megkettőzött, elveszett, verzióhibás fontoktól tartanunk, hiszen az Extensis Suitcase Fusion szoftverrel kezünkben tarthatjuk a dolgokat.
  Árakhoz kattintson ide Az Extensis Universal Type Server 7 segítségével Macintosh és Windows fontokat kezelhetünk, illetve oszthatunk meg munkaállomásaink között, miközben a háttérben futó automatikus frissítés mindenki számára biztosítja ugyanazon betűtípusok- és készletek elérhetőségét.
  Árakhoz kattintson ide Az Extensis Portfolio a Portfolio kliensprogram funkciói mellett lehetővé teszi, hogy a katalógusokat több felhasználó kezelhesse és szerkeszthesse.
  Árakhoz kattintson ide Az Extensis Suitcase a világ legkeresettebb fontkezelő alkalmazása: egyszerűvé és kényelmessé teszi a fontokkal való munkánkat. Az automatizált funkciók segítségével pillanatok alatt aktiválhatjuk, megtekinthetjük és rendszerezhetjük betűtípusainkat. Gyors, hatékony; sokféle betűtípus használatakor pedig szinte nélkülözhetetlen. Az Extensis Suitcase napjaink kreatív alkalmazásaihoz a leggyorsabb fontkezelést biztosítja.