Extensis

  Fontkezelés és képkatalogizálás

  Árakhoz kattintson ide Az Extensis Suitcase Fusion 8 a betűkezelő programok új generációjának egyik legjelesebb tagja. A Mac OS és Windows rendszerre fejlesztett szoftver segítségével végre rendbe szedhetjük a fontjainkat. Nem kell többé hibás, megkettőzött, elveszett, verzióhibás fontoktól tartanunk, hiszen az Extensis Suitcase Fusion szoftverrel kezünkben tarthatjuk a dolgokat.
  Árakhoz kattintson ide Az Extensis Suitcase Fusion 7 a betűkezelő programok új generációjának egyik legjelesebb tagja. A Mac OS és Windows rendszerre fejlesztett szoftver segítségével végre rendbe szedhetjük a fontjainkat. Nem kell többé hibás, megkettőzött, elveszett, verzióhibás fontoktól tartanunk, hiszen az Extensis Suitcase Fusion szoftverrel kezünkben tarthatjuk a dolgokat.
  Árakhoz kattintson ide Az Extensis Universal Type Server Lite segítségével Macintosh és Windows fontokat kezelhetünk, illetve oszthatunk meg munkaállomásaink között, miközben a háttérben futó automatikus frissítés mindenki számára biztosítja ugyanazon betűtípusok- és készletek elérhetőségét.
  Árakhoz kattintson ide Az Extensis Portfolio a Portfolio kliensprogram funkciói mellett lehetővé teszi, hogy a katalógusokat több felhasználó kezelhesse és szerkeszthesse.
  Árakhoz kattintson ide Az Extensis Suitcase Fusion 6 a betűkezelő programok új generációjának egyik legjelesebb tagja. A Mac OS és Windows rendszerre fejlesztett szoftver segítségével végre rendbe szedhetjük a fontjainkat. Nem kell többé hibás, megkettőzött, elveszett, verzióhibás fontoktól tartanunk, hiszen az Extensis Suitcase Fusion szoftverrel kezünkben tarthatjuk a dolgokat.
  Árakhoz kattintson ide Az Extensis Suitcase a világ legkeresettebb fontkezelő alkalmazása: egyszerűvé és kényelmessé teszi a fontokkal való munkánkat. Az automatizált funkciók segítségével pillanatok alatt aktiválhatjuk, megtekinthetjük és rendszerezhetjük betűtípusainkat. Gyors, hatékony; sokféle betűtípus használatakor pedig szinte nélkülözhetetlen. Az Extensis Suitcase napjaink kreatív alkalmazásaihoz a leggyorsabb fontkezelést biztosítja.