Exposure

Filmszerű hatások digitális képeinken

ÁTTEKINTÉS

Az Exposure bővítmény napjaink legnépszerűbb képszerkesztő szoftvereivel (Adobe Photoshop, Adobe Photoshop Elements, Lightroom) együttműködve digitális fotóinkból és képeinkből a hagyományos fotózást szimuláló, filmszerű, fekete-fehér vagy színes képeket tud generálni.

A szoftverrel digitálisan szimulálhatjuk az összetéveszthetetlen Velvia, Kodachrome és Ektachrome hatásokat, valamint a régebbi filmekből jól ismert szemcsés képhatást. A szoftverrel egészen finom fény- és színkorrekciókat is elvégezhetünk. Az eredmény: művészi, igényes képek, amelyeket az (üzleti) élet bármely területén felhasználhatunk.

 
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

Rendszer macOS 10.13 vagy újabb
Processzor Apple M1 vagy Intel Core 2
Memória 8 GB
Tárhely 4 GB
Képernyő 1280x768
Egyéb
 • Az alábbi képszerkesztő szoftverek egyike:
  • Adobe Photoshop CS6 vagy újabb
  • Adobe Lightroom 6 vagy újabb
  • Adobe Lightroom Clasicc CC

Windows:

Rendszer Windows 10 vagy 11
Processzor Intel Core 2 vagy újabb
Memória 8 GB
Tárhely 4 GB
Képernyő 1280x768
Egyéb
 • Az alábbi képszerkesztő szoftverek egyike:
  • Adobe Photoshop CS6 vagy újabb
  • Adobe Lightroom 6 vagy újabb
  • Adobe Lightroom Clasicc CC

FUNKCIÓK

Pontos beállítások Gyönyörű színbeállítások, élesítés és zajcsökkentés a legújabb és legfejlettebb képfeldolgozási technikák segítségével.

Lenyűgöző kreatív megjelenés Az előbeállítások hatalmas könyvtárában több száz valósághű filmszimuláció, finom modern megjelenés és időtakarékos eszköz található.

Rugalmas maszkolás és rétegek Az egyedülálló maszkoló eszközök és a könnyen használható effektrétegek lehetővé teszik a hatások rugalmas és szabad kombinálását.

Fantasztikus speciális effektek  Az Exposure mélyen integrált speciális effektjei kreatív lehetőségek széles tárházát nyitják meg - filmszemcsék, bokeh, egyéni szegélyek, fényhatások és még sok minden más.

Katalógus nélkül Az Exposure katalógusmentes kialakítása racionalizálja a képszervezést. Nincs szükség a fényképek importálására - egyszerűen mutassuk meg az Exposure-nak, hogy hol vannak, és kezdjünk hozzá a szerkesztéshez.

Gyors és hatékony Az Exposure gyors. A GPU-optimalizált képfeldolgozás újra élvezetessé teszi a szerkesztést. A gyors képváltás villámgyorssá teszi a selejtezést. A kevesebb várakozás csökkenti a zavaró tényezőket, és segít a gyönyörű képek készítésére összpontosítani.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram