EtchTone Filter

  Andromeda EtchTone Filter 1.21

  A fémbe vésett mestermű
  EtchTone Filter

  Az Andromeda által kifejlesztett speciális technológiának köszönhetően az Andromeda EtchTone Filter bővítménnyel és az Adobe Photoshop vagy más hasonló képszerkesztő programmal grayscale vagy színes képekhez fémkarcolat-szerű hatást adhatunk.

  Áttekintés

  Az Andromeda által kifejlesztett speciális technológiának köszönhetően az Andromeda EtchTone Filter bővítménnyel és az Adobe Photoshop vagy más hasonló képszerkesztő programmal grayscale vagy színes képekhez fémkarcolat-szerű hatást adhatunk. Az illesztő egy fekete-fehér karcolatsablon segítségével hozza létre az EtchTone effektust. Az eredmény egy olyan egyenletes tónusú kép lesz, amely a hagyományos technológiával készült fekete-fehér képeknél lágyabb, finomabb és egyben érdekesebb látványt nyújt. A kiválasztott karcolatsablontól függ, hogy az effektus mennyire lesz meghatározó a képen.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Microsoft Windows 98, ME, 2000, XP
  Processzor
  Intel Pentium II 200 MHz vagy nagyobb teljesítményû
  Memória
  64 MB
  Képernyő
  800x600 - 16 bit
  Egyéb
  • A bővítmény a következő programokkal képes együttműködni:
  Apple
  Rendszer
  Mac OS 9.x, OS X
  Processzor
  PowerPC G3 vagy nagyobb teljesítményû
  Memória
  64 MB
  Képernyő
  800x600 - 16 bit
  Egyéb
  • A bővítmény a következő programokkal képes együttműködni:
  Funkciók
  • Bármely színrendszerű képet (grayscale, RGB, CMYK) szerkeszthetünk vele.
  • Pontosan beállíthatjuk a fémkarcolat erősségét, ill. hogy mennyire legyen meghatározó a képen, továbbá a kép élességét, fényességét és kontrasztját is szabályozhatjuk.
  • A munkát részletes instrukciók segítik, melyek azonnal megjelennek, ha az egérrel rámutatunk valamely eszközre.
  Kinek ajánljuk?

  Az Andromeda EtchTone Filter bővítményt azoknak az Adobe Photoshop felhasználóknak ajánljuk, akik képeiket, fotóikat a fémkarcolat-effektussal érdekesebbé, látványosabbá szeretnék tenni. Kiváló hatást érhetünk el vele, függetlenül a felhasználási területtől (cégarculat, web, újság- vagy katalóguscímlap, szórólap stb.).