Enscape for Mac

ÁTTEKINTÉS

Az Enscape™ egy valós idejű renderelés és virtuális valóság plugin a Revit, Rhino, SketchUp, Archicad és Vectorworks rendszerekhez. Ez az egyetlen olyan valós idejű renderelési megoldás, amely közvetlenül a modellező szoftverhez csatlakozik, így a felhasználóknak integrált tervezési és vizualizációs munkafolyamatot a projekt minden fázisában.

Az Enscape lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy intuitív módon dolgozzanak az egyszerűen kezlhető rendereléssel, amelynek a használata nem igényel előzetes speciális ismereteket.

Egyszerre tervezhetnek, dokumentálhatnak és vizualizálhatnak egyetlen modellből. Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy a modellekből magával ragadó 3D-s élményt varázsoljanak.

Több mint 150 országban olyan neves építészirodák használják, mint a Foster + Partners és a Kohn Pedersen Fox (KPF)

Az Enscape életre kelti a terveket, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy páratlan tervezési élményt nyújtsanak az ügyfeleknek.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszerMonterey 12.6 vagy újabb
ProcesszorM1 vagy újabb
Memória8 GB
Tárhely1 GB
Képernyő1920x1080

FUNKCIÓK

Valós idejű bejárás Teljesen renderelt 3D-s bejárás, amely minden szögből navigálható és felfedezhető.

Anyag- és eszközkönyvtárak Válasszon 390+ előre definiált anyag és 3500+ grafika elem közül.

Anyagszerkesztő - Finomhangolja az anyagokat, és használja a magassági térképeket, valamint állítsa be a textúrákat a kiemeléshez a realizmus fokozásához. Értékelje a lehetőségeket a "Replace with Enscape Material" funkcióval.

Építészeti renderelési stílusok Segítsen az ügyfeleknek megérteni a terveket a renderelési stílusnak az adott tervhez való igazításával a tervezési szakaszban. Válasszon a fehér mód, a vázlatmód és a hőtérkép között.

Exe vagy Web Standalone export Ossza meg a vizualizációt bárkivel teljesen renderelt futtatható (.exe) fájlként vagy webes önálló fájlként.

Nézetek szinkronizálása Használja az Enscape-t részletes renderelt nézetablakként a modellező alkalmazáshoz.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram