Three-D/Luxe Filter

  Andromeda Three-D/Luxe Filter 3.0

  Lépjen át a harmadik dimenzióba!
  Three-D/Luxe Filter

  A 3D-s grafika térhódítása a játékprogramokban, a weben, az üzleti életben, az oktatásban és még számos más területen megfigyelhető. Az Adobe Photoshop felhasználók most egy olyan eszközpárossal ismerkedhetnek meg, amelynek segítségével kétdimenziós képekből látványos, minőségi 3D-s képeket lehet készíteni, ráadásul egyszerűen.

  Áttekintés

  A 3D-s grafika térhódítása a játékprogramokban, a weben, az üzleti életben, az oktatásban és még számos más területen megfigyelhető. Az Adobe Photoshop felhasználók most egy olyan eszközpárossal ismerkedhetnek meg, amelynek segítségével kétdimenziós képekből látványos, minőségi 3D-s képeket lehet készíteni, ráadásul egyszerűen.A számítógépes grafika történetének kezdete óta a 3D-s megjelenítés rengeteget fejlődött. Nem csoda, hiszen a háromdimenziós képek, animációk, videók sokkal látványosabbak, jobban lekötik az érdeklődő figyelmét, mint kétdimenziós elődei. A 3D-s grafika térhódítása a játékprogramokban, a weben, az üzleti életben, az oktatásban és még számos más területen megfigyelhető. Az Adobe Photoshop felhasználók most egy olyan eszközpárossal ismerkedhetnek meg, amelynek segítségével kétdimenziós képekből látványos, minőségi 3D-s képeket lehet készíteni, ráadásul egyszerűen.

  Andromeda Three-D Filter: Az Andromeda első valódi háromdimenziós elemek készítésére és szerkesztésére alkalmas bővítménye. Az alapvető, egyszerűbb műveletek elvégzésre ez a legmegfelelőbb eszköz.

  Andromeda Three-D Luxe Filter: Ha komplexebb képeket, animációkat szeretnénk készíteni, a Three-D Filter kiegészítését, a Three-D Luxe Filtert kell választanunk, mely a piacon található legjobb 3D-s renderelő bővítmény új funkciókkal és kényelmesebb kezelőfelülettel.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Microsoft Windows 98, ME, 2000, XP
  Processzor
  Intel Pentium II 200 MHz vagy nagyobb teljesítményû
  Memória
  64 MB
  Képernyő
  800x600 - 16 bit
  Egyéb
  • A bővítmény a következő programokkal képes együttműködni:
  Apple
  Rendszer
  Mac OS 9.x, OS X
  Processzor
  PowerPC G3 vagy nagyobb teljesítményû
  Memória
  64 MB
  Képernyő
  800x600 - 16 bit
  Egyéb
  • A bővítmény a következő programokkal képes együttműködni:
  Funkciók

  Andromeda Three-D Filter:

  • 3D-s elemek beborítása több mint 200 minta alapján (surface wrapping)
  • kép és felület módosítása
  • nézőpont módosítása
  • árnyékolás

  Andromeda Three-D Luxe Filter:

  • kényelmes kezelőfelület
  • 3D-s elemek generálása saját képből vagy a program által felkínált textúrákból
  • háromdimenziós textúrák, ill. felületek kombinálása bármely képpel
  • új felületborítási minták: Stressed, Riveted, Aged, Mesh, Alien
  • az effektusok dominanciája rétegenként állítható

  3-D Sculpting eszköz: A háromdimenziós felületet beborító textúrák (bump maps) szerkesztésére, módosítására szolgál. Eldönthetjük, hogy saját képünket vagy a program által felkínált textúrák valamelyikét használjuk fel. A módosításokat minden esetben elmenthetjük.


  3-D Geometry eszköz: A háromdimenziós elemekkel kapcsolatos valamennyi paramétert (felület, nézőpont, fényforrás, megjelenítés stb.) itt állíthatjuk be.


  Kinek ajánljuk?

  Az Andromeda ezen két bővítményét háromdimenziós képek, prezentációk, animációk készítésével foglalkozó Adobe Photoshop felhasználóknak ajánljuk. A Three-D Filter - kevesebb funkciója révén - a téma iránt érdeklődő kezdőknek, míg a Three-D Luxe Filter a profi grafikusoknak, animátoroknak ajánlott.