Office Professional 2013

  Microsoft Office Professional 2013

  Az ötletek kreatív megvalósítása!
  Office Professional 2013

  A szakmai színvonal emelkedett. Lépjen tovább Ön is! Váltson át a növekvő vállalkozásoknak szánt legújabb Office-programokra, amelyek arra szolgálnak, hogy időkímélő szolgáltatásaikkal és az összes alkalmazásra jellemző letisztult, modern felületükkel segítsék a kreatív munka és a kommunikáció felgyorsítását. Emellett dokumentumait online, a SkyDrive webhelyre mentheti, így gyakorlatilag bárhonnan elérheti őket.

  Áttekintés

   

   

  Egyszerű megosztás

  • Az ingyenes Office Web Apps segítségével bármely, internetkapcsolattal rendelkező eszközzel elérhet, szerkeszthet és megoszthat dokumentumokat.
  • Használja ki az Outlook teljes levelezési, ütemezési és feladatlista-kezelési eszköztárának előnyeit!
  • Az Outlookban egy szempillantás alatt, külön-külön tekintheti át a találkozók, a levelezés vagy a névjegyalbum részleteit anélkül, hogy képernyőt kellene váltania.
  • A OneNote segítségével rögzítheti, rendszerezheti és megoszthatja a legkülönfélébb információkat.

  Saját, személyre szabott Office

  • A Word, az Excel, a PowerPoint, a OneNote, az Outlook, az Access és a Publisher legújabb verziója, minden alkalommal az Ön igényei szerint személyre szabva.
  • A program automatikusan menti a dokumentumokat a SkyDrive webhelyen, így egyszerűen elérheti és megoszthatja azokat online módon.

  Fejezze ki gondolatait tetszetős dokumentumokban még gyorsabban!

  • A mutatós sablonok menüjével már a kezdőképernyőn időt takaríthat meg.
  • A továbbfejlesztett felhasználói felület világosan áttekinthető képet nyújt munkájáról.
  • Tetszése szerint dolgozhat billentyűzettel, tollal vagy érintőképernyővel.
  • Képeket, videókat és online médiatartalmat vehet fel a dokumentumokba az egérrel húzva.
  • Új eszközök érhetők el professzionális megjelenésű marketinganyagok készítéséhez a Publisherrel.
  • Még figyelemfelkeltőbb szélesvásznú bemutatókat készíthet a PowerPointtal.
  • Egyszerűen beépítheti PDF-fájlok tartalmát Word-dokumentumokba.
  • Az Ajánlott diagramok funkció révén rövidebb idő alatt jelenítheti meg az Excel-adatokat, és vonhat le következtetéseket.
  • A Wordben az Olvasómód segítségével célzottabbá teheti az olvasás élményét.
  • Adatait a felhőből is elérhető Access-adatbázisokban rendszerezheti és kérdezheti le.
  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Processzor
  1 GHz-es vagy gyorsabb x86-os vagy 64 bites processzor SSE2 utasításkészlettel
  Memória
  2 GB RAM
  Tárhely
  3 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • Microsoft Internet Explorer 8, 9 vagy 10; Mozilla Firefox 10.x vagy újabb; Apple Safari 5; vagy Google Chrome 17.x
  • .Net-verzió 3.5, 4.0 vagy 4.5
  • A többérintéses szolgáltatások használatához érintést lehetővé tevő eszköz szükséges. Az összes szolgáltatás és funkció elérhető azonban billentyűzettel, egérrel vagy más hagyományos bemeneti eszközön keresztül. Kérjük, tartsa szem előtt, hogy az új érintéses szolgáltatások a Windows 8 rendszerhez lettek optimalizálva.
  • Egyes funkciók a rendszer konfigurációjától függően eltérőek lehetnek.
  • Egyes szolgáltatások további vagy speciális hardvereszközt vagy kiszolgálói kapcsolatot igényelhetnek.
  • Egyes speciális funkciók használatához kapcsolat szükséges a következő környezetekhez: Microsoft Exchange Server 2007 vagy újabb, Microsoft SharePoint Server 2007 vagy újabb, és/vagy Windows tartalomvédelmi szolgáltatásokat futtató Windows Server 2003 SP1 vagy újabb.
  • Egyes funkciókhoz Exchange 15 vagy Lync 15 szükséges.
  • Egyes szabadkézi műveletekhez Windows 7 vagy újabb rendszer szükséges.
  • A beszédfelismeréshez közelbeszélő mikrofon és hangkimeneti eszköz szükséges.
  • Az internetes faxolás nem lehetséges Windows Vista Starter, Windows Vista Home Basic és Windows Vista Home Premium operációs rendszerben.
  • A Tartalomvédelmi szolgáltatás használatához hozzáféréssel kell rendelkeznie egy Windows 2003 Server SP1 vagy újabb operációs rendszerrel működő, a Windows tartalomvédelmi szolgáltatásokat futtató kiszolgálóhoz.
  • A dinamikus naptárak használatához kiszolgálói kapcsolat szükséges.
  • Egyes online funkciókhoz Microsoft-fiók szükséges.
  • Egyes funkciókhoz Skype-fiók szükséges.
  • Az internetes szolgáltatásokhoz internetkapcsolat szükséges. A termék szolgáltatáskészlete és grafikai megjelenítése a rendszer konfigurációjától függően eltérő lehet. Egyes szolgáltatások további vagy speciális hardvereszközt vagy kiszolgálói kapcsolatot igényelhetnek.
  Funkciók

  Word 2013

  A Word 2013 segítségével szebb, lenyűgöző dokumentumokat állíthat elő, és több multimédiás típussal dolgozhat, így például online videókkal és képekkel. Még PDF-eket is megnyithat. Többet is elvégezhet a dokumentumokkal: online videót ágyazhat be, PDF-et nyithat meg, és szerkesztheti tartalmát, képeket és diagramokat igazíthat minimális ráfordítással. Az új Olvasás mód letisztult, nem tereli el a figyelmet, és nagyszerűen működik táblagépen is. Könnyebb a csapatmunka is: közvetlenül kapcsolódhat az online tárhelyekhez, és olyan áramvonalas áttekintő funkciók vannak, mint például az Egyszerű jelölés és a megjegyzések.

  Excel 2013

  Az Excel 2013 vadonatúj megjelenést és új szolgáltatásokat kínál, melyek segítségével megszabadulhat a számtengertől, és jobb üzleti döntéseket hozhat. Munkafüzetek szerkesztése és megosztása okostelefonon vagy az interneten Az Office Mobile és az Office Web Apps segítségével bárhol elintézheti teendőit.Időt takaríthat meg. Az Excel sablonjait költségvetések, hitelkalkulációk, értékesítési kimutatások, munkaidő-nyilvántartások készítéséhez és számos más célra használhatja.

  Powerpoint 2013

  A háttérben működő új eszközök segítségével fenntarthatja a rendezettséget, így a bemutató mindig lényegre törő marad, és leköti a hallgatóság figyelmét.A sablonok segítségével érvényre juttathatja stílusát és professzionalizmusát, emellett időt is megtakaríthat. Csaknem 300 bemutatósablon közül válogathat. Közvetlenül a mondandója lényegére irányíthatja a hallgatóság figyelmét. Néhány kattintással kinagyíthatja a diagramokat, grafikonokat és ábrákat, majd ugyanolyan könnyedén le is kicsinyítheti őket.

  OneNote 2013

  Bárhová megy, jegyzetei kéznél vannak. Bármikor elérhetők, ha a OneNote Mobile alkalmazásokat Windows Phone, iOS vagy Android rendszerű telefonon használja. Ha pedig éppen böngészőt használ, egyszerűen csak nyissa meg a OneNote Web App alkalmazást. Az új OneNote Rajzolás, beírás, kattintás, pöccintés – a OneNote-ot a Windows 8 rendszerhez tervezték újra. Ha részt vesz a Windows 8 Release Preview programban, a Windows Áruházban kipróbálhatja a OneNote MX programot. További részletek a Windows 8 Release Preview webhelyén találhatók.

  Outlook 2013

  Nem marad le egyetlen értekezletről vagy üzenetről, és nem veszít el egyetlen kapcsolati információt sem. Most már leküldéses módszerrel is fogadhat e-maileket, találkozókra vonatkozó és kapcsolati információkat az Outlook.com és a Hotmail szolgáltatásból – mindez kényelmesen elérhető az Outlook-használat élményének részeként. A navigációs sáv Továbbra is élvezheti annak előnyeit, hogy a navigációs sáv felgyorsítja a kommunikációt. Az eszköz egyaránt felhasználható az e-mailek, a naptár, a névjegyalbum, valamint a feladatok gyors elérésére. Minden szükséges elem megtalálható rajta.

   

  Publisher 2013

  A Publisherben az összes képet egyetlen vászonra importálhatja, majd egyszerű áthúzási művelettel távolíthatja el, illetve helyezheti vissza az összeállításba. Így nem kell időt vesztegetnie, kísérletezéssel kiválaszthatja a megfelelő képet. Effektusok Professzionális hatást keltő effektusokat alkalmazhat a szövegre, alakzatokra és képekre. Ezek közé tartoznak például a lágyabb árnyékolások, a tükröződések, vagy az olyan OpenType-funkciók, mint a ligatúrák vagy a stílusváltozatok. Ez utóbbiak használata már ismerős lesz, mert ugyanúgy működnek, mint az őket támogató más Office-alkalmazásokban használható effektusok.

   

  Access 2013

  Az egyéni alkalmazások létrehozását az Üdvözlőképernyővel kezdheti, vagy az új, professzionálisan megtervezett alkalmazássablonokból is meríthet ötleteket. Táblasablonok Egyszerűen csak írja be, mely elemeket kívánja nyomon követni, az Access pedig táblasablonok segítségével létrehozza a feladat elvégzésére szolgáló alkalmazást. A mezők, kapcsolatok és szabályok bonyolult rendszerének kezeléséről az Access gondoskodik, így a felhasználó a projektre összpontosíthatja figyelmét. Pillanatokon belül elkészül és futtatható a természetes megjelenésű felhasználói felülettel rendelkező új alkalmazás.