Office 365 Otthoni prémium verzió

  Microsoft Office 365 Otthoni prémium verzió

  Lépjen tovább és váltson át a legújabb Office-eszközökre, amelyek segítségével vállalkozása a növekedés közben is megőrizheti a hatékonyságot.
  Office 365 Otthoni prémium verzió

  Lépjen tovább és váltson át a legújabb Office-eszközökre, amelyek segítségével vállalkozása a növekedés közben is megőrizheti a hatékonyságot. A kreatív munka és a kommunikáció felgyorsítását időkímélő szolgáltatások és az összes alkalmazásra jellemző letisztult, modern felület segíti. Emellett dokumentumait a felhőben, a SkyDrive webhelyre mentheti, így gyakorlatilag bárhonnan elérheti őket.

  Áttekintés

  Személyre szabott Office élmény

  • Ha Microsoft-fiókkal jelentkezik be, személyre szabhatja a Word, az Excel, a PowerPoint, az Outlook, a OneNote2, a Publisher2 és az Access2 legújabb verziójának beállításait.
  • Élje át az Office használatának élményét PC, Macintosh vagy Windows táblagép rendszerű számítógépen, valamint az egyéb, erre alkalmas eszközökön.
  • A további 20 GB SkyDrive-tárolóhelynek köszönhetően online módon tárolhatja, szerkesztheti és oszthatja meg dokumentumait.
  • Az Igény szerinti Office segítségével bármely számítógépen folyamatos átvitellel használhatja az Office-programok teljes verzióját, amikor otthonától vagy munkahelyétől távol dolgozik.


  Egyszerű megosztás

  • A közösen végzett munka során egyszerűbben oszthatja meg a dokumentumokat és a módosításokat.
  • Az Outlook levelezési, ütemezési és feladatlista-kezelési eszközeivel az egész család intéznivalóit kézben tarthatja.
  • A OneNote segítségével feljegyzéseket és információkat rögzíthet, tervezhet és oszthat meg.
  • Kapcsolatban maradhat bárkivel a havonta 60 percnyi, több mint 40 országba irányuló Skype-telefonhívásnak3 köszönhetően.


  Fejezze ki gondolatait tetszetős dokumentumokban!

  • A mutatós sablonokkal már a kezdőképernyőn időt takaríthat meg.
  • Letisztult felhasználói felület segíti abban, hogy világosan áttekinthető képet kapjon munkájáról.
  • Örökítse meg gondolatait érintőképernyővel, tollal vagy billentyűzettel!
  • Képeket, videókat és online médiatartalmat húzhat be a dokumentumokba.
  • A PDF-dokumentumok tartalmát közvetlenül átemelheti a Wordbe.
  • Olyan PowerPoint-bemutatókat készíthet, amelyek szélesvásznú kijelzőn még jobban mutatnak.

  A Microsoft Office megnyitásakor az első szembetűnő dolog a letisztult új megjelenés. Az ismert és használt funkciók azonban mind a helyükön vannak – mellettük új, rengeteg időt megtakarító funkciókkal. Az új Office okostelefonokkal, táblagépekkel, a felhőben is működik, sőt olyan számítógépen is használható, amelyre nincs telepítve. Mostantól tehát mindig hozzáférhet fontos fájljaihoz, függetlenül attól, hogy éppen hol tartózkodik vagy mit használ.

  Az Office használata bejelentkezéssel igény szerinti helyen

  • Microsoft-fiókjával telepítheti az Office-t.
  • Office-alkalmazásait adatfolyamként továbbíthatja másik számítógépre.
  • A fájlokat a SkyDrive-ra mentheti, ahol könnyen érhetők el és oszthatók meg.
  • Személyes beállításait bárhol megtarthatja.

  Office az egész család számára

  Elege van abból, hogy a számítógépén az egész családdal osztoznia kell? Az Office 365 Otthoni prémium előfizetéssel az Office-t telepítheti akár öt PC-re vagy Mac gépre is. Így otthonában mindenki saját Office-példányt használhat a saját fájljaival és beállításaival.

  A frissítések automatikusak, így mindig a legújabb verzióval fog rendelkezni. Emellett 20 GB SkyDrive-tárhelyhez is hozzájut, így fájljaihoz – a teendőktől a bemutatókig – útközben is bármikor hozzáférhet. Havonta 60 ingyenes Skype nemzetközi percet is kap, ezzel több mint 40 országban hívhatja barátait vagy rokonait még akkor is, ha nem rendelkeznek Skype-fiókkal.

  Az Office használatához nem kell saját számítógépe előtt ülnie sem. Ha csatlakozik az internetre, az Igény szerinti Office használatával ideiglenesen adatfolyamként továbbíthatja a Word, az Excel, a PowerPoint, az Access és a Publisher teljes verzióit Windows 7 (vagy újabb rendszerrel) működő PC-re. Így dokumentumokat hozhat létre, illetve folytathatja a munkát a SkyDrive-ra mentett, már meglévő dokumentumokon.

   

   

  Fájlok mentése és megosztása a felhőben

  A felhő olyan, mint egy fájltároló az égen. Bármikor elérheti, amikor csatlakozik az internethez. Mostantól Office-fájljait könnyedén saját SkyDrive-tárhelyére vagy a szervezet webhelyére mentheti. Onnan hozzáférhet és megoszthatja másokkal Word-dokumentumait, Excel-számolótábláit és egyéb Office-fájljait. Akár arra is lehetőség van, hogy ugyanazon a fájlon egyszerre több munkatársával dolgozzon együtt.

  Megosztott értekezletek

  Csatlakozzon online értekezletekhez, és ossza meg PowerPoint-diáit, Word-dokumentumait, Excel-számolótábláit és OneNote-jegyzeteit. Az értekezlet résztvevői még akkor is megtekinthetik a fájlokat, ha nincs náluk telepítve az Office.

  Több választási lehetőség az első lépéseknél

  Most már nem csupán egy üres fájlt lát indításkor, hanem választhat egy nemrégiben használt fájlt vagy egy Önnek tetsző sablont is. A OneNote-ban bejelentkezhet, és akár a webről, akár saját számítógépéről megnyithat jegyzetfüzeteket.


   

  Továbbfejlesztett Mentés másként és Megnyitás funkció

  Nem kell többé a párbeszédpaneleken tallózni és görgetni. A leggyakrabban használt mappák kezdettől fogva ott szerepelnek, sőt akár rögzíthet is egy adott helyet, hogy az mindig elérhető legyen.

  A fájlok egyszerűbb megosztása

  Mostantól minden Office-programban egy helyen, a Fájl > Megosztás lapon találja meg mindazokat a lehetőségeket, amelyekkel megoszthatja fájljait másokkal.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7, Windows 8 vagy Windows Server 2008 R2 rendszer 3.5-ös vagy későbbi .NET-keretrendszerrel
  Processzor
  1 GHz-es vagy gyorsabb x86-os vagy 64 bites processzor SSE2 utasításkészlettel
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  3 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb

  A Microsoft OneNote egyes szolgáltatásaihoz Windows asztali kereső 3.0, Windows Media Player 9.0, Microsoft ActiveSync 4.1, mikrofon, hangkimeneti eszköz, videorögzítő eszköz, TWAIN-kompatibilis digitális kamera vagy képolvasó szükséges; a jegyzetfüzetek megosztásához a felhasználóknak azonos hálózaton kell lenniük.

  • Egyes speciális funkciókhoz Microsoft Exchange Server 2003, Microsoft SharePoint Server 2010 és/vagy Microsoft SharePoint Foundation 2010 alkalmazást futtató kiszolgálóhoz való csatlakozás szükséges.
  • Egyes szolgáltatásokhoz Windows Search 4.0 szükséges.
  • Internet Explorer (IE) 6 vagy újabb (csak 32 bites) böngésző (bemutató közvetítéséhez IE7 vagy újabb böngésző, az internetes szolgáltatásokhoz pedig internetkapcsolat szükséges)
  • A többérintéses szolgáltatások használatához Windows 7 és az érintést lehetővé tevő eszköz szükséges.
  • Egyes szabadkézi műveletekhez Windows XP Tablet PC Edition vagy újabb operációs rendszer szükséges.
  • A beszédfelismeréshez közelbeszélő mikrofon és hangkimeneti eszköz szükséges.
  • Az internetes faxolás nem lehetséges Windows Vista Starter, Windows Vista Home Basic és Windows Vista Home Premium operációs rendszerben.
  • A Tartalomvédelmi szolgáltatás használatához hozzáféréssel kell rendelkeznie egy Windows 2003 Server SP1 vagy újabb operációs rendszerrel működő, a Windows tartalomvédelmi szolgáltatásokat futtató kiszolgálóhoz.
  • Egyes online funkciókhoz Microsoft-fiók szükséges.
  • Egyes funkciókhoz Skype-fiók szükséges.
  Funkciók

  Word 2013

  A Word 2013 segítségével szebb, lenyűgöző dokumentumokat állíthat elő, és több multimédiás típussal dolgozhat, így például online videókkal és képekkel. Még PDF-eket is megnyithat. Többet is elvégezhet a dokumentumokkal: online videót ágyazhat be, PDF-et nyithat meg, és szerkesztheti tartalmát, képeket és diagramokat igazíthat minimális ráfordítással. Az új Olvasás mód letisztult, nem tereli el a figyelmet, és nagyszerűen működik táblagépen is. Könnyebb a csapatmunka is: közvetlenül kapcsolódhat az online tárhelyekhez, és olyan áramvonalas áttekintő funkciók vannak, mint például az Egyszerű jelölés és a megjegyzések.

  Excel 2013

  Az Excel 2013 vadonatúj megjelenést és új szolgáltatásokat kínál, melyek segítségével megszabadulhat a számtengertől, és jobb üzleti döntéseket hozhat. Munkafüzetek szerkesztése és megosztása okostelefonon vagy az interneten Az Office Mobile és az Office Web Apps segítségével bárhol elintézheti teendőit.Időt takaríthat meg. Az Excel sablonjait költségvetések, hitelkalkulációk, értékesítési kimutatások, munkaidő-nyilvántartások készítéséhez és számos más célra használhatja.

   

  Powerpoint 2013

  A háttérben működő új eszközök segítségével fenntarthatja a rendezettséget, így a bemutató mindig lényegre törő marad, és leköti a hallgatóság figyelmét.A sablonok segítségével érvényre juttathatja stílusát és professzionalizmusát, emellett időt is megtakaríthat. Csaknem 300 bemutatósablon közül válogathat. Közvetlenül a mondandója lényegére irányíthatja a hallgatóság figyelmét. Néhány kattintással kinagyíthatja a diagramokat, grafikonokat és ábrákat, majd ugyanolyan könnyedén le is kicsinyítheti őket.

   

  OneNote 2013

  Bárhová megy, jegyzetei kéznél vannak. Bármikor elérhetők, ha a OneNote Mobile alkalmazásokat Windows Phone, iOS vagy Android rendszerű telefonon használja. Ha pedig éppen böngészőt használ, egyszerűen csak nyissa meg a OneNote Web App alkalmazást. Az új OneNote Rajzolás, beírás, kattintás, pöccintés – a OneNote-ot a Windows 8 rendszerhez tervezték újra. Ha részt vesz a Windows 8 Release Preview programban, a Windows Áruházban kipróbálhatja a OneNote MX programot. További részletek a Windows 8 Release Preview webhelyén találhatók.

   

   

  Outlook 2013

  Nem marad le egyetlen értekezletről vagy üzenetről, és nem veszít el egyetlen kapcsolati információt sem. Most már leküldéses módszerrel is fogadhat e-maileket, találkozókra vonatkozó és kapcsolati információkat az Outlook.com és a Hotmail szolgáltatásból – mindez kényelmesen elérhető az Outlook-használat élményének részeként. A navigációs sáv Továbbra is élvezheti annak előnyeit, hogy a navigációs sáv felgyorsítja a kommunikációt. Az eszköz egyaránt felhasználható az e-mailek, a naptár, a névjegyalbum, valamint a feladatok gyors elérésére. Minden szükséges elem megtalálható rajta.

   

   

   

  Kinek ajánljuk?

  Azoknak a családoknak ajánlott, akik teljes körűen szeretnék elérni az Office programjait és különböző felhőszolgáltatásokat akár 5 PC vagy Macintosh rendszerű számítógépen, kényelmes éves vagy havi előfizetéssel.