Office 2013 Otthoni és diákverzió

  Microsoft Office 2013 Otthoni és diákverzió

  Az ötletek kreatív megvalósítása!
  Office 2013 Otthoni és diákverzió

   

  Az időkímélő szolgáltatások és az összes alkalmazásra jellemző letisztult, modern felület segítségével még gyorsabban végezhetők el az iskolai feladatok és a személyes jellegű projektek. Emellett dokumentumait a felhőben, a SkyDrive webhelyre mentheti, így gyakorlatilag bárhonnan elérheti őket.
  Áttekintés

  Személyre szabott Office élmény

  • Word, az Excel, a PowerPoint és a OneNote legújabb verziói, minden alkalommal az Ön igényei szerint személyre szabva.
  • A program automatikusan menti a dokumentumokat a SkyDrive webhelyen, így egyszerűen elérheti és megoszthatja azokat online módon.

  Egyszerű megosztás

  • Az ingyenes Office Web Apps segítségével bármely, internetkapcsolattal rendelkező eszközzel elérheti, szerkesztheti és megoszthatja a csoport által közösen használt dokumentumokat.
  • A OneNote segítségével rögzítheti, rendszerezheti és megoszthatja a legkülönfélébb információkat.

  Fejezze ki gondolatait tetszetős dokumentumokban

  • A mutatós sablonok menüjével már a kezdőképernyőn időt takaríthat meg.
  • A továbbfejlesztett felhasználói felületen minimális a figyelmet elterelő elemek száma, így világosan áttekinthető képet kap munkájáról.
  • Tetszése szerint dolgozhat érintőképernyővel, tollal vagy billentyűzettel. Egyszerű áthúzással adhat hozzá képeket, videókat és online médiatartalmat a dokumentumokhoz.
  • Még figyelemfelkeltőbb bemutatókat készíthet a PowerPoint új, szélesvásznú témáival.
  • Egyszerűen beépítheti PDF-fájlok tartalmát Word-dokumentumokba.
  • Az Ajánlott diagramok funkció révén rövidebb idő alatt jelenítheti meg az Excel-adatokat, és vonhat le következtetéseket. A Wordben az Olvasómód segítségével célzottabbá teheti az olvasás élményét.
  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7, Windows 8 vagy Windows Server 2008 R2 rendszer 3.5-ös vagy későbbi .NET-keretrendszerrel
  Processzor
  1 GHz-es vagy gyorsabb x86-os vagy 64 bites processzor SSE2 utasításkészlettel
  Memória
  1 GB RAM (32 bit); 2 GB RAM (64 bit)
  Tárhely
  3 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • Internet Explorer 8, 9, 10; Firefox 10.x vagy újabb; Safari 5 (Mac) és Chrome 17.x
  • A többérintéses szolgáltatások használatához érintést lehetővé tevő eszköz szükséges. Az összes szolgáltatás és funkció elérhető azonban billentyűzettel, egérrel vagy más hagyományos bemeneti eszközön keresztül. Az új érintéses szolgáltatások a Windows 8 rendszerhez lettek optimalizálva.
  • Az internetes szolgáltatásokhoz internetkapcsolat szükséges. Az internetkapcsolat külön előfizetést igényel.
  • Egyes online funkciókhoz Microsoft-fiók szükséges.
  • Egyes funkciókhoz Skype-fiók szükséges.
  • A termék szolgáltatáskészlete és grafikai megjelenítése a rendszer konfigurációjától függően eltérő lehet. Egyes szolgáltatások további vagy speciális hardvereszközt vagy kiszolgálói kapcsolatot igényelhetnek.
  Funkciók

  Word 2013

  A Word 2013 segítségével szebb, lenyűgöző dokumentumokat állíthat elő, és több multimédiás típussal dolgozhat, így például online videókkal és képekkel. Még PDF-eket is megnyithat. Többet is elvégezhet a dokumentumokkal: online videót ágyazhat be, PDF-et nyithat meg, és szerkesztheti tartalmát, képeket és diagramokat igazíthat minimális ráfordítással. Az új Olvasás mód letisztult, nem tereli el a figyelmet, és nagyszerűen működik táblagépen is. Könnyebb a csapatmunka is: közvetlenül kapcsolódhat az online tárhelyekhez, és olyan áramvonalas áttekintő funkciók vannak, mint például az Egyszerű jelölés és a megjegyzések.

   

  Excel 2013

  Az Excel 2013 vadonatúj megjelenést és új szolgáltatásokat kínál, melyek segítségével megszabadulhat a számtengertől, és jobb üzleti döntéseket hozhat. Munkafüzetek szerkesztése és megosztása okostelefonon vagy az interneten Az Office Mobile és az Office Web Apps segítségével bárhol elintézheti teendőit.Időt takaríthat meg. Az Excel sablonjait költségvetések, hitelkalkulációk, értékesítési kimutatások, munkaidő-nyilvántartások készítéséhez és számos más célra használhatja.

  Powerpoint 2013

  A háttérben működő új eszközök segítségével fenntarthatja a rendezettséget, így a bemutató mindig lényegre törő marad, és leköti a hallgatóság figyelmét.A sablonok segítségével érvényre juttathatja stílusát és professzionalizmusát, emellett időt is megtakaríthat. Csaknem 300 bemutatósablon közül válogathat. Közvetlenül a mondandója lényegére irányíthatja a hallgatóság figyelmét. Néhány kattintással kinagyíthatja a diagramokat, grafikonokat és ábrákat, majd ugyanolyan könnyedén le is kicsinyítheti őket.

   

   

  OneNote 2013

  Bárhová megy, jegyzetei kéznél vannak. Bármikor elérhetők, ha a OneNote Mobile alkalmazásokat Windows Phone, iOS vagy Android rendszerű telefonon használja. Ha pedig éppen böngészőt használ, egyszerűen csak nyissa meg a OneNote Web App alkalmazást. Az új OneNote Rajzolás, beírás, kattintás, pöccintés – a OneNote-ot a Windows 8 rendszerhez tervezték újra. Ha részt vesz a Windows 8 Release Preview programban, a Windows Áruházban kipróbálhatja a OneNote MX programot. További részletek a Windows 8 Release Preview webhelyén találhatók.
   
   
  Kinek ajánljuk?
  Azoknak a családoknak ajánlott, amelyek egyetlen Windows-számítógépen szeretnék használni az Office-t.