Presenter

  iSpring Presenter 10

  Videó prezentáció szoftver PowerPointhoz
  Presenter

  Alakítsuk át az üzenetünket videó prezentációval gyorsan és könnyedén közvetlenül a PowerPointban!

  Áttekintés

  Az iSpring minden olyan eszközt bíztosít, amivel hatásos és online interaktív prezentációk készíthetők, közvetlenül a PowerPointban, gyorsan és könnyedén, előképzettség nélkül! Az iSpring Presenter-rel pillanatok alatt készíthetünk interaktív prezentációkat a PowerPointban, melyeket elláthatunk média tartalmakkal, űrlapokkal, tesztekkel, és amiket bármilyen eszközön megjeleníthetünk, és akár online is megoszthatunk.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7/8/10/11
  Processzor
  Dual-Core
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  1,5 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • Microsoft PowerPoint 2007/2010/2013/2016/2019/365
  • Microsoft Word 2007/2010/2013/2016/2019/365
  • Böngésző
  Funkciók

  Beszélő fejek

  A prezentációkat narrációval láthatunk el, amit rögzíthetünk webkamerával, de felhasználhatunk már felvett anyagot is. A narrációt tökéletes szinkronba hozhatjuk a diákkal és az animációkkal.

  YouTube és Vimeo videók beágyazása 

  Elég néhány kattintás ahhoz, hogy kedvenc videómegosztó oldalunkról tartalmakat illesszünk a készülő prezentációba.

  Céges infók hozzáadása 

  A prezentációkat elláthatjuk a cégünkkel és az előadó személyével kapcsolatos információkkal, mint például cégnév, céges logó, weboldal címe. Az előadóval kapcsolatos infók (név, fotó, kapcsolattartási adatok) is egyszerűen megjeleníthetőek.

  PowerPoint csúcsra járatva 

  Az iSpring képes a PowerPoint effektjeinek a 99%-át átkonvertálni, így szabadon használhatunk bármilyen animációt vagy átmenetet prezentációnk elkészítéséhez. A hatás nem marad el!

  Feladatok és kérdőívek hozzáadása 

  Az iSpring abban is segít minket, hogy interaktív feladatokkal és űrlapokkal bővítsük prezentációnkat, így megbizonyosodhatunk a tanulók tudásáról, és kikérhetjük a véleményüket is a tananyaggal kapcsolatban.

  Személyre szabott megjelenés 

  Minden egyes kérdésnek saját megjelenést adhatunk. Számos sablon közül választhatunk, beállíthatjuk a színösszeállítást, illetve a beágyazott képek és videók méretét.

  Finomhangolás a Presentation Player-rel 

  Hogy még vonzóbb legyen prezentációnk megjelenése, az iSpring Presenter kibővült egy nagyszerű lejátszó szoftverrel. Ez pedig nem más, mint a Presentation Player, melyben pontosan konfigurálható prezentációnk kinézete.

  Adaptív megjelenés 

  Prezentációnk remekül fog kinézni, függetlenül attól, hogy milyen eszközön kerül megtekintésre. Minden egyes navigációs elem alkalmazkodik a kijelző méretéhez és tájolásához, így biztosítva a nagyszerű felhasználói élményt.

  Védelem a jogosulatlan hozzáféréstől 

  Az iSpring Presenter többszintű védelme a garancia arra, hogy a nagy gonddal elkészített prezentációt ne lehessen lemásolni vagy engedély nélkül megnyitni.

  Publikálás egy kattintással 

  Az iSpring Presenter képes HTML5, Flash, MP4 vagy LMS kompatibilis formátumba konvertálni a prezentációnkat, így akadálytalanul oszthatjuk meg őket felhasználók millióival.