iSpring Suite Max

  iSpring iSpring Suite Max 11

  Teljes kiszereltségű e-learning szerkesztő a PowerPoint mellé
  iSpring Suite Max

  Az e-learning tartalmak fejlesztése még sose volt ilyen gyors és egyszerű! Az iSpring Suite-tal a PowerPoint prezentációk pillanatok alatt átalakíthatók felturbózott e-kurzusokká.

  Áttekintés

  Használjuk ki a PowerPoint részére kifejlesztett e-learning eszköztárnak az előnyeit, és készítsünk olyan minőségi kurzusokat, video előadásokat és teszteket, amik egyaránt helyesen jelennek meg desktopon, laptopon és mobilon.

  Az iSpring Suite Max az alábbi komponenseket tartalmazza

  • iSpring Suite Minden egyben eLearning szerkesztői eszközkészlet.
  • Sövegből beszéd A leírt szöveget természetes hangzású beszéddé alakító eszköz.
  • Tartalmak Több mint 89 ezer sablon és kép a kurzusok gyors elkészítéséhez.
  • Online együttműködést segítő eszközök Online tér a tartalmak tárolásához és megosztásához és a visszajelzések fogadásához.
  • 24/7 technikai támogatás Azonnali segítség telefonon, emailen és chaten keresztül.

   

   

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7/8/10/11
  Processzor
  Intel/AMD 1 GHz vagy gyorsabb
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  22 GB
  Képernyő
  1366x768
  Egyéb
  • Microsoft PowerPoint 2007/2010/2013/2016/2019/365
  • Microsoft Word 2007/2010/2013/2016/2019/365
  • Internet böngésző
  Funkciók

  PowerPoint prezentációkból e-learning kurzusok Alakítsuk e-learning kurzusokká a már meglévő prezentációkat. Használjuk fel a PowerPointban megszerzett ismereteinket ahhoz, hogy minőségi e-learning tartalmakat állítsunk elő gyorsan és könnyedén, mindenféle speciális képzés nélkül.

  Video leckék készítése Szinkronizáljuk a videónkat a PowerPoint diákkal, és publikáljuk a kész anyagot nézők millióinak.
   
  eLearning interakciók Mutassuk be a tartalmakat még vonzóbb módon 14 interaktív sablon segítségével.
   
  Interaktív értékelések Az iSpring hihetetlenül fejlett eszköztárával interaktív értékeléseket is építhetünk, amiket elláthatunk gazdag média tartalmakkal, videókkal, rugalmas pontozással és szabályokkal.
   
  Videó szerkesztő A videókat megvághatjuk és összerendezhetjük, illetve feliratokkal, átmenetekkel, zenével és grafikákkal láthatjuk el azokat.
   
  Képernyőrögzítés Mostantól az iSpring Suite-tal is rögzíhtjetjük a képernyőn megjelenő képet, anélkül, hogy szükség lenne külső eszköz bevonására. A beépített iSpring Cam eszközzel rögzítjetjük a teljes képernyőt, vagy csak egy kijelölt részt. Az így kapott videót beágyazhatjuk a prezentáció diái közé, de akár önálló oktatási anyagként is felhasználhatjuk.
   
  Kommunikációs képességek fejlesztése Készítsünk szimulációkat a beszélgetésekről, hogy csapatunk tagjai jobb kommunikációs képességekhez jussanak. A beépített TalkMaster eszköz számos hátteret és karaktert tartalmaz, melyekkel életszerű szituációk hozhatók létre.
   
  Szövegből beszéd Professzionális hangfelvételek készítése és lokalizálás 42 különböző nyelven.
   
  Interaktív e-learning tartalmak készítése Az elkészített oktatási anyagok még látványosabbá tehetők az iSpring e-learning interakciókkal, amiket gyorsan és könnyedén létrehozhatunk az iSpring Suite-tal. Az előre elkészített sablonokkal 3D-s könyveket, idővonalakat, hivatkozásokat, szójegyzékeket, katalógusokat készíthetünk.
   
  Kibővített LMS kompatibilitás Az iSpringgel olyan tartalmakat fejleszthetünk, melyek bármilyen LMS-sel képesek együttműködni. Az iSpring eszközök tökéletes összhangban vannak az összes klasszikus és új e-learning szabvánnyal, így a SCORM 1.2-ve, a SCORM 2004-gyel, az AICC-vel és az xAPI-jal.