A Uniq Sign egy innovatív, érintőképernyővel ellátott készülék és aláírásdigitalizáló egyben.

  Áttekintés

  Elektronikus dokumentumkezelés

   

   

  Ezzel a fejlett készülékkel biztosíthatjuk az ügyfelek és az intézmények részére a modern és biztonságos biometrikus aláírásellenőrzést.

  Egyedülálló

  A Uniq Sign lehetővé teszi multimédia tartalmak megjelenítését, legyen szó szövegekről, dokumentumokról, videókról vagy akár audió anyagokról. Az ügyfelek azonosítása az intelligens kártyaolvasón, RFID olvasón vagy Dallas Key-en keresztül történik. Az ügyfelek egy menürendszerben választhatnak a rendelkezésükre állló szolgáltatlások közül. A beküldött dokumentumok hitelesítése elektronikus aláírással történik.

  Strapabíró formatervezés

  A speciális edzett üveg ellenáll a karcolásoknak. A panel szélein gumival van védve a rázkodás és a sérülések ellen. A tartós alumíniumházat úgy alakították ki a tervezők, hogy kiállja a legkeményebb bánásmódot is.

   

   

  Bárhol rögzíthető

  Az igényeknek megfelelően a Uniq Sign bárhol rögzíthető az attraktív megjelenésű állvány segítségével. A Uniq Sign rögzíthető falra, asztalra, de akár VESA kompatibilis állványra is.

  Kényelmes az ügyfelek részére

  A Uniq Sign az ügyfelek részére könnyen hozzáférhető azonosító kártya, RFID olvasó vagy Dallas Key használatával. A használatot megkönnyíti az érintőképernyő, melyet ugyanúgy használhatunk, mint egy tabletet vagy mobiltelefont. A dokumentumokat aláírhatjuk az elektronikus tollal, az aláírás ellenőrzését pedig szoftver végzi el.

   

  Kényelmes az intézmények részére

  Közelebb az ügyfelekhez. Az ügyfelek számára fontos információk azonnal megjeleníthetőek a készülék képernyőjén. Az összes szolgáltatás elérhető egy készüléken keresztül. Szavatolja a biztonságot és a szükséges diszkréciót, helytakarékos és csak minimális mennyiségű kábelezés szükséges. A Uniq Sign segítségével pénzt spórolhatunk meg, hisz nincs szükség papírra és nyomtatásra. Fogyasztása a hatoda egy átlagas számítógéphez képest.

  Funkciók
  IP szint IP54
  Hűtés Passzív
  Kijelző típusa PCT, dual touch
  Méret 15"
  Háttérvilágítás LED
  Felbontás 1024x768
  Képarány 4:3
  Betekintési szög 178°
  Toll Akkumulátor nélküli
  LPI 2540
  Nyomásérzékenység 1024
  Tárhely 320GB HDD, SSD*
  RAM 1-2GB RAM (N270); 2-4GB RAM (D525)
  Processzor Atom N270 / Atom D525
  WiFi Igen*
  Bluetooth Igen*
  LAN 1
  USB 3
  RS-232 Igen*
  VGA Igen*
  Működési Hőmérséklet 0°C és +40°C között
  Tárolási Hőmérséklet -10°C és 70°C között
  Páratartalom tűrés 5% ~95%

  * Opcionális