Nagyteljesítményű számítógép, mely bárhol elhelyezhető.

  Áttekintés

  Extra vékony és modern formatervezés

  Az innovatív formatervezésnek köszönhetően sikerült megalkotni a piac legvékonyabb POS rendszerét. Az extrém vékony és elegáns panel csupán 39 mm vastag. Ez az elegáns megjelenés egy profi vállalkozás benyomását kelti az ügyfelek szemében.

   

   

  Passzív hűtési rendszer

  A Uniq PC egyik különlegessége a passzív hűtési rendszer. Ez a zárt rendszer nem tartalmaz mozgó vagy forgó alkatrészeketet, így a működése csendes és szinte kizárt a meghibásodás. A Uniq PC rendkívül megbízható és jóval biztonságosabb, mint a hagyományos asztali számítógépek.

   

   

  Érintőképernyő

  A Uniq PC 150 második generációs panel PC, melynek 15 colos LCD monitora már a Touch Lens technológiát használja. A ház az egyik legjobb "minden az egyben" megoldást tartalmazza. Az új képernyő tisztább képet biztosít a magasabb fényerőnek és a LED-es háttérvilágításnak köszönehetően. Tökéletesen olvasható még erős fényben is.

   

   

  Nagyteljesítményű processzor

  Az Intel Dual-Core processzor minimális fogyasztás mellett képes óriási teljesítményt nyújtani. A készülék kompatibilis a Windows 7, Windows 8 és 8.1 rendszerekkel.

  Ellenálló

  A különleges por- és vízálló IP65/54 kijelző és az IP54-es rendszer lehetővé teszi, hogy a Uniq PC-t több különböző környezetben is elhelyezhessük. Az opcionális antibakteriális felületkezelés pedig megkönnyíti a készülék tisztántartását.

   

   

  Több hely a variálható rögzítésnek köszönhetően

  A Uniq PC forradalmi formatervezése miatt számos különböző lehetőségünk van a készülék rögzítésére. A modern és állítható állvánnyal az igényeink szerint helyezhetjük el a készüléket.


   

  Strapabíró formatervezés

  A speciális edzett üveg ellenáll a karcolásoknak. A panel a szélein gumival van védve a rázkódás és a sérülések ellen. A tartós alumíniumházat úgy alakították ki a tervezők, hogy kiállja a legkeményebb bánásmódot is.

  Csatlakoztathatóság

  A Uniq PC rugalmas rendszer számos csatlakozóval, melyekkel közvetlenül, vagy egy port replikátoron keresztül köthetünk a készülékhez.

  Adattárolás

  A Uniq PC kialakítása lehetővé teszi a felhasználók részére a megfelelő háttértár kiválasztását (S-ATA HDD vagy SSD-).

   

   

  Funkciók
  IP szint IP54
  Hűtés Passzív
  Kijelző típusa 10 ujjas érintőképernyő
  Képátló 15" TFT
  Felbontás 1024x768
  Képarány 4:3
  Processzor Intel Atom N270 1.6 GHz, Intel Atom D525 1.8 GHz
  RAM Max. 2 GB (N270), Max. 4 GB (D525)
  Háttértár HDD, SSD*, Compact Flash*
  WiFi Igen*
  Bluetooth Igen*
  VGA csatlakozó Igen*
  USB 3-5
  LAN 1
  RS-232 2-3*
  PS2 1*
  Audio port Igen*
  Fogyasztás 23 W (N270), 29 W (D525)
  Rögzítés VESA 100*
  Szín fehér/szürke/fekete
  Méret 351 × 350 × 141 mm
  Súly 4,5  kg
  Képernyő vastagsága 39 mm

  * Opcionális