pdfInspektor

  Callas pdfInspektor 3 CLI

  Alapos PDF preflight - Acrobat nélkül
  pdfInspektor

  A Callas pdfInspektor CLI (Command Line Interface) szoftver- és platformfüggetlen alkalmazás a nyomdai előkészítés egyik döntő stádiumában, a dokumentum végső ellenőrzésében (preflight) nyújt nagy segítséget. Használatához nincs szükségünk az Adobe Acrobat szoftverre.

  Áttekintés

  A Callas pdfInspektor CLI (Command Line Interface) szoftver- és platformfüggetlen alkalmazás a nyomdai előkészítés egyik döntő stádiumában, a dokumentum végső ellenőrzésében (preflight) nyújt nagy segítséget. Használatához nincs szükségünk az Adobe Acrobat szoftverre.A Callas pdfInspektor CLI (Command Line Interface) szoftver- és platformfüggetlen alkalmazás a nyomdai előkészítés egyik döntő stádiumában, a dokumentum végső ellenőrzésében (preflight) nyújt nagy segítséget. Bár a szoftver PDF fájlokkal dolgozik, használatához nincs szükségünk az Adobe Acrobat szoftverre, ezért bármilyen megoldásba, munkafolyamatba integrálhatjuk. A szoftvert kifejezetten azoknak fejlesztették ki, akik webportálokon vagy más programokban szeretnék automatizálni PDF dokumentumaik ellenőrzését (preflight). Ahol gyakran használják a PDF-et hirdetési célokra (pl. brosúra, prospektus, szórólap stb.), a szakembereknek gyakran meg kell vizsgálniuk, hogy PDF fájlok alkalmasak-e nagyfelbontású nyomtatott anyagként való megjelenítésre vagy épp ellenkezőleg: jól mutatnak-e alacsony felbontásban (az utóbbi főleg akkor aktuális, ha az adott PDF-et az interneten kívánjük közzétenni és ezáltal fontos szemponttá válik a dokumentum gyors hozzáférhetősége). A Callas pdfInspektor CLI több mint 600 különböző szempont szerint vizsgálja a publikálandó dokumentumot. A kiemelkedően gyors és hatékony PDF feldolgozó program megbízhatóan és bármely alkalmazás hátterében futtatható. Akár minőségi nyomtatott anyagnak szánjuk PDF dokumentumainkat, akár az interneten kívánjuk felhasználni, ill. archiválni őket, a Callas pdfInspektor CLI szoftvert kell választanunk. Azon vállalatok, amelyek nagy mennyiségben használnak PDF formátumú dokumentumokat hirdetési anyagként (mint pl. a svájci Print Online vagy a norvég NADA), nagy előszeretettel alkalmazzák a Callas pdfInspektor CLI-t webes szolgáltatásaikban. "Amikor nekiálltunk egy olyan megoldást keresni, amely nemcsak gyors, hatékony és megbízható, de könnyen integrálható vállalatunk számos jól működő munkafolyamatába, egyértelmű volt, hogy csak egyetlen ilyen megoldás létezik a piacon: a pdfInspektor CLI. A szoftver integrálása könnyű feladatnak bizonyult, így ma már minden munkafolyamatunkban (elsősorban különböző webportáljainkról érkező vagy vállalatunk által készített PDF-ek esetében) alkalmazhatjuk a Callas preflight technológiáját. Tudjuk, hogy ugyanarról a kiváló preflight modulról van szó, ami az Adobe Acrobat Professional 7 részét is képezi, ezért biztosak lehetünk benne, hogy a PDF-ellenőrzés webportáljainkon is tökéletes lesz. Rendkívül meg vagyunk elégedve a szoftver teljesítményével." /Andy Psarianos, F.E. Burman Ltd./

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Microsoft Windows 2000, XP
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X 10.2.8 vagy újabb
  Rendszer
  RedHat Linux 8, SuSe Linux 8, Sun Solaris 8
  Funkciók
  • PDF fájlok alapos ellenőrzése (preflight) a publikálás előtt
  • maszkokkal, kommentárokkal és rétegekkel kapcsolatos problémák kiszűrése
  • több mint 600 különböző PDF-ellenőrzési szempont 20 csoportba rendezve
  • kombinálható szempontok a Boolean-technológiának köszönhetően
  • tesztprofiljainkat az Adobe Acrobat Professional 6-7 szoftverben is letesztelhetjük
  • konvertálási lehetőség PDF-ből PDF/X-be, PDF/X1-be vagy PDF/X3-ba, PDF/A támogatás
  • az eredmény vizuális vagy ASCII, XML vagy PDF formában való megjelenítése (10 nyelven, akár japánul is)
  • kiválóan használható más programok segítőtársaként (pl. CaslonFlow, FullSWITCH)
  • lehetőséget biztosít külső forrásból származó tesztbeállítások importálására
  • egyszerűen automatizálható szkripteket (automatizált folyamatokat) készíthetünk
  • paraméterezhető batch fájlokat tartalmaz
  Kinek ajánljuk?

  A Callas pdfInspektor CLI szoftvert kifejezetten azoknak ajánljuk, akik webportálokon vagy más programokban szeretnék automatizálni PDF dokumentumaik ellenőrzését (preflight) - mindezt az Adobe Acrobat Professional program nélkül. Főleg azon cégek vehetik hasznát a programnak, amelyek gyakran használják a PDF-et hirdetési célokra (pl. brosúra, prospektus, szórólap stb.).