Final Cut Express

  Apple Final Cut Express 4.0

  A professzionális videós szakma első számú választása. A Final Cut Express-szel úgy vághatja filmjeit, mint a profik.
  Final Cut Express

  A Final Cut Express-szel úgy vághatja filmjeit, mint a profik. Importálja a DV, HDV és AVCHD felvételeit, vagy nyissa meg az iMovie 08-ban készült anyagokat - és fedezze fel, milyen izgalmas lehetőségeket rejt az Open Format Timeline a filmkészítésben. Többre vágyik? Illesszen dinamikus feliratokat és grafikát az anyagba a LiveType segítségével. A Final Cut Express 4 minden eszközt megad ahhoz, hogy remek filmeket készítsen.

  Áttekintés

  A Final Cut Express-szel úgy vághatja filmjeit, mint a profik. Importálja a DV, HDV és AVCHD felvételeit, vagy nyissa meg az iMovie '08-ban készült anyagokat - és fedezze fel, milyen izgalmas lehetőségeket rejt az Open Format Timeline a filmkészítésben. Többre vágyik? Illesszen dinamikus feliratokat és grafikát az anyagba a LiveType segítségével. A Final Cut Express 4 minden eszközt megad ahhoz, hogy remek filmeket készítsen.

  Profi lehetőségek Mostantól egyetlen timeline-on dolgozhat DV, HDV és AVCHD felvételeivel - akár mindhárommal egyszerre. A profi szerkesztő- és vágóeszközökkel gyorsan és pontosan kialakíthatja a végleges változatot. A Final Cut Express 4-ben szinte végtelen számú videosávot áll rendelkezésére. Várakozás nélkül, valós időben vihet fel különleges effektusokat és áttűnéseket, valamint szabadon használható színkorrekciós és képkombináló eszközöket használhat.

  Lépjen tovább! Az iMovie '08-ban készült projekteket egyszerűen áthozhatja a Final Cut Express 4-be, és máris kreatív lehetőségek sokasága áll a rendelkezésére: az új Open Format Timeline, száznál is több valós idejű effekt és áttűnés, animált feliratok, illetve többsávos video- és hangkezelés. Mindezekkel kifinomultabb, profi hatású filmeket hozhat létre.

  Lenyűgöző feliratok A programhoz mellékelt LiveType 2.1 segítségével animált feliratokat, címeket illeszthet a filmjébe. A LiveFont forradalmasítja a feliratkészítést! A szoftverek együttműködésének köszönhetően a LiveType projekten végzett változtatás automatikusan megjelenik a Final Cut Express 4 projektben.

  Hangeffektusok, narráció Egy-egy filmben akár 99 hangsávot használhat, amelyeket valós idejű hangerő- és szűrőbeállításokkal szabályozhat. Dokumentumfilmekhez közvetlenül a Final Cut Express 4-ben is felveheti a narrációt, amíg a film pereg.

  A 4-es verzió újdonságai

  • iMovie '08 projektek fogadása
  • AVCHD, HDV és DV (PAL és NTSC) anyagok egyetlen timeline-on való szerkesztése
  • AVCHD támogatás (kizárólag Intel processzoros Macen)
  • FxPlug beépülő modulok használata

  A LiveType 2.1 tartalma

  • Több mint 200 testreszabható szövegeffektus
  • 500 MB szabadon felhasználható animációs anyag
  • Míves projektsablonok
  • FontMaker program saját LiveFont készítéséhez
  Rendszerkövetelmények
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X 10.4.10 vagy újabb verzió
  Processzor
  PowePC G4 1,25 GHz, PowerPC G5, Intel Core Duo, Core 2 Duo vagy Xeon processzoros Mac
  Memória
  Legalább 1 GB RAM
  Tárhely
  500 MB szabad tárhely a telepítéshez
  Egyéb
  • AVCHD szerkesztéshez Intel processzor szükséges.
  • Quartz Extreme-et támogató AGP vagy PCI Express grafikus kártya, vagy Intel GMA videovezérlő MacBook és Mac mini esetén.
  • Egyes FxPlug filterek integrált Intel videovezérlővel nem működnek.
  • További 500 MB szabad hely a LiveType anyagokhoz
  • QuickTime 7.2 vagy újabb verzió