Quark

  A nagy hagyományokkal rendelkező kiadványszerkesztő program és kiegészítői

  A Quark Content Enablement egy teljesen integrált és egységes tartalomplatform, amely a leginnovatívabb technológiákat, infrastruktúrákatt és eszközöket egyesíti a tartalom életciklusának minden szakaszában. A legújabb felhő technológiák felhasználásával készült, miközben modern és intuitív felhasználói élményt nyújt. A Quark Content Enablement az egyetlen vállalati SaaS-platform, amelyet úgy terveztek, hogy alkalmas legyen a tartalom előállítással, az automatizálással, a marketinggel és az értékesítéssel kapcsolatos igényeket.
  A QuarkXPress Advantage program keretein belül a Quark ügyfelei a QuarkXPress legújabb frissítéseihez, technikai támogatáshoz, exkluzív ajánlatokhoz és sok minden máshoz férhetnek hozzá.
  Árakhoz kattintson ide A QuarkXPress a számítógépes kiadványszerkesztés legismertebb és legelismertebb szoftvere. A legtöbb reklám- és grafikai stúdióban, szerkesztőségnél és kiadónál a munkák túlnyomó többsége ebben a programban készül.
  Árakhoz kattintson ide A QuarkXPress kiadványszerkesztő program szinte egyidős az DTP megjelenésével. Évek óta vezető szerepet tölt be a kiadványszerkesztésben, és már-már szabványnak tekinthető.
  Árakhoz kattintson ide A QuarkXPress kiadványszerkeszto program szinte egyidős az DTP megjelenésével. Évek óta vezető szerepet tölt be a kiadványszerkesztésben, és már-már szabványnak tekinthető. A Passport verzióval olyan kiadványokat is készíthetünk, amelyeket nemzetközi olvasóközönségnek szánunk.