LensDoc Filter

  Andromeda LensDoc Filter 1.3

  Lencsetorzítások tökéletes korrekciója
  LensDoc Filter

  Az Andromeda LensDoc Filter egy forradalmian új Adobe Photoshop bővítmény, mely kiválóan alkalmas a tipikus lencse- és forgatási torzítások (pl. hordó és párna torzulások) előidézésére vagy javítására.

  Áttekintés

  Az Andromeda LensDoc Filter egy forradalmian új Adobe Photoshop bővítmény, mely kiválóan alkalmas a tipikus lencse- és forgatási torzítások (pl. hordó és párna torzulások) előidézésére vagy javítására. Nekünk csak a segédpontokat kell kijelölnünk, a többi már a program dolga. A kézre álló felület segítségével könnyedén játszadozhatunk a perspektívával, szabadon változtathatjuk a lencsebeállítást a szöghajlítás pozíciójának megadásával. Az utómunkálatok során nagy látószögű vagy teleobjektív hatást is szimulálhatunk.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Microsoft Windows 98, ME, 2000, XP
  Processzor
  Intel Pentium II 200 MHz vagy gyorsabb
  Memória
  64 MB
  Képernyő
  800x600, 16 bit
  Egyéb
  Apple
  Rendszer
  Mac OS 9.x, OS X
  Processzor
  PowerPC G3 vagy gyorsabb
  Memória
  64 MB
  Képernyő
  800x600, 16 bit
  Egyéb
  Funkciók

  Hordó torzítás javítása: A hordó torzítás leggyakrabban a nagy látószögű (nagyító) lencsék esetében merül fel. Válasszunk ki két vonalat, amelyeknek egyenesnek kellene lenniük, majd jelöljük meg őket néhány segédponttal - a többi már a program dolga.


  Párna torzítás javítása: A párna torzítás esetében is hasonlóan kell eljárnunk: kijelölünk néhány segédpontot, és máris tökéletes a kép.


  Forgatási torzítás javítása: Többé nem gond, ha képünk véletlenül valamelyest ferdére sikerült: az Andromeda LensDoc Filter tökéletes korrekciót nyújt.


  Perspektíva módosítása: A perspektívát is könnyen módosíthatjuk oly módon, hogy a képen kiválasztunk két vonalat, amelyeknek párhuzamosaknak kellene lenniük, majd néhány segédponttal megjelöljük őket, és máris tökéletes képet kapunk.


  További funkciók:

  • hordó, párna, perspektíva és forgatási torzítások kijavítása
  • általános lencsekorrekció vagy felhasználó által definiált korrekció használata
  • képminőség megőrzése
  • átlátható kezelőfelület
  • számtalan beállítási lehetőség Expert Mode-ban profiknak
  Kinek ajánljuk?

  Az Andromeda LensDoc Filter bővítményt azon Adobe Photoshop felhasználóknak ajánljuk, akik fényképezéssel, filmezéssel foglalkoznak, és ki szeretnék javítani képeik torzítását.