Kedvezmények

Kérdés esetén, kérjük forduljon hozzánk bizalommal a 06 1 392 0700 telefonszámon vagy az info@trans-europe.hu emailcímen.

09/15/2022 - 11:15

Könnyítsd meg a rengeteg jegyzetelést és a kreatív alkotást az egyetemi munkáidhoz a Wacom digitális tábláival! A Wacom tábláit most tanévindító kedvezményünk keretében akár 35% kedvezménnyel szerezheted meg!

wacombtu_slider.png

 

Kezdd idén az iskolát a Wacom kreatív tábláival és könnyítsd meg a tanulást, vagy adott esetben a tanítást! A Wacom digitális rajztáblák maximálisan kielégítik az oktatók és a tanulók igényeit és tisztább munkafolyamatokat kínálnak.

Most tanévindító kedvezményeink keretében akár 35%-kal olcsóbban tudod megvásárolni kiszemelt Wacom tábládat!

Az akcióban szereplő modellek a Wacom Intuos Pro, a Wacom Intuos és a Wacom One.

 

Wacom One:

Ha szeretnéd egy újabb szintre emelni a tanóráid minőségét, illetve a tanórán kapott feladatok elvégzésének a hatékonyságát, akkor a Wacom One a legjobb választás. A Wacom egyik legjobb kijelzős táblájának minden funkciója tökéletesen illeszkedik a digitális tanuláshoz, illetve tanításhoz.

Az akcióban szereplő modell a Wacom One 13 pen display, melyre 35% kedvezmény jár.

 

WacomOne_Overhead View_pen right_Art.png

 

Wacom Intuos Pro:

A Wacom Intuos Pro minden eddiginél természetesebb kreatív kontrollt biztosít a felhasználók részére. A szuper érzékeny Wacom Pro Pen 2 tollal kombinálva lenyűgözően néz ki és érzetre is fantasztikus ez az új keskeny táblagép.

Az Intuos Pro táblákhoz beszerezhető, különféle munkafolyamatokra optimalizált tollak és a különböző textúralapok biztosítják, hogy a táblát teljes mértékben az adott feladathoz és személyhez alakítsuk. A munka felgyorsításáról pedig a testreszabható ExpressKeys, és Touch Ring kapcsolók gondoskodnak.

Az akcióban szereplő modellek a Wacom Intuos Pro S és a Wacom Intuos Pro M 8North), melyekre 10%, illetve 18% kedvezmény jár.

 

intuospro-tablak.png

 

Wacom Intuos:

Rugalmas, sokoldalú, intelligens és testre szabható megoldás. A Wacom Intuos az egyik legjobb választás azoknak, akik a lehető legtöbbet szeretnék kihozni a következő tanévükből, vagy egyetemi félévükből.

A nagyon kedvező ára mellett könnyű a telepítése, és egyszerű a használata. A Wacom Intuos minden olyan oktatói és tanulói igényt kielégít, amire szükség lehet az iskolában.

Az akcióban szereplő modell a

 • Wacom Intuos M Black USB - 32% kedvezmény

 

wacomintuosgal14_0.jpg

 

Használd ki ajánlatunkat és szerezd be új Wacom tábládat akár 35%-kal olcsóbban!

Az ajánlat szeptember 30-ig érvényes!

Ha további információra van szükséged, keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

 

09/15/2022 - 12:10

Most 21%-al olcsóbban fizethet elő a CoreDRAW Graphics Suite-ra!

corel16slider.png

 

Kezdd el megfelelő alapokkal a tervezési folyamatot a professzionális tervezési alkalmazások teljes csomagjával a vektorgrafika, elrendezés, fényképszerkesztés és sok más használatával. Fedezd fel a Corel sokoldalú grafikus eszközkészletét, telis-tele olyan látványos késztermékek kidolgozásához szükséges eszközökkel, melyekkel még lenyűgözőbb alkotásokat készíthet!

A CorelDRAW Graphics Suite egy sokoldalú és kompakt grafikai szoftver, mely más kiegészítő szoftverekkel egy profi grafikai csomagot alkot, kedvező áron.

 

 

Most 21%-os kedvezménnyel fizethetsz elő a CorelDRAW Graphics Suite-ra. Ha szeretnél további részleteket megtudni a Corel szoftvereiről, kattints ide!

A kedvezmény 2022. október 31-ig érvényes. 

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

 

09/12/2022 - 09:00

A Világ vezető távelérés és támogatás szoftverét szeptember 30-ig nálunk még a régi, alacsonyabb áron szerezheted meg!

twslider.png

 

A TeamViewer a legkedveltebb távoli elérést biztosító program. Olyan funkciókat tartalmaz, amelyeket hasonló termékeknél normál esetben nem találunk meg, könnyű a használata, és bármilyen eszközön gond nélkül működik. Használd te is a TeamViewer valós idejű online támogatási és együttműködési szolgáltatásait és kösd össze, irányítsd, kezeld számítógépeidet, mobileszközeidet és hálózati gépeidet bárhonnan, bármikor!

A jelenlegi gazdasági helyzetre való tekintettel a TeamViewer is úgy döntött, hogy emeli árait, így a TeamViewer Business, Premium és Corporate árai is emelkednek.

 

 

A TeamViewer a saját oldalán már megemelte az árakat, viszont nálunk csak szeptember 30-án lesz emelkedés. Könnyítsd meg a távoli munkavégzést és spórolj pénzt: szerezd be TeamViewer licenszedet a Trans-Europe-nál még szeptember 30. előtt!

Ha további információra van szükséged, keresd fel cégünket az info@trans-europe.hu elérhetőségen, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen áll rendelkezésedre!

 

09/08/2022 - 15:15

Szerezd meg most kedvezményesen a számítógépes kiadványszerkesztés legismertebb és legelismertebb szoftverét!

quarkslider.png

 

A QuarkXPress a Világ legerősebb oldal layout és digitális kiadói szoftverének mondható. Nem véletlen, hogy a legtöbb reklám- és grafikai stúdióban, szerkesztőségnél és kiadónál használják a Quark integrált eszközeit a grafikák és illusztrációk finomítására, illetve szerkesztésére.

Ez a grafikus és kiadványszerkesztő szoftver precíz kontrollt biztosít a képek, szövegek, alakzatok, színek és áttetszőségek felett, illetve kompatibilis a legtöbb, az iparágban használt fájlformátummal. Nincs olyan összetett kiadvány, amivel a QuarkXPress ne tudna megbirkózni, és nincs még egy olyan kiadványszerkesztő, ami annyi kreatív lehetőséget biztosít a velük való munkára, mint a QuarkXPress.

 

 

Most pedig a QuarkXPress 2022 Perpetual licence 30% kedvezménnyel szerezhető meg!

Az ajánlat szeptember 30-ig érvényes.

Szerezd meg a világ vezető kiadványszerkesztő szoftverét most 30%-kal olcsóbban!

Ha további információra van szükséged, keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

 

09/06/2022 - 11:07

Az Adobe Substance 3D Collection for Teams csak arra vár, hogy kihasználd a benne rejlő számtalan lehetőséget!

substance20_slider.png

 

Az Adobe Substance szoftvercsomaggal igény szerint szerkeszthetőek a 3D-alkotások anyagai és textúrái a legapróbb részletekig. Akár a játékiparban, akár a filmgyártásban, az építészet terén vagy a tervezési iparágban dolgozunk, a Substance alkalmazásai segítenek, hogy a legmerészebb álmainkat is megvalósíthassuk.

A Substance-fájlok kiválóan együttműködnek a 3D-munkafolyamat más alkalmazásaival, a modellezőprogramoktól kezdve a játékmotorokig. A Substance SBSAR-fájlokat közvetlenül importálhatjuk, finomhangolhatjuk és exportálhatjuk többek között olyan alkalmazásokba, mint az Adobe Dimensions, az Unreal Engine 4 (Epic Games), a Unity, a Maya és a 3ds Max (Autodesk).

A 20% kedvezmény az alábbi termékre érvényes:

Fontos:

 • A kedvezmény új Adobe Substance 3D Collection for Teams licenc vásárlása esetén érvényes.
 • Az Adobe oktatási licenceinek (pl.: K12) vásárlói számára nem érvényes az ajánlat.
 • 3 éves szerződés esetén a kedvezményes ár csak az első évre vonatkozik. A második és harmadik év normál áron kerül számlázásra.

Az ajánlat 2022. december 2-ig érvényes.

Ha további információra van szükséged, kérjük keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

 

09/05/2022 - 11:20

Hihetetlen akciókban részesülhetnek a  CorelDRAW Graphics Suite Enterpsire License iránt érdeklődők.

CorelGS20_slider.png

 

Az örökös verziót most akár 20%-os kedvezménnyel szerezheted meg.

CorelDRAW Graphics Suite Enterprise leegyszerűsíti a tervezés folyamatát, így a csapatok gyorsabban és közös erővel képesek kreatív projekteket megvalósítani a minőség romlása nélkül. 

Minden eddiginél több platformon elérhető, és kompatibilis a piac néhány legjobb technológiájával, az innováció élvonalába tartozik. Sokoldalú eszköztárának köszönhetően sokkal kreatívabban valósíthatja meg elképzeléseit. Gyorsítsa fel terveit vagy fantáziadús elképzeléseit bárhonnan, akár mobil eszközökről, a felhő alapú együttműködési munkafolyamattal, amely jelentősen jobb módot kínál az ügyfelekkel és kollégákkal valós idejű kapcsolattartásra a terveken.

Amiért megéri a Corel-t választanod:

 • All-in-one design és elrendezés
 • Alternatív engedélyezési modellek
 • Valós idejű együttműködés
 • Előfizetési megtakarítás
 • Natív operációs rendszer tapasztalat
 • Kötelezettségmentes próba
 • Könnyen megtanulható és használható
 • Kiterjedt fájlkompatibilitás

Most 1 licenc vásárlása esetén 20% kedvezményt biztosítunk a rendelésre.

A promóciós kedvezmény 2022. november 30-ig érvényes. 

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

 

08/29/2022 - 12:10

Szerezd meg kedvezményesen a CorelDRAW Graphics Suite csomagot és használd a benne elérhető kreatív szoftvereket bármilyen grafikai feladat megvalósításához!

slider (2)_0.png

 

Legyen szó akár vektoros illusztrációk készítéséről, kiadványszerkesztésről, képfeldolgozásról, vagy webgrafikák tervezéséről, a CorelDRAW Graphics Suite szoftvereire mindig számíthatunk. Ezen kívül számtalan oktatóanyag és előre elkészített útmutató segít a csomagon belül az alkotni vágyóknak, hogy könnyebben megtanulhassák az egyes programok funkcióit és használatuk módját.

A csomagban a CorelDRAW, a Corel PHOTO-PAINT, a Corel Font Manager, a PowerTRACE, a CorelDRAW.app, valamint az AfterShot HDR található. Ezek összehangolt használatával pedig bármilyen kreatív elképzelést megvalósíthatunk.

 

 

Most pedig a CorelDRAW Graphics Suite Edu Subscription - Classroom packet (15 seats) 57%-kal olcsóbban szerezhető meg.

Az ajánlat szeptember 30-ig érvényes.

Szerezd be a tanuláshoz szükséges összes kreatív szoftvert egy csomagban, most 57% kedvezménnyel!

Ha további információra van szükséged, keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

 

07/14/2022 - 13:30

Most CorelDRAW előfizetését 12%-al olcsóbban újíthatja meg!

cdgs12_slider.png

 

A Corel kreatív szoftverei segítenek kreativitása kibontakoztatásában, ráadásul egyszerűsítik is a munkafolyamatot, hogy minél könnyebb legyen a felhasználóknak varázslatos alkotásokat készíteniük.

A CorelDRAW Graphics Suite egy olyan professzionális tervezői eszközkészletet biztosít, mellyel az alkotás hatékonyságát a következő szintre emelhetjük. Az előfizetők pedig azonnal hozzáférnek az exkluzív, új funkciókhoz és tartalmakhoz. Ezen kívül a Corel support szolgáltatásához is bármikor hozzáférnek.

 

 

Most pedig egy frissítő Corel kedvezmény a nyári hőségben: CorelDRAW Graphics Suite szoftverét most 12%-kal olcsóbban újíthatja meg. Biztosítsa be magát, hogy véletlenül se szakadjanak meg kreatív elképzelései, újítsa meg CorelDRAW szoftverét még ma!

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget és újítsa meg CorelDRAW Graphics Suite előfizetését!

A kedvezmény 2022. november  30-ig érvényes. 

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

 

07/05/2022 - 08:50

Az IDE-k, .NET Tools és az All Products Pack előfizetési árainak emelése 2022 októberében lép életbe.

A Jetbrains az előfizetések hét évvel ezelőtti bevezetése óta nem emelte az IDE-k, a .NET Tools és az All Products Pack árait. Ez idő alatt új termékeket vezettek be, amelyeket minden, az utóbbiakat használó felhasználó számára ingyenesen mellékeltek. Ezen kívül gyakori volt, hogy az előfizetések megújításkor akár 40%-kal csökkentették az előfizetések árát, így köszönve meg a vásárlóik hűségét.

 

 

A Jetbrains azonban most 2022-ben elérkezett arra a pontra, amikor úgy döntöttek, hogy meg kell emelniük az előfizetési áraikat. Az új árak az IDE-ket, a .NET Tools-t, a dotUltimate-ot és az All Products Pack-ot érintik, és 2022. október 1-jén lépnek hatályba

 

Előfizetés a jelenlegi áron egy évnél hosszabb időre

Mind az új, mind a meglévő ügyfelek számára meghosszabbították a maximálisan megengedett megújítási időszakot. Ez egyéni előfizetések esetében mostantól három év, üzleti előfizetések esetében pedig két év. Ez ugyan előlegfizetést igényel, de lehetővé teszi, hogy egy évnél hosszabb ideig a jelenlegi áron újítson. 

Fontos: az előfizetés új lejárati ideje a megújítás napjától számít, és az árat a jelenlegi előfizetésből hátralévő idő figyelembevételével módosítják. Más szóval, ha ma 2 évre újítaná meg az előfizetését, de még 3 hónapja van hátra, akkor a megújítási árat csökkenteni fogjuk, hogy figyelembe vegyük ezt a 3 hónapot. Az előfizetése azonban 2 év múlva jár le. 

A JetBrains közleményében hangsúlyozza, hogy elfogadják, hogy az áremelkedés nem kívánatos. Azonban továbbra is mindent elkövetnek azért, hogy ezeket a jövőben minimalizálják.

04/07/2022 - 11:26

A Wacom Intuos Pro Paper Edition M digitális táblát most az Intuos Pro áráért vásárolhatod meg.

paperedition_slider (1)_0.png

 

A Wacom Intuos Pro Paper Edition-nel ötvözheted a legújabb Wacom technológiákat a hagyományos, papír alapú alkotással. Amennyiben a promóciós időszakon belül Intuos Pro Paper Edition M táblát vásárolsz, úgy azt a sima Pro M árán tudod beszerezni.

Csak rakj rá egy papírt a táblára és kezdj el rá rajzolni, az Intuos Pro Paper Edition M pedig automatikusan digitalizálja a munkádat. Így, miközben teljes mértékben a hagyományos módon tudsz rajzolni papírra, élvezheted a digitális alkotás előnyeit is. 

Íme néhány ok, hogy miért érdemes az Intuos Pro Paper Edition M-et választanod:

 • vékonyabb, ergonómikusabb kialakítás
 • professzionális nyomásérzékenység (2048 fokozatú)
 • jobb és balkezes használat lehetősége
 • négy különféle típusú tollhegyből álló tollhegykészlet: normál, ecsetvonás, flex, és textil.

Ne habozz, szerezd be Intuos Pro Paper Edition M tabletedet még ma!

Ha további információra van szükséged, kérlek keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

 

03/31/2022 - 13:21

Legyen szó rajzolásról, festésről, fotó vagy videószerkesztésről, a Wacom digitális rajztábláinkkal tökéletes társra lelsz a digitális alkotás útján.

intuos_slider.jpg

 

Összeválogattuk tehát a legmenőbb kezdő szoftvereket a Wacom Intuos vásárlóink számára.

A Wacom Intuos tökéletes választás kezdők és haladók számára egyaránt. Ha most vásárolsz Wacom Intuos táblát választhatsz a lenti szoftverek közül egyet és már kezdheted is a digitális alkotást.

Clip Studio Paint Pro (2 éves ajándék előfizetés)

 • A Clip Studio Paint egy rétegekkel használható rajzszoftver. A fejlett oldal kezelő eszköztárával és a professzionális 2D animációt segítő funkcióival, a képregényesek és manga művészek igényeihez lett igazítva.

Corel® Painter® Essentials™ 7 (90 napos kipróbálási időszak)

 • A Corel Painter Essentials az ideális választás digitális grafikák készítéséhez, ha többet szeretne az egyszerű szerkesztési funkcióknál és a nyomtatásnál. Három egyszerű lépésben alakíthatunk festménnyé egy fotót. Készíthetünk teljesen új képeket is az üres vászonra, amikhez különböző kreatív elemeket adhatunk. A rendelkezésünkre álló eszközparkkal új utakat találhatunk ötleteink megvalósításához.

Corel® Aftershot™ Pro 3 (90 napos kipróbálási időszak)

 • Az importálás, a feldolgozás és a végeredmény elkészítése gyorsabban történik, mint valaha. Egyszerű fotómenedzsment, rendkívül gyors munkafolyamat, nagy teljesítményű kötegelt feldolgozás és Photoshop integráció. Minden, amire egy fotósnak szüksége van!

Az ajánlat visszavonásig érvényes.

A promóciós kódokat a http://www.wacom.com/register oldalán tudod beváltani.

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

 

03/15/2022 - 11:49

A koronavírus terjedése miatt teljesen át kellett alakítani a klasszikus oktatási rendszert, ezért olyan digitális alternatívákat kellett kivitelezni, mellyel a tanárok meg tudják tartani az oktatás színvonalát, és a diákok is könnyen el tudják sajátítani a hallottakat.

EStore_Keyvisual_Clean_Education_700x400.png

 

Az oktatást érintő vírushelyzet leírására tökéletesen passzol a „real-time”, „valós idejű”-ként fordítható kifejezés, amely ebben az esetben azt jelenti, hogy a tanár és a diákok ugyanabban az időpontban vannak jelen az online órán, és együtt oldják meg a feladatokat. Sajnos a digitális oktatásban az eszközök nem mindig adottak, egyes feladatokhoz más és más vizuális megjelenítésre, szerkeszthetőségre van szükség, mellyel gördülékenyebben megy a tanítás.

A válságra válaszul a digitális rajztábla gyártó cég, a Wacom öt szoftveralkalmazás segítségével létrehozott egy készülékcsomagot, amivel hozzájárul a digitális oktatás megreformálásához. A készülékcsomagok úgy épülnek fel, hogy a Wacom biztosítja a Wacom One tabletet vagy a Wacom Intuos digitális rajztáblát, és a hozzájuk tartozó digitális tollat, magát az eszközt, és ezekhez a termékekhez csatlakozott öt szoftveralkalmazás, amely azokat az online felületeket biztosítja, amin a feladatokat el kell végezni. A Wacom rendkívül elkötelezett azzal kapcsolatban, hogy a tanároknak és a hallgatóknak innovatív megoldásokat kínáljon a távoktatás, az e-tanulás és az online együttműködés kihívásainak kezelésére.

A Wacom-hoz társuló szoftveralkalmazások a Collaboard, az ExplainEverything, a Kami, a Limnu és a PearDeck. A kezdeményezés online oktatási felületet biztosít, azért, hogy a tanárok természetesebben kapcsolatba tudjanak lépni a diákokkal, hogy a felek közti kommunikáció gördülékenyebb legyen. A Wacom pedig egy természetes tollélményt igyekszik előidézni a Wacom One és Wacom Intuoshoz tartozó digitális tollal, amely segíti az online feladatok elkészítését, lehetőséget adnak a jegyzetelésre, rajzolásra. Ezek a tanulási kiegészítők lehetővé teszik a tanárok és a diákok számára, hogy folytathassák az egyes hagyományos tantermekben használt módszereket az online felületeken is. Az alábbiakban bemutatjuk a fent említett szoftveralkalmazások tulajdonságait, előnyeit a digitális oktatásban.

A német IBV Informatik cég, Collaboard szoftveralkalmazása az elnevezéséhez mérten elősegíti az online alapú kapcsolattartást, és szerkesztési felületeket biztosít. Ez a webalapú online interaktív applikáció olyan eszközökkel járul hozzá a Wacom-mal való együttműködéshez, mint a prezentáció készítéséhez szükséges alkalmazások, képszerkesztő-videószerkesztő programok és az azokhoz tartozó sablonok. Ezen az online felületen a digitális toll segítségével, lehet rajzolni, írni, post-it-ekkel, kiemelésekkel jelölni a fontos részeket, így működését tekintve egy online füzethez hasonlítható. A Collaboard-al lehetőség van a clipartok, alakzatok mellett dokumentumok, akár PDF-ek importálására, illetve csoportok, osztályok adataihoz való hozzáférési jogok kezelésére, valós időben is. Ezek a tulajdonságok mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy használatuk olyan élmény legyen, mintha egy normális füzetbe jegyzetelnénk, rajzolgatnánk. 

 

 

Az ExplainEverything applikáció szintén a valós idejű oktatást segíti, amely Androidon, IOS-en, de ChromeBook-on és webböngészőben is működik. A cég neve arra utal, hogy nem csak a jól megfogalmazott szövegekkel, hanem könnyen mozgatható, szerkeszthető vizuális illusztrációkkal, igényesen megszerkesztett képekkel, grafikonokkal és különböző effektekkel készíthetünk „mindenre magyarázat”-ot. A figyelemfelkeltő tanulási élményért videószerkesztési lehetőséggel is rendelkezik, mely során például a képernyőről videófelvételt is lehet készíteni, amihez hozzá lehet szerkeszteni többek közt egy elbeszélő hangfájlt is, amivel követhetőbb lesz a kép és a szöveg viszonya. Bizonyos eszközökben, mint például az előre elkészített szerkesztési sablonokban, clipartok készítésének lehetőségében hasonlít a Collaboardra, de emellett könnyű kapcsolódást biztosít az online órákhoz, a videókonferenciák létrehozásával, és felhőszolgáltatások elérésére is biztosít platformot.

 

 

A Kami egy japán gyártású digitális tanterem, amelynek fő indíttatása, hogy minden létező dokumentumot interaktív tanulási élménnyé alakítson. Ez az applikáció egy szövegszerkesztő program, ami a virtuális osztálytermek működését segíti, olyan funkciókkal, amelyek lehetővé teszik például a szövegek formájának, méretének, a feladatokba beágyazott videók, képek szerkesztését, hozzácsatolható aláírásokkal, megjegyzésekkel. A Kami segítségével a diákok jegyzetet tudnak készíteni az ebookokból, a kiadók által biztosított PDF-ből, és a digitális tanterem összekapcsolható Google Classroommal, Schology online tantermekkel, és Canvas szerkesztőprogrammal is.

 

kami.jpg

 

A Limnu hasonlóan az előző alkalmazásokhoz, egy online interaktív tábla, amely szintén lehetővé teszi a valós idejű alkotást, feladatvégzést bármely eszközről. A Limnu applikáció többek közt egy sima rajzfelületet biztosít megannyi szerkesztő eszközzel, platformot biztosít a meglévő dokumentumokhoz való jegyzetelésre is. Különlegessége, hogy különböző foglalkozások számára, más és más szerkesztési lehetőséggel kecsegtet: például a termékcsoportoknak a termékjellemzők rangsorolásával, oktatóknak a matematikai problémák megoldásával, az üzleti elemzőknek az érdekelt felekkel való ötletelésekkel, a mérnököknek az állapotdiagramok elkészítésével, a szabadúszó designereknek pedig a kliensekkel készült storyboardok megtekintésével. Előnyei, hogy könnyen használható a különböző rajzokhoz, diagramokhoz, videokonferenciák indításához, illetve az alkalmazásban elkészült feladat bárkivel megosztható, és csapatfeladatoknál adminisztrátorként kiválasztható, hogy ki láthatja a projektet. Az egyik legjobb tulajdonsága a Limnu alkalmazásnak, hogy az elkészült feladatokat megjegyzi, és bármikor nyitható új tábla az új ötletek megvalósítására.

limnu.jpg

Végezetül a PearDeck egy oktató által alapított alkalmazás, amely segíti a tanárokat kreatív és élményekben gazdag tanulási környezet kialakításában, a diákokat pedig a hatékony tanulási élmény elérésében. Oktatási eszközeivel zökkenőmentesen asszimilálódik a Microsoft Teams technológiával. A PearDeck-el létrehozott interaktív feladatok elősegíthetik a kritikus gondolkodás, vizsgálódás kialakítását, amely nagyban hozzájárul a diákok személyiségének fejlődéséhez, és egy egészséges csoportdinamika létrehozásához is. Csupán a tanár által elküldött kóddal már csatlakozhatnak a diákok az órához bármely eszközzel, webböngészővel. Az online óra keretein belül, a tanár az általa feltett kérdésekre nézheti, melyik diáktól, mikor és milyen válasz érkezik, ezzel figyelheti az órai aktivitásokat.

"A Wacom-mal való partnerségünk jó lehetőség arra, hogy új módszereket fedezzünk fel a Pear Deck aktív tanulási szegmensek életre keltésére, legyen szó akár művészeti órákról, matematikaórákról vagy idegen nyelvekről. Amikor a diákok tanulás közben fejezik ki ötleteiket, több hallgató foglalkozik a tartalommal, és a tanulási eredmények kimenetele is javul." – mondta Riley Eynon-Lynch, a Pear Deck társalapítója és vezérigazgatója.

 

peardeck1.jpg

 

Az előzőekben bemutatott digitális oktatási szoftvercsomagok, amely a Wacom One tabletet, vagy a Wacom Intuos rajztáblát, és a hozzájuk tartozó digitális tollakat tartalmazzák már elérhetőek itthon is. A szoftvercsomagok a regisztrációtól számítva három hónapig ingyenesen használhatók, csupán asztali gépen kell regisztrálni a Wacom oldalán. A regisztrációt követően fel kell iratkozni egy ingyenes WacomID-re, és a szoftverajánlatok elérhetővé válnak a „Szoftverajánlatok” fülön. A termékcsomagot tartalmazó Wacom One tablet vagy a Wacom Intuos rajztábla kompatibilis a Mac számítógépekkel, Android eszközökkel és PC-kkel egyaránt.

Ha további információra van szüksége, kérjük keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

 

03/13/2022 - 15:35

A Wacom One minden olyan funkcióval és szolgáltatással rendelkezik, melyek a digitális alkotói élet kiteljesedéséhez kellhetnek.

one_slider.jpg

 

A Wacom One 13,3 collos kijelzőjén ugyanolyan könnyedséggel dolgozhatunk a mellékelt toll segítségével, mint hagyományos papíron, hagyományos rajzeszközökkel. A Wacom One kompatibilis a legtöbb elterjedt digitális tollal, így nem kell elhagynunk a már megszokott eszközeinket.

Az ajánlatban szereplő szoftverek:

Clip Studio Paint Pro (3+3 hónap*)

 • A Clip Studio Paint egy rétegekkel használható rajzszoftver. A fejlett oldal kezelő eszköztárával és a professzionális 2D animációt segítő funkcióival, a képregényesek és manga művészek igényeihez lett igazítva.
 • *Miután lejárt a 3 ajándék hónap, újra tudsz regisztrálni a Trial verzióra, amivel újabb 3 ajándék hónapot kaphatsz, így összesen 6 hónapig használhatod ingyen a szoftvert.
 • *Az ajándék Clip Studio Paint beregisztrálásához a legfrissebb verzióval kell rendelkezned.

Az ajánlat visszavonásig érvényes.

Adobe Premiere Rush CC (2 hónap)

 • Egyetlen app az online videók szerkesztéséhez és megosztásához. Az Adobe Premiere Rush CC minden olyan funkciót tartalmaz, amivel fantasztikus videókat készíthetünk a mobiltelefonunkkal, sőt mostantól akár a PC-nken is használhatjuk!

Adobe Creative Cloud Fotós csomag - Adobe Lightroom CC + Adobe Photoshop CC (2 hónap)

 • Az Adobe Lightroom CC, a professzionális fényképészeknek ad új lehetőségeket a képek feldolgozásában. Legyen szó fényképek vizuális módosításáról, 3D műalkotásokról vagy különleges látványvilágú illusztrációkról, kétségkívül az Adobe Photoshop CC az egyik legjobb megoldás. Ebben a csomagban mindkét szoftvert használhatod.

Adobe Fresco (6 hónap)

 • A legújabb, tollal és érintéssel használható eszközökhöz készült Adobe Fresco a világ legnagyobb vektoros és raszteres ecsetválasztékát a forradalmian új élő ecsetek technológiával párosítva nyújt természetes festési és rajzolási élményt a digitális művészek számára.

A promóciós kódok 2022. október 17-ig érvényesek.

Bamboo Paper (Pro Pack)

 • Egy alkalmazás, ami jegyzetfüzetté alakítja a mobilunkat. Használja jegyzetfüzetként kedvenc mobiltelefonját vagy iPadjét a Wacom Bamboo Paper segítségével. A jegyzetek, vázlatok készítése, a rajzolás pont olyan egyszerű, mintha tollat és papírt használnánk.

Az ajánlat visszavonásig érvényes.

A promóciós kódokat a http://www.wacom.com/register oldalán tudod beváltani.

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

 

03/01/2022 - 16:50

Támogassa diákjait az érvényesüléshez szükséges alapvető készségek elsajátításában.

k12_powerof_slider.png

 

A korszerű oktatási trendek különös hangsúlyt helyeznek a diákok kreativitásának fejlesztésére.

Az Adobe elképesztően kedvező áron biztosítja ezt a lehetőséget a kreatív iparág legkorszerűbb eszköztárának az Adobe Creative Cloud-nak egy speciális, kifejezetten általános és középiskolai oktatásoknak szánt verziójával.

 

A minimum 25 darabtól vásárolható szoftver előfizetési ajánlat licencenként mindössze évi 9 500 forintos nettó áron biztosítja a teljes szoftvercsomaghoz való hozzáférést.

 

Az Adobe Creative Cloud csapatoknak szóló ajánlata évi 301 625 Forint.

Az Adobe Creative Cloud oktatási intézményeknek szóló ajánlata csak évi 9 500 Forint.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy ez az ajánlat különösen kedvező!

 

Ez lehetőséget biztosít a diákoknak és az oktatóknak arra, hogy elsajátítsák az Adobe teljes kreatív szoftver palettájának a használatát.

Az Adobe szoftvercsomag minden olyan diák számára óriási lehetőség, aki az alkotói pályát szeretné választani, vagy szabadidejében szívesen fejleszti kreativitását. A szoftvercsomag használatával a diákok és az oktatók betekinthetnek a fényképészet, a kép és videó szerkesztés, az illusztrációtervezés vagy az animáció készítés világába, de olyan, kevésbé ismert ágazatokba is belekóstolhatnak, mint a prototípus tervezése (mobil és webfejlesztés) vagy a speciális effektusok készítése.

asd4_0.png

Az Adobe folyamatosan törekszik arra, hogy minden kreatív, alkotói területet a legkorszerűbb megoldásokkal szolgálja ki, a diákok így pontosan ugyanazokkal a szoftverekkel dolgozhatnak, amit az iparág aktuális nagyágyúi is használnak.

 

Az előfizetés az Adobe VIP programon keresztül történik és a kedvezményes árra kizárólag az általános és középiskolák jogosultak.

 

Az Adobe VIP licencelési program keretében az intézmény oktatói, dolgozói, valamint diákjai előfizetéses konstrukcióban férhetnek hozzá az Adobe Creative Cloud alkalmazásaihoz és a hozzá tartozó online szolgáltatásokhoz, melyek segítségével elsajátíthatják a rendelkezésre álló kollaborációs lehetőségek használatát is.

 

A telepítéssel kapcsolatos technikai segítségre kollégáink készségesen rendelkezésükre állnak. Már több, mint 100 általános és középiskolában telepítettünk Adobe K-12 Oktatási rendszert.

 

Az előfizetésbe minimum 25 licence vásárlásával van lehetőség bekapcsolódni. A kedvezményes árat kérje az Önhöz legközelebbi Adobe viszonteladói partnereinknél.

 

A megvásárolt K-12 előfizetések és az egyéb VIP termékek a megrendelésük után egy központi adminisztrációs konzolon menedzselhetőek, ezen keresztül van lehetőség a szoftverek letöltésére, aktiválására és deaktiválására is.

 

A szoftver igénylése során lehetőség van flexibilis lejárati dátum használatára, így az ajánlat lehetőséget nyújt a költségek igényre szabott megtervezésére is. Az előfizetések lejárata előtt a rendszer automatikusan jelzi, az esedékes megújítás szükségességét. Fontos, hogy a rendelkezésre álló szoftverkészlet bővítéséhez nem szükséges megvárni ezt a dátumot, mert az egyes előfizetések bármikor bővíthetők és meghosszabbíthatók.

 

Ugyanaz az intézmény korlátlan számú licencet birtokolhat, a vásárlás egyetlen feltétele, hogy a készlet elérje a minimális (25-ös) darabszámot.

Egy osztály pont 25-30 főből áll, így bátran kijelenthetjük, hogy ez az Adobe oktatási intézmények igényeihez legjobban passzoló ajánlata!

 

A licence használati jogot az Adobe egy speciális azonosítón keresztül ellenőrzi, így minden felhasználó egyben a birtokosa is lesz egy "Personal ID-nek". Ez a számsor azonosítja be a felhasználót, továbbá szükséges a kollaborációhoz és a felhő szolgáltatások használatához is. Ez teszi lehetővé azt is, hogy a konstrukcióba bevont diákok és tanárok egy "második" gépre is telepíthessék a szoftvert, így akár otthon is használhatják azt!

A Personal ID birtokában az elmentett, de be nem fejezett fájlok bárhonnan (akár mobil eszközről is) elérhetőek maradnak, a licencenkénti 2 GB Creative Cloud tárhelynek köszönhetően.

 

A csomag az Adobe Creative Cloud Complete csomaggal egyenértékű, minden abban foglalt szoftverhez hozzáférést biztosít, így a kreatív szoftvereken kívül elérhető az Adobe Acrobat DC is. Továbbá az előfizetés ideje alatt megjelenő minden szoftverfrissítés (a verziófrissítések is) a megjelenésükkel egyidőben áll rendelkezésükre.

 

Csapjon le erre a remek lehetőségre, és biztosítsa a diákok és a tanárok számára a világ vezető kreatív szoftvercsomag által nyújtott teljes alkotói szabadságot - egyúttal nyisson új utakat és lehetőségeket az oktatási intézménye számára is.

 

Az Adobe Creative Cloud előfizetéseknél az üzleti csomaghoz képest,

most 90% kedvezményt biztosítunk az általános és középiskolák számára.

Az "Elküld" gomb megnyomásával elfogadja az Adatkezelési tájékoztatónkat.

 

01/21/2022 - 10:32

A Wacom Cintiq olyan professzionális művészek és tervezők eszköze, akik a lehető legközelebb szeretnének kerülni a munkájukhoz a képernyőn keresztül egy toll segítségével. A legújabb fejlesztéseknek és az elképesztően pontos Wacom Pro Pen 2-nek köszönhetően a Wacom Cintiq egy kompakt, de kompromisszumoktól mentes készülék.

cintiq_slider.jpg

 

A Clip Studio Paint egy rétegekkel használható rajzszoftver. A fejlett oldal kezelő eszköztárával és a professzionális 2D animációt segítő funkcióival, a képregényesek és manga művészek igényeihez lett igazítva.

A promócióban szereplő termékek:

A promócióban szereplő ajándék szoftverek:

Clip Studio Paint EX

A Clip Studio Paint EX szoftvert 3+3 hónapig használhatod.*

*Miután lejárt a 3 ajándék hónap, újra tudsz regisztrálni a Trial verzióra, amivel újabb 3 ajándék hónapot kaphatsz, így összesen 6 hónapig használhatod ingyen a szoftvert.

Az ajánlat visszavonásig érvényes.

Az ajándék szoftvert a http://www.wacom.com/register oldalán igényelheted.

Ha további információra van szükséged, kérjük keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

 

01/08/2022 - 10:42

Wacom Intuos Pro - kicsi, de erős

intuospro_slider.jpg

 

Miért válaszd az Wacom Intuos Pro-t? Az új vékonyabb, ergonomikusabb dizájn a vásárlók igényeihez lett optimalizálva. Megjelenése professzionalizmust és egyszerűséget tükröz. Mindez az új funkciókkal és a megnövelt érzékenységgel ötvözve egy, a profikat kiszolgáló kiváló eszközt eredményez.

A Wacom Intuos Pro Paper Edition egyesíti a legújabb Wacom technológiákat a hagyományos, papír alapú alkotással, ezzel ismerős környezetet nyújtva a művészek számára.

Készítsük el rajzainkat a Finetip Pen toll segítségével papírra, miközben a Wacom Intuos Pro Paper Edition rögzíti az összes tevékenységünket, a rajzok pedig készen állnak arra, hogy digitális formában is feldolgozzuk őket kedvenc alkalmazásunkban.

A promócióban szereplő termékek:

A promócióban szereplő ajándék szoftverek:

A promóciós kódok 2022. október 17-ig érvényesek.

A promóciós kódok 2022. február 15-ig érvényesek.

A promóciós kódokat a http://www.wacom.com/register oldalán tudod beváltani.

Ha további információra van szükséged, kérjük keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!