FlightCheck Workflow

  Markzware FlightCheck Workflow 2.0 / 3.5

  Automatizált dokumentumellenőrzés
  FlightCheck Workflow

  A szervertechnológiára épülő Markzware FlightCheck Workflow egyszerűsíti és automatizálja a nyomdai előkészítés munkafolyamatát, elvégzi helyettünk az eddig sok időt és fáradságot igénylő feladatokat. A szoftver automatikusan megvizsgálja a PDF vagy más DTP fájlformátumban elkészített kiadványokat, kijavítja hibáikat, ily módon megbízhatóbb és gyorsabb munkát tesz lehetővé.

  Áttekintés

  A szervertechnológiára épülő Markzware FlightCheck Workflow egyszerűsíti és automatizálja a nyomdai előkészítés munkafolyamatát, elvégzi helyettünk az eddig sok időt és fáradságot igénylő feladatokat. A szoftver automatikusan megvizsgálja a PDF vagy más DTP fájlformátumban elkészített kiadványokat, kijavítja hibáikat, ily módon megbízhatóbb és gyorsabb munkát tesz lehetővé.Aki kiadványszerkesztéssel foglalkozik, tudja, hogy nemcsak professzionális tervezésre és kivitelezésre van szükség ahhoz, hogy a dokumentum igényes, jó megjelenésű legyen - rendkívül fontos a publikálás előtti utolsó, átfogó ellenőrzés (preflight) is. Nincs bosszantóbb annál, ha a végtermék tele van hibákkal, vagy ha nem úgy néz ki, ahogy azt mi eredetileg elképzeltük. További nehézségeket jelent, ha a fentiekhez hasonló feladatokat tömeges jelleggel kell elvégeznünk. Mindez természetesen főleg nagyobb szerkesztőségek, kiadók és nyomdák esetében jelentkezik: pl. egy nagyobb lapkiadó akár 5-6, vagy még több napilap, magazin, katalógus, stb. kiadásával is foglalkozhat, s ezt számba véve a fenti feladatok is megtöbbszöröződnek. A szervertechnológiára épülő Markzware FlightCheck Workflow tökéletes megoldást nyújt erre az égető problémára: egyszerűsíti és automatizálja a nyomdai előkészítés munkafolyamatát, elvégzi helyettünk az eddig sok időt igénylő, fáradságos feladatokat. A szoftver automatikusan megvizsgálja a PDF - vagy más DTP fájlformátumban elkészített - kiadványokat, kijavítja hibáikat, ily módon megbízhatóbb és gyorsabb munkát tesz lehetővé. A programmal már számos felhasználó elégedett, erről tanúskodik pl. a Star Rating MacWorld és az Intertech Technology Awards GATF 1999 díj is.

  Amennyiben a Markzware FlightCheck programcsalád többi elemére kíváncsi, kattintson ide!

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Microsoft Windows 98 vagy újabb
  Processzor
  Intel Pentium 233 MHz vagy gyorsabb
  Memória
  128 MB
  Apple
  Rendszer
  Mac OS 9.2, OS X 10.1 vagy újabb
  Processzor
  PowerMac G3 vagy gyorsabb
  Memória
  128 MB
  Funkciók

  Támogatott programok:

  A szoftver a Markzware FlightCheck Professional és a Markzware FlightCheck Designer megfelelő változataiba is integrálható. (A teljes kompatibilitási listát letöltheti innen.)

  Automatikus feladatvégzés: A programba épített automatikus feladatvégző mechanizmus segítségével hajtsa végre a gyakran ismétlődő és unalmas feladatokat akár néhány perc alatt - vége az órákig tartó unalmas munkának! Automatikus színkonvertálás, fájljavítás, PDF létrehozás - és ez még nem minden!

  Megtervezhető munkafolyamat: A tökéletes végeredmény érdekében meg kell terveznünk a munkafolyamat menetét. Ezt tehetjük egyrészt teljesen önállóan, másrészt más szoftverházak által elkészített, kulcsátadásos rendszerre épülő részprogramok segítségével.


  További funkciók:

  • kényelmes lehetőségek a Hotfolder technológiának köszönhetően
  • népszerű DTP fájlok ellenőrzése
  • részletes PDF ellenőrzés
  • tökéletes együttműködés a munkafolyamatban részt vevő többi programmal
  • belső hálózatról érhető el és használható
  • gyors szkriptelőmotor
  Kinek ajánljuk?