Élő közvetítés

Elő közvetítésA szoftver.hu álltal megrendezésre kerülő programok között a grafika, dtp, web, multimédia és video témakörök iránt érdeklődők egyaránt találhatnak érdekességeket, így amennyiben van a közelben egy szélessávú internethozzáférés, érdemes részesévé válni az előadásoknak. Természetesen a közvetítés csak akkor indul meg, amikor ténylegesen tartanak a rendezvények - a bemutatók időpontjai a lap alján találhatóak. Később az előadások letölthető formátumban is elérhetőek lesznek, így senki sem marad le a szoftverbemutatókról.

Az élő közvetítéshez nincs szükségünk semmilyen különleges alkalmazásra: Windows környezetben a Microsoft Windows Mediaplayer lejátszójára van szükségünk, míg a Mac OS X vagy Linux rendszerrel rendelkezők esetében a VLC ingyenes lejátszójának segítségével tekinthetjük meg a közvetítést.

Ha rendszerünkre feltelepítettük a fent említett lejátszóprogramokat, nincs is más dolgunk, mint a megfelelő linkre kattintani, hátradőlni a székünkben és élvezni az előadást.

Rendszer Szükséges sávszélesség (196 Kb/s)
MS Windows On-line rendezvény megtekintése kattintás után 10-20 mp. betöltési idő szükséges
Mac OS X, Linux * On-line rendezvény megtekintése*

* a linkre kattintva egy szoftverhu.m3u nevű fájlt fogunk letölteni. Ezt a fájlt kell megnyitnunk a VLC programban a Fájl -> Quick Open File... parancs kiadásával, vagy az Alma + O gombok lenyomásával. Itt rákattintunk a letöltött m3u fájlra és az Open gomb lenyomásával megkezdhetjük az élő videó megtekintését.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram