DigiCert Verified Mark Certificates

ÁTTEKINTÉS

Csökkentse az adathalász-támadások kockázatát, népszerűsítse a márkáját és védje felhasználóit. Digitális bizalom a a való világban.

MIK AZOK AZ ELLENŐRZÖTT VÉDJEGY TANÚSÍTVÁNYOK?

Az ellenőrzött védjegy tanúsítványok (Verified Mark Certificates, VMC) lehetővé teszik, hogy az e-mail kliensekben a "feladó" mező mellett megjelenítse logóját, így a felhasználók már azelőtt láthatják az ön védjegyét - és azt, hogy szervezetét hitelesítették -, mielőtt még megnyitnák az üzenetet. Ez a közösségi médiában a pipa megfelelője az e-maileknek, hozzáadott érvényesítési és biztonsági követelményekkel, amelyek segítenek megvédeni ügyfeleit és márkáját az adathalász- és hamisítási támadások ellen.

HOGYAN MŰKÖDNEK AZ ELLENŐRZÖTT VÉDJEGY TANÚSÍTVÁNYOK?

A logóval hitelesített e-mail egy úttörő kezdeményezés része, amelynek célja a következetes, megbízható és vizuálisan hiteles e-mail-élmény előmozdítása mind a vállalkozások, mind a fogyasztók számára. Így működik.

01

Az ellenőrzött védjegy tanúsítványok megvásárolhatók a DigiCert-től. A VMC az egyetlen módja annak, hogy logóját megjelenítse az ellenőrzött e-maileken, és megjelenítse az ellenőrzött jelölést a Gmailben.

02

Mielőtt megjeleníthetné logóját, az e-mail klienseknek képesnek kell lenniük annak igazolására, hogy ön érvényesíti a DMARC szabványokat, amelyek segítenek csökkenteni az adathalász és hamisító támadásokat, és így nagyobb ellenőrzést biztosítanak a szervezet számára az e-mailek felett.

03

Miután igazolta a DMARC érvényesítését, feltöltheti a védjegyoltalom alatt álló és hitelesített logóját vagy kormányzati védjegyét az e-mail kliensekben való megjelenítéshez. Ha több logóval rendelkezik, kiválaszthatja, hogy melyik jelenjen meg az egyes kommunikációs folyamatoknál.

Választhatja, hogy a logót a szervezetn belül vagy a DigiCertnél hostolja.

AZ ELLENŐRZÖTT E-MAIL AZ EGÉSZ SZERVEZET SZÁMÁRA ELŐNYÖS

Végre a kockázatkezelés, az IT és a marketing is egyetérthet egy közös célkitűzésben.

VMC ELŐNYÖK A MARKETINGESEK SZÁMÁRA

  1. Az alapértelmezett kezdőbetűk helyett az ügyfelek az ön logóját látják - még mielőtt megnyitnák az e-mailt.
  2. Hitelesebb, felismerhetőbb és egységesebb élményt nyújt.
  3. Azonnal bizalmat társíthat e-mail kommunikációjához és a logójához.
  4. Tűnjön ki a tömegből, és adja tudtára az ügyfeleknek, hogy a biztonságukat prioritásként kezeli.
  5. Növelje a láthatóságot, a rögzülést és az elkötelezettséget - beleértve az elkötelezettségi arányok 10%-os növekedését.

A DMARC ELŐNYEI

  1. A DMARC-megfelelőség révén a legmagasabb szintű e-mail biztonsági gyakorlat bizonyítása.
  2. Nehezítse meg a rosszindulatú aktorok számára, hogy az ön ügyfeleit személyazonosságra összpontosító támadásokkal, például hamisítással és adathalászattal támadják meg.
  3. Jobb átláthatóság és ellenőrzés a domainje által küldött és fogadott üzenetek felett.
  4. Világos betekintést nyerhet a tartományát célzó támadások típusairól és gyakoriságáról.
  5. Biztosítsa a legitim e-mailek megbízható kézbesítését, anélkül, hogy bármi kicsúszna a kezei közül.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram