DigiCert Smart Seal

ÁTTEKINTÉS

A modern e-kereskedelem számára újragondolt Site Seal pecsét. Digitális bizalom a való világ számára.

EGY OKOSABB VILÁGNAK OKOSABB DIGITÁLIS BIZALMI SZIMBÓLUMRA VAN SZÜKSÉGE

A világ sokat változott az internet megjelenése óta. A Trust Seal pecsét mégis több mint egy évtizeden át változatlan maradt. Egészen mostanáig.

A BIZTONSÁGRA TÖREKVŐ CÉG JELE

Helyezze a digitális biztonságot cégének középpontjába azzal, hogy ellenőrzött logója megjelenik az intelligens pecsétben - ez egyfajta vizuális ellenőrzés az ügyfelek számára. A felhasználók egyetlen kattintással részletes képet kaphatnak a tanúsítvány és a webhely részleteiről.


FUNKCIÓK

Bizonyítottan növeli a konverziókat Azonnal növelje a digitális és a fogyasztói bizalmat a pénztárnál a felhasználók által smert szimbólum megjelenítésével, amelyet a világ legmegbízhatóbb tanúsítványkezelője támogat.

Zárja a lakatot és zájra le az üzletet A böngészők bizalmi ikonjai (pl. a "lakat") nem tesznek különbséget a magas és alacsony szintű érvényesítés között. Ezért egyre több kiberbűnöző használja az olcsó domain-érvényesítést (DV) rosszindulatú webhelyek füstölgő álcájaként. A pecsét megjelenítése további biztosítékot ad ügyfeleinek arra, hogy webhelye megbízható.

Mutassa meg biztonságos webhelyét Nem véletlenül kerül be a Smart Seal minden Secure Site és Secure Site Pro tanúsítványba. Ha megtette az extra lépéseket, hogy webhelyét a legmagasabb szinten biztosítsa és hitelesítse, miért ne adhatná ezt tudtára ügyfeleinek?

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram