DigiCert Secure Site TLS/SSL

A DigiCert Secure Site TLS/SSL egy korszerű biztonsági megoldás, amely weboldalak és online szolgáltatások számára kínál védelmet. Ez a termék különösen fontos azok számára, akik szeretnék biztosítani ügyfeleik adatainak biztonságát és növelni weboldalaik hitelességét.

ÁTTEKINTÉS

Miért fontos a DigiCert Secure Site?

Az internetes biztonság napjainkban kulcsfontosságú. A DigiCert Secure Site segítségével megvédhetjük weboldalunkat a kiberbűnözőktől és biztonságos környezetet teremthetünk a látogatók számára. Ez a termék a TLS/SSL tanúsítványokon keresztül biztosítja a biztonságot, amelyek egyfajta digitális "zárat" jelentenek, védve az adatokat a külvilágtól.

FUNKCIÓK

Iparágvezető garanciák Minden Secure Site Pro tanúsítvány a legnagyobb garanciával rendelkezik, hogy megvédje Önt

A DigiCert Secure Site előnyei közé tartozik:

  1. Erős Titkosítás: A legmodernebb titkosítási technológiákat használja, ami garantálja, hogy a weboldalon keresztül továbbított adatok biztonságban maradnak.
  2. CT Naplófigyelés: Ez a funkció folyamatosan figyeli a tanúsítványokat, észleli a szokatlan tevékenységeket, és értesítést küld, ha valami gyanúsat észlel.
  3. Rosszindulatú Szoftverek Vizsgálata: A DigiCert több mint 70 különböző vírusirtó és kártevő-ellenőrző szolgáltatással együttműködve vizsgálja a weboldalakat, megakadályozva a káros szoftverek bejutását.
  4. Sebezhetőségi és PCI-Szkennelés: Ez a funkció segít azonosítani és kijavítani a weboldal sebezhetőségeit, biztosítva az ügyfelek adatainak védelmét és a PCI megfelelőségét.
  5. Blokklisták és Csalásellenes Ellenőrzés: Ellenőrzi, hogy a weboldal vagy a vállalkozás ne kerüljön fel különböző kormányzati vagy iparági tiltólistákra, valamint biztosítja, hogy a vállalkozás ne szerepeljen a "rossz szereplők" listáján.

A DigiCert Secure Site nem csak a technikai biztonságot nyújtja, hanem hozzáadott értéket is jelent a vállalkozások számára. Egy biztonságos weboldal növeli az ügyfelek bizalmát, ezáltal elősegíti az üzleti növekedést és a márkahűséget. A DigiCert által kínált magas szintű biztonság és a rendszeres ellenőrzések biztosítják, hogy a weboldalad mindig naprakész és védett legyen a legújabb fenyegetésekkel szemben.

A DigiCert Secure Site megoldás ideális választás minden típusú vállalkozás számára, legyen szó kisvállalkozásokról vagy nagyvállalatokról. A könnyű telepítés és kezelés, valamint a szakértői támogatás biztosítja, hogy a weboldalad biztonsága mindig a legmagasabb szinten legyen.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram