DigiCert Code Signing Certificates

ÁTTEKINTÉS

A tanúsítvány lehetővé teszi a szoftverfejlesztő vállalatoknak, hogy digitális aláírást adjanak hozzá az interneten terjesztett applikációikhoz. Bármilyen módosítás a forgalmazott kódban az ügyfélnek nem biztonságosként fogja jelölni köszönhetően az aláírással biztosított applikációnak.

A DigiCert Code Signing tanúsítvánnyal aláírt applikáció segítségével a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a megszerzett szoftver egyértelműen attól a vállalattól származik, amely azt létrehozta.

MI AZ A KÓDALÁÍRÁS?

A kódaláírás növeli a felhasználói bizalmat és a bizalmat
A kódaláíró tanúsítványokat a szoftverfejlesztők használják az alkalmazások, illesztőprogramok, futtatható fájlok és szoftverprogramok digitális aláírására, hogy a végfelhasználók meggyőződhessenek arról, hogy a kapott kódot nem módosította vagy veszélyeztette harmadik fél. A tanúsítványok tartalmazzák az Ön aláírását, a vállalat nevét és - ha szükséges - egy időbélyegzőt.

A DIGICERT KÓDALÁÍRÓ TANÚSÍTVÁNYOK ELŐNYEI

A szellemi tulajdon védelme

A kódaláíró tanúsítványok lehetővé teszik az ügyfelek számára annak ellenőrzését, hogy az Ön kódja hiteles és nem manipulált, így mindkét fél védve van a csalás, a rosszindulatú programok és a lopás ellen.

Hatékony nyomon követés és végrehajtás

Ha egy kódrészlet digitálisan alá van írva, könnyen észlelheti a módosított fájlokat. Ezenkívül az időbélyegzővel aláírt kód a felhasználó számára azt is jelzi, hogy a kódot érvényes tanúsítvánnyal írták alá, még a tényleges tanúsítvány lejárta után is.

A biztonsági figyelmeztető címkék megelőzése

Ügyfelei zökkenőmentes és professzionális telepítési folyamatot várnak el, amikor letöltik a szoftverét. A digitálisan aláírt programokkal elkerülhetők a letöltés és telepítés során megjelenő figyelmeztető üzenetek a jobb elfogadás érdekében.

Megfelelés a platformkövetelményeknek

A szoftverét forgalmazó partnerek, csatornák és platformok elvárják, hogy megvédje ügyfeleik adatait. A szoftverek aláírása mutatja az Ön elkötelezettségét a biztonságuk iránt, és gyakran szerződéses követelmény.

MI AZ AZ EV KÓDALÁÍRÁS?

Az EV kódaláírás növeli a bizalmat és az elfogadottságot Az EV (Extended Validation) kódaláíró tanúsítványok a digitálisan aláírt kód összes szokásos előnyét tartalmazzák, valamint szigorú ellenőrzési folyamatot és hardverbiztonsági követelményt, így a felhasználók még jobban megbízhatnak az
alkalmazásaik hitelességében.


FUNKCIÓK ÉS ELŐNYÖK

Kétfaktoros hitelesítés A tanúsítvány megvásárlása után kapott USB-eszközön egy titkosított token tárolódik, amely tartalmazza a kulcsot. Csak azok írhatnak alá kódot az ön EV kódaláíró tanúsítványával, akik rendelkeznek a fizikai eszközzel, ami megerősített hitelesítést és fokozott biztonságot nyújt.

Időérzékeny aláírás Az opcionális időbélyegző hozzáadása azt jelenti, hogy az aláírás még akkor is él, amikor az aláíráshoz használt eredeti EV kódaláíró tanúsítvány már lejárt. Időbélyegző nélkül az aláírás a tanúsítvány lejáratával együtt lejár, így újra alá kell írnia a kódot.

Microsoft Defender SmartScreen Automatikusan megbízható státuszt nyerhet a Microsoft Defender SmartScreen® Reputation szűrőn, ezáltal csökkentve a figyelmeztető üzeneteket, növelve a márka hírnevét és a végfelhasználók bizalmát.

A hardveres biztonsági modulok támogatása A DigiCert EV kódaláíró tanúsítványok telepíthetők HSM modulokra, így nagyobb ellenőrzést biztosíthat tanúsítványai és azok privát kulcsai felett. A szervezetében bárki, aki jogosult hozzáféréssel rendelkezik a HSM-hez, használhatja a tárolt tanúsítványt kód aláírására.

Univerzális platformkompatibilitás Nincs szükség a tanúsítvány újbóli kiadására, ha más platformon (pl. Authenticode, Kernel Mode stb.) szeretne kódot aláírni.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram