dbForge Studio for SQL Server

ÁTTEKINTÉS

A legjobb SQL Server IDE a hatékony fejlesztéshez.

Az összetett adatbázis-feladatokat végző SQL-fejlesztők és DBA-k GUI eszközzel szinte bármilyen adatbázis-használati tapasztalatot felgyorsíthatnak, például adatbázisok tervezése, SQL-kód írása, adatbázisok összehasonlítása, sémák és adatok szinkronizálása, értelmes tesztadatok és kész DDL- és DML-utasítások generálása és még sok minden más.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszermacOS 10.13. vagy újabb

Windows:

RendszerWindows 7/8/8.1/10/11

Linux:

RendszerUbuntu, Debian, Fedore, Red Hat Enterprise Linux

FUNKCIÓK

Adatbázis fejlesztés A dbForge Studio for MS SQL Server széleskörű funkcionalitást és egy csomó beépített eszközt biztosít, amelyek automatizálják a rutinokat, és a fejlesztők valóban hatékonyak lesznek az adatbázis-fejlesztési folyamatban.

Adatbázis-kezelés Robusztus Microsoft SQL-kezelőként a dbForge Studio for SQL Server olyan adatbázis-kezelő eszközökkel rendelkezik, amelyek segítenek a DBA-knak az adatok védelmében és a problémák megoldásában, mielőtt azok károsítanák az adatbázis egészségét.

Adatbázis-adminisztráció Az adatbázis-adminisztráció összetett és időigényes munka, amely magas szintű készségeket és tapasztalatot igényel. Ezért a Studio for SQL Server professzionális SQL Server-adminisztrációs eszközöket biztosít a biztonságos adatbázis-kezeléshez.

Database administration inside the SQL Server IDE

Adatjelentések és elemzések Az adatjelentések és pivot táblázatok létrehozása, valamint az adatok összehasonlítása sok időt és erőfeszítést igényelhet. Az MS SQL adatbázis-kliensünk olyan IDE-t biztosít, amely lehetővé teszi a termelékenység növelését a következő eszközök segítségével.

Egyszerű módja az adatbázisok gyorsabb kiadásának Az adatbázis CI/CD megvalósítása és a teljesítmény javítása a build és deployment folyamatok automatizálásával a dbForge Studio for SQL Server használatával.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram