dbForge Studio for MySQL

ÁTTEKINTÉS

A legjobb MySQL GUI eszköz és IDE, amit találhatsz.

A dbForge Studio for MySQL egy univerzális IDE a MySQL és MariaDB adatbázisok fejlesztéséhez, kezeléséhez és adminisztrációjához. Ez egy teljes körű MySQL GUI, amely segít a lekérdezések létrehozásában és végrehajtásában, a tárolt rutinok fejlesztésében és hibakeresésében, az adatbázis-objektumkezelés automatizálásában, az adatbázisok összehasonlításában és szinkronizálásában, a táblázatok adatainak elemzésében és még sok másban. Gazdag funkcionalitását egy intuitív felület alatt nyújtja.

A dbForge Studio for MySQL emellett tökéletes alternatívája a MySQL Workbench-nek azok számára, akik szélesebb körű funkciókat és nagyobb teljesítményt keresnek.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszermacOS 10.13. vagy újabb

Windows:

RendszerWindows 7/8/8.1/10/11

Linux:

RendszerUbuntu, Debian, Fedore, Red Hat Enterprise Linux

FUNKCIÓK

Adatbázis fejlesztés A napi fejlesztési feladatok kezelése még soha nem volt ilyen egyszerű. A dbForge Studio eszközei segítenek a lekérdezések létrehozásában, szerkesztésében és futtatásában, valamint a lekérdezések teljesítményének mérésében és optimalizálásában.

Adatbázis tervezés A Studiohoz tartozó adatbázis-tervezési eszközök segítségével azonnal létrehozhat adatbázis-diagramokat, objektumokat és projekteket, valamint hatékonyan összehasonlíthatja és szinkronizálhatja az adatbázis-sémákat.

Adatbázis-kezelés A dbForge Studio for MySQL egy olyan adatbázis-kezelő eszközkészletet tartalmaz, amely segít a DBA-knak az adatok védelmében és a problémák megoldásában, mielőtt azok károsítanák az adatbázis egészségét.

Database management with the help of our MS SQL GUI tool

Adatbázis-adminisztráció Különböző funkciók segítségével kezelheti a fiókokat, beállíthatja a jogosultságokat, nyomon követheti a nyitott munkameneteket és azok tevékenységét, valamint elvégezheti a táblázatok karbantartását. Ezenkívül lehetőség van az adatbázisok biztonsági mentésére és visszaállítására biztonsági másolatfájlokba/ból.

Adatjelentések és elemzések Az adatjelentések és pivot táblázatok létrehozása, valamint az adatok összehasonlítása sok időt és erőfeszítést igényelhet. Az MS SQL adatbázis-kliensünk olyan IDE-t biztosít,

Adatszolgáltatás és elemzés A dbForge Studio for MySQL a következő funkciókkal teszi az elemzést és a jelentéstételt sokkal kevésbé időigényessé.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram