Cumulus 2PDF AssetProcessor

  Canto Cumulus 2PDF AssetProcessor

  Központi PDF generálás gyorsan, egyszerűen
  Cumulus 2PDF AssetProcessor

  Az Adobe által kifejlesztett PDF technológia a világ egyik legnépszerűbb dokumentumformátuma, amelyet a számítástechnika, az internet, a kreatív világ, az oktatás, a kormányzat területén, és még számos más helyen nap mint nap használunk világszerte. A Canto Cumulus 2PDF AssetProcessor bővítménnyel a szerveren tárolt dokumentumokból egy pillanat alatt PDF-eket generálhatunk.

  Áttekintés

  Az Adobe által kifejlesztett PDF technológia a világ egyik legnépszerűbb dokumentumformátuma, amelyet a számítástechnika, az internet, a kreatív világ, az oktatás, a kormányzat területén, és még számos más helyen nap mint nap használunk világszerte. A Canto Cumulus 2PDF AssetProcessor bővítménnyel a szerveren tárolt dokumentumokból egy pillanat alatt PDF-eket generálhatunk.Az Adobe által kifejlesztett PDF technológia a világ egyik legnépszerűbb dokumentumformátuma, amelyet a számítástechnika, az internet, a kreatív világ, az oktatás, a kormányzat területén, és még számos más helyen nap mint nap használunk világszerte. Az ingyenesen letölthető Adobe Reader program segítségével bárki hozzáférhet a PDF fájlokhoz. A bővítményként kapható Canto Cumulus 2PDF AssetProcessor szoftver most lehetővé teszi, hogy a Canto Cumulus Workgroup és/vagy a Canto Cumulus Enterprise programokkal katalogizált dokumentumokat PDF formátumba konvertáljuk. A folyamat rendkívül egyszerű: a fenti Cumulus alkalmazások egyikével kapcsolódjunk a központi szerverhez, jelöljük ki a kiszemelt dokumentumokat és a Canto Cumulus 2PDF AssetProcessor egy pillanat alatt PDF-eket generál belőlük a szerveren. Mindezt anélkül is megtehetjük, hogy az eredeti formátumot kezelő szoftver (pl. egy DOC fájl esetén a Microsoft Word program) és/vagy az Adobe Acrobat alkalmazás fel lenne telepítve a számítógépünkre - elég, ha a szükséges szoftverek a szerveren fent vannak. Természetesen ez pénzmegtakarítással jár, mivel így nem kell minden egyes munkaállomáshoz külön licencet vennünk. A dokumentumok megduplázódásával járó helyhiánytól és kavarodástól sem kell félnünk - a szerveren tárolt adatok rendezettségét a Cumulus szoftverek biztosítják.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Microsoft Windows 2000 (SP2), Windows XP, Windows Server 2003
  Egyéb

  A bővítmény bármely Cumulus szoftverbe integrálható:

  Apple
  Rendszer
  Mac OS X 10.3 vagy újabb, Mac OS X Server 10.3 vagy újabb
  Egyéb

  A bővítmény bármely Cumulus szoftverbe integrálható:

  Funkciók

  PDF generálás a szerveren A szoftverrel PDF formátumú fájlokat hozhatunk létre különböző fajtájú (pl. DOC, XLS) dokumentumainkból a központi szerveren.


  Pénztakarékos megoldás Drasztikusan csökkenthetjük vállalatunk kiadásait, mivel a konvertáláshoz kevesebb licencre lesz szükségünk, mint korábban.

  Helytakarékos konverzió káosz nélkül Az átkonvertált PDF dokumentumok a szerveren tárolódnak, így nem foglalnak helyet a számítógépünkön. A Cumulus szoftvereknek hála a megkettőzött (az eredeti és a PDF formátumú) dokumentumok sem okoznak kavarodást.

  Kinek ajánljuk?

  A Canto 2PDF AssetProcessor bővítményt mindazon Canto Cumulus felhasználóknak ajánljuk, akik munkájuk során főleg PDF fájlokkal dolgoznak (pl. kiadók, szerkesztőségek, kreatív ügynökségek, rendezvényszervező irodák stb.), ill. azoknak, akik nem PDF-ekkel dolgoznak, de a végeredményt ilyen formában kell prezentálniuk (pl. oktatási vagy kormányzati szférában dolgozó szakemberek).