Csomagolás és design - Stancolt kiadványok és csomagolástervek

A Scolar Design-sorozat egyes kötetei a világ más tájain dolgozó grafikusok keze alól kikerülő munkák bemutatásával kitekintést nyújtanak a design aktuális nemzet–közi trendjeire, friss ötleteket, inspirácót adnak ter–vező–grafi–kusnak és megbízónak egyaránt.

Ötletes hajtogatások és stancformák
A könyv olyan csomagolásokat, reklámkiadványokat, CD- és DVD-borítókat, meghívókat tár elénk, melyek közös ismertetőjegye a kreatív stanc- és papírhasználat.
A kötet nem csupán az új hajtogatási módok kiötléséhez ad segítséget; a mellékelt stancrajzok révén a bemutatott munkáknál alkalmazott technikák megértését is segíti. A számos területet felölelő tervek a szemléletes fotók és a stancminták alapján könnyen meg is valósíthatók.

Továbbgondolható megoldások
Az illusztrációk szétbontják a bemutatott termékeket, és elénk tárják szerkezetüket, így könnyen reprodukálhatjuk, átala–kít–hatjuk vagy akár tovább is fejleszthetjük őket. A tervező–grafi–kusok mellett haszonnal forgathatják formatervezői tanulmányokat folytató diákok is.

CD-melléklet stancmintákkal
A mellékelt CD-n szerkeszthető formában is megtalálhatók a bemutatott stancminták, így a felvonultatott ötleteket bárki önállóan is kivitelezheti, nincs szükség különösebb mérnöki vagy gyártási ismeretekre, sem speciális anyagok alkalmazására.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram