Canto

  Katalogizálás mesterfokon
  A vállalati DAM szoftverek következő szintje. Egy nyílt rendszer, ami ugyanakkor rendkívül biztonságos lehetőséget ad a digitális tartalmakhoz való hozzáféréshez.
  A Canto Cumulus Viewer bővítmény lehetővé teszi, hogy azokkal is megosszuk digitális állományainkat, ill. az ezeket rendszerező katalógusainkat, akik (még) nem használják a Canto Cumulus szoftvereket. Íme a tökéletes megoldás különböző promóciós anyagok gyors és hatékony terjesztésére!
  Rengeteg Cumulus felhasználó kívánságát teljesítették a Canto szakemberei akkor, amikor elkészítették a Canto Cumulus HELIOS Companion bővítményt. A szoftverrel lehetőségünk nyílik a megbízhatóságáról híres, a nyomdai előkészítés területén dolgozók körében igen népszerű kliens/szerver alapú HELIOS szoftverek mechanizmusainak felhasználására.
  A bővítményként kapható Canto Cumulus QXP AssetStore szoftver segítségével Canto Cumulus felhasználóként most minden eddiginél gyorsabban kereshetünk a Quark QuarkXPress fájlok szövegében. A program további nagy előnye, hogy a QuarkXPress dokumentumok egyes oldalait is katalogizálhatjuk, azaz csak azokat az oldalakat, amelyekre tényleg szükségünk van.
  Napjaink régi és új vállalkozásai egyre gyakrabban dolgoznak videókkal. Nem csoda, hiszen egy látványosan elkészített mozgóképsorozat a kormányzati, az üzleti, az oktatási és a fejlesztési szektor szinte bármely területén felhasználható. A Canto Cumulus Video Suite bővítmény a Canto Cumulus Enterprise szoftverekkel együttműködve a legkülönfélébb videofájlok katalogizálására, ill. kezelésére képes.
  A kisebb és közepes vállalatok egyfelől növekvő érdeklődést mutatnak a rugalmas digitális adatkezelési rendszerek iránt, másfelől informatikai rendszerük kevésbé fejlett és kiépített, mint nagyobb vetélytársaiké. A Canto szakemberei pontosan az ilyen cégeknek szánják a Canto Cumulus Workgroup szoftvereket, amelyek három változatban kaphatók (Archive Server, Publishing Server, Business Server).
  A központi digitális adatkezelés (DAM - Digital Asset Management) napjainkban már szinte minden komolyabb vállalat esetén az olajozott működés egyik elengedhetetlen alapfeltétele. A magyarázat egyszerű: a nagyobb cégek több embert foglalkoztatnak és nagyobb adathalmazzal dolgoznak. A Canto szakemberei pontosan ezért fejlesztették ki a teljes mértékben személyre szabható Canto Cumulus Enterprise szoftvereket.
  Az Adobe által kifejlesztett PDF technológia a világ egyik legnépszerűbb dokumentumformátuma, amelyet a számítástechnika, az internet, a kreatív világ, az oktatás, a kormányzat területén, és még számos más helyen nap mint nap használunk világszerte. A Canto Cumulus 2PDF AssetProcessor bővítménnyel a szerveren tárolt dokumentumokból egy pillanat alatt PDF-eket generálhatunk.
  Az Adobe által kifejlesztett PDF technológia a világ egyik legnépszerűbb dokumentumformátuma, amelyet a számítástechnika, az Internet, a kreatív világ, az oktatás, a kormányzat területén, és még számos más esetben nap mint nap használunk világszerte. A bővítményként kapható Canto Cumulus PDF AssetStore szoftver segítségével Canto Cumulus felhasználóként most minden eddiginél gyorsabban kereshetünk a PDF fájlok szövegében. A program további nagy előnye, hogy a PDF dokumentumok egyes oldalait is katalogizálhatjuk, azaz csak azokat az oldalakat, amelyekre tényleg szükségünk van.
  Hogyan oldjuk meg a biztonságos, gyors adatáramlást egy olyan munkacsoport esetén, amelynek tagjai más és más, mégis összefüggő feladatokat látnak el, esetleg eltérő helyen és időben dolgoznak? A megoldást a Canto Cumulus Workgroup vagy a Canto Cumulus Enterprise platform-független, intranet- vagy internet-alapú, kliens/szerver rendszerű szoftverek nyújtják, amelyeknek a segítségével digitális állományaink archiválása, megosztása, publikálása és célba juttatása gyerekjátékká válik.
  A Canto Cumulus Connect bővítményt azon Canto Cumulus felhasználóknak fejlesztették ki, akik összeköttetést szeretnének teremteni Cumulus katalógusaik (amelyek mérete akár a 4 GB-ot is meghaladhatja!) és más rendszerű adatbázisok között.