Trükkös technikák az Adobe Flash CS5-ben

Dolgozz Chris Georgenes a híres Flash szakember válla fölött ellesve praktikus technikákat, és alkalmazd a tippjeit, trükkjeit saját projektjeidhez a DVD-n lévő Flash forrásállományok, példák és gyakorlatok segítségével.     

Tanulj meg számtalan életszerű munkamódszereken alapuló tippet és trükköt,  melyek segítenek, hogy gyorsabban és költséghatékonyabban dolgozz! Dolgozz a problémától a megoldásig, hogy kihozd a lehető legjobb eredményt a Flash CS5-ből! A Trükkös Technikák (How to Cheat) Flash CS5 egy sikerkönyv, a Flash trükkjeinek bestsellere - a sikeres tanulás egy bizonyított formája.

 
 


Minden technika oldalpárként van tervezve, úgy hogy vizuális referenciaként meg tudd támasztani a könyvet a billentyűzeted mögött vagy a monitorod mellett amíg ezzel dolgozol. Ezek között a munkamenetek között sok a valós ügyfél-projekt, amiket forrás állományaikkal, neked adunk hogy használd és felfedezd. Ezekkel az életszerű professzionális projektekkel felfedezheted, hogyan is kelts életre objektumokat remek mozgás hatásokkal, készíts esőt, havat, vagy állíts össze egy lángoló világot, miként fejlessz Flash mobil-alkalmazásokat és további sok tippet és trükköt is kapsz, amit máshol nem találsz meg!

Chris Georgenes a Mudbubble LLC alapítója és művészeti és animációs igazgatója. Az elmúlt évtized jó részében webes alkalmazásokhoz, játékokhoz és televíziós műsorokhoz készített dizájnt és animációkat. Ügyfelei többek közt az Adobe, Macromedia, Yahoo!, Digitas, Hasbro, Ogilvy és AOL, a teljesség igénye nélkül. Chris tanfolyamokat állít össze, és oktat is a sessions.edu-n.

 

Szint: közép-haladó és haladó Flash felhasználók és grafikusok.

Témakör: az Adobe Flash CS5, 2D-s tradicionális animáció, a szoftver leghasznosabb bővítményei is említésre kerülnek

Olvasói kör: webdesignerek, grafikusok, hobbi 2D-s felhasználók, professzionális reklámfilmesek stb.

Terjedelem: 386 színes oldal + DVD

ISBN: 978-963-08-0264-2

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram