Blow Up

  Alien Skin Blow Up 3

  ... nagy, nagyobb, méééééég nagyobb...
  Blow Up

  Az Alien Skin Blow Up a lehető legjobb megoldás képek nagyításához. Akár 1 600%-os méretnövekedést is elérhetünk a segítségével!

  Áttekintés

  Az Alien Skin Blow Up a legjobb eszköz nagyításhoz. Az átméretezés a már megszokott bicubic interpolációnál sokkal hatékonyabb módszerrel történik, így tisztább és élesebb képet eredményez. A Blow Up bővítménnyel könnyen nagyíthatunk, miközben a képen megmaradnak az élek, a vonalak és más éles részletek. A szűrőt akár négyszer is használhatjuk, így érhető el a hihetetlen, 1 600%-os nagyítás is. Egyes képek esetében akár hat alkalommal is lefuttathatjuk a nagyítást, amivel 3 600%-os méretnövekedéshez jutunk, miközben a kép nem esik szét, hanem élvezhetően jó minőségű marad. Az Alien Skin Blow Up a nagyítás mellett a fotó szemcsézettségét is kontrollálja, és beállíthatjuk benne a nagyítás közbeni élesítést is. A program támogatja a legismertebb képformátumokat, beleértve a CMYK, a 16 és 32 bites színmélységet is.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  1.6 GHz vagy gyorsabb processzor
  Processzor
  Windows Vista vagy újabb
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  4 GB
  Képernyő
  1024x576
  Egyéb
  • Az alábbi képszerkesztő szoftverek egyike:
  • Adobe Photoshop CS4 vagy újabb
  • Adobe Lightroom 2 vagy újabb
  • Adobe Photoshop Elements 8 vagy újabb
  Apple
  Rendszer
  Többmagos Intel processzor
  Processzor
  Mac OS X 10.6 vagy újabb
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  4 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • Az alábbi képszerkesztő szoftverek egyike:
  • Adobe Photoshop CS4 vagy újabb
  • Adobe Lightroom 2 vagy újabb
  • Adobe Photoshop Elements 8 vagy újabb
  Funkciók

  Egyszerűség A Blow Up felhasználói felülete elképesztően letisztult. Csak állítsuk be a nagyítás mértéket - szükség esetén a cropolás mértékét -, és bízzuk a többit a Blow Upra.

  Sebesség Az új verzió gyorsabb lett Mac OS és Windows alatt is.

  Méretek A felnagyított kép magassága (vagy szélessége) akár 300 ezer pixel magas is lehet. Ennél nagyobb képet még a Photoshop se képes kezelni!

  CMYK A Blow Up képes kezelni a profi szakemberek által preferált CMYK képeket is.

  Kinek ajánljuk?

  Az Alien Skin Blow Up terméket profi fotósoknak, plakátkészítőknek, posztergyártóknak ajánljuk. Kiváló segítség lehet azoknak a grafikusoknak is, akik mindennapi munkájukban folyamatosan képek átméretezésével foglalkoznak.