Az Apple is válaszol az AI őrületre

2023-07-26 11:23
Úton az Apple AI eszköze... A vállalat új chatbotját teszteli, ám hogy ez mikor kerül piacra, az még nem biztos.


A mesterséges intelligencia rohamos térhódításával a tech óriások egymás után fejlesztik ki saját AI eszközeiket. A Microsoft, a Google, már rendelkezik generatív AI eszközzel, ezen kívül a Meta, a TikTok és az Adobe is ráfeküdt az AI integrálására termékeikbe. Az Apple mesterséges intelligencia eszköze pedig épp úton van.

A Bloomberg News szerint az Apple Ajax néven hozott létre egy alapot, melynek célja nagyméretű nyelvi modellek fejlesztése. Ezen kívül a vállalat tesztel egy Apple GPT névre keresztelt chatbotot, mely lényegében a ChatGPT, a Google Bard és a Microsoft Bing másolata. Ez mind szép és jó, ám az Apple még nem dolgozott ki konkrétabb terveket arra vonatkozóan, hogy mikor dobja piacra a terméket.

A hír, mely szerint az Apple is elkezdte összehegeszteni saját AI chatbotját, máris több, mint 2%-os emelkedést eredményezett a cég részvényeiben.

Az Apple újításaival kapcsolatban további információkat itt olvashatsz.

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább

, ,
Adobe - Cyber Monday

Legyen szó akár kreatív szoftverekről vagy 3D alkotásról, az Adobe Cyber Monday kedvezmények között mindenki megtalálja a kedvére valót.

,
Black Friday!

Berobbant a Black Friday hete és mi hihetetlen ajánlatokkal készültünk!

, ,
[WEBINÁR]: Adobe Acrobat DC - Egyedi élmények, személyre szabott dokumentumok

Hozd ki a lehető legtöbbet az Adobe Acrobat DC-ből. Ha lemaradtál volna webinárunkról, most visszanézheted azt YouTube csatornánkon.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram