Axure RP 10

ÁTTEKINTÉS


Az Axure RP az egyetlen olyan UX eszköz, amely az UX szakemberek számára lehetővé teszi a valósághű és egyben funkcionális prototípusok készítését.

Teljes körű eszköz UX szakemberek számára

Készítsen diagramokat, ügyfélutakat, drótvázakat és egyéb UX-dokumentációt közvetlenül az összetett, funkcionális UX-prototípusok mellett.

UX Prototypes, Specifications, and Diagrams in One Tool

Funkcionális prototípusok megosztása egyetlen kattintással

Kattintson egy gombra, és azonnal tegye közzé RP UX prototípusait az Axure Cloudban, hogy megoszthassa, ellenőrizze és visszajelzést kapjon a fejlesztő csapatától.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszermacOS 10.13. vagy újabb
ProcesszorIntel, illetve M1 vagy újabb
Memória2 GB
Tárhely5 GB
Képernyő1920x1080

Windows:

RendszerWindows 8.x, 10 vagy 11
ProcesszorIntel vagy AMD
Memória2 GB
Tárhely5 GB
Képernyő1920x1080

FUNKCIÓK

Interakció események Egér, érintés és billentyűzet események használata interakciók kiváltásához.

Feltételes logika Feltételek és változók hozzáadása a prototípusok következő szintre emeléséhez.

Dinamikus tartalom a valósághű UX prototípusokhoz Használja ki a hatékony Axure RP widgeteket működő űrlapok, sorba rendezhető rácsok és dinamikus felületek létrehozásához.

Működő űrlapok A szöveges mezők, legördülő listák és rádiógombok csak egy drag & dropnyira vannak a munkához.

Több állapotú konténerek Használjon több állapotú dinamikus paneleket, hogy a felugró ablakoktól kezdve a görgethető, lapozható, mobil képernyőkig bármit létrehozhasson.

Adatvezérelt felületek Adatvezérelt táblázatok és rácsok létrehozása, amelyeket az ismétlő widget segítségével dinamikusan rendezhet és szűrhet.

Adaptív nézetek Tervezzen asztali számítógépekre, táblagépekre és telefonokra egyetlen oldalon, és automatikusan jelenítse meg a megfelelő nézetet.

Folyamatábrák A beépített folyamatábrák és a varázslatos módon újralakuló csatlakozók megkönnyítik az RP-ben történő diagramkészítést.

Megjegyzések és specifikációk Jegyzetek hozzáadása a követelmények és specifikációk rögzítéséhez a fejlesztők és az érdekelt felek számára.

Megjegyzések és visszajelzések Gyűjtsön visszajelzéseket közvetlenül a képernyőn, és használja a Slack és a Microsoft Teams integrációkat az értesítésekhez.

Fejlesztői Inspect Automatizált redline-ok, tervezési eszközök és CSS-ellenőrzés segítségével egyszerűsítheti a fejlesztőknek történő átadást.

Figma Könnyedén másoljon kereteket a Figmából az Axure RP-be, hogy életre kelthessse terveit.

Adobe XD Rétegek importálása Adobe XD-ből az Axure RP-be, szerkeszthető és használatra kész interakciók hozzáadásához.

Sketch A Sketchből gyorsan átviheti a rajzlapokat az Axure RP-be, hogy gyönyörű UX-prototípusokat hozzon létre.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram