Artistic Screening Tools

  Andromeda Artistic Screening Tools

  Művészi Photoshop-bővítmények egy csomagban
  Artistic Screening Tools

  Ahogy a programcsomag nevében is benne van, az Andromeda ezt a gyűjteményt első sorban olyan Photoshop, ill. Adobe Photoshop Elements felhasználóknak szánja, akik színes vagy grayscale képeiket még érdekesebbé, látványosabbá, művészibbé szeretnék tenni. Három verhetetlen bővítmény található a csomagban, melyekkel a kő-, ill. fémvéset, a fametszet vagy a "kézzel rajzolt" grafika hatásokat idézhetjük elő képeinken.

  Áttekintés

  Ahogy a programcsomag nevében is benne van, az Andromeda ezt a gyűjteményt elsősorban olyan Photoshop, ill. Adobe Photoshop Elements felhasználóknak szánja, akik színes vagy grayscale képeiket még érdekesebbé, látványosabbá, művészibbé szeretnék tenni. Három verhetetlen bővítmény található a csomagban, melyekkel a kő-, ill. fémvéset, a fametszet vagy a "kézzel rajzolt" grafika hatásokat idézhetjük elő képeinken.Az Andromeda az Adobe Photoshop kiegészítők, bővítmények specialistája. Olyan szoftvereket gyárt, melyek az Adobe piacvezető képszerkesztő programjával karöltve csodákra képesek. Nemcsak arról van szó, hogy nagyságrendekkel leegyszerűsítik a fotósok, grafikusok munkáját, hanem igazán minőségi eredményt is produkálnak. Ahogy a programcsomag nevében is benne van, az Andromeda ezt a gyűjteményt elsősorban olyan Photoshop, ill. Adobe Photoshop Elements felhasználóknak szánja, akik színes vagy grayscale képeiket még érdekesebbé, látványosabbá, művészibbé szeretnék tenni. Három verhetetlen bővítmény található a csomagban, melyekkel a kő-, ill. fémvéset, a fametszet vagy a "kézzel rajzolt" grafika hatásokat idézhetjük elő képeinken. A csomag a következő szoftvereket tartalmazza:

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Microsoft Windows 98, ME, 2000, XP
  Processzor
  Intel Pentium II 200 MHz vagy nagyobb teljesítményû
  Memória
  64 MB
  Képernyő
  800x600 - 16 bit
  Egyéb
  • Az egyes bővítmények a következő programokkal képesek együttműködni:
  Apple
  Rendszer
  Mac OS 9.x, OS X
  Processzor
  PowerPC G3 vagy nagyobb teljesítményû
  Memória
  64 MB
  Képernyő
  800x600 - 16 bit
  Egyéb
  • Az egyes bővítmények a következő programokkal képesek együttműködni:
  Funkciók

  Andromeda Cutline Filter - kővéset- és fametszet Az Andromeda Cutline Filter bővítménnyel kővéset- vagy fametszet-szerű hatást érhetünk el képeinken. Az eredmény látványos, egyedi, izgalmas és művészi lesz.

  Andromeda EtchTone Filter - fémvéset Az Andromeda által kifejlesztett speciális technológiának köszönhetően az Andromeda EtchTone Filter bővítménnyel grayscale vagy színes képekhez fémkarcolat-szerű hatást adhatunk.

  Andromeda Screens Filter - "kézzel rajzolt" grafika Az Andromeda Screens Filter segítségével színes képeinkből többféle sablon alapján fekete-fehér "kézzel rajzolt" képeket generálhatunk 15-400 LPI minőségben. Az átalakítást egész sor minta alapján elvégezhetjük.

  Kinek ajánljuk?

  Az Andromeda Artistic Screening Tools programcsomag nélkülözhetetlen mindazon Adobe Photoshop és/vagy Adobe Photoshop Elements felhasználók számára, akik képeiket vagy fotóikat érdekesebbé, látványosabbá, művészibbé szeretnék tenni. Az ily módon elkészített anyagokat szinte bármilyen (pl. üzleti, művészeti, webes) téren felhasználhatjuk.