... hogy ne legyen takargatnivalója!

Az Adobe hazai képviseletét ellátó Trans-Europe Kft. rendkívüli lehetőségeket kínál mindazok számára,
akik frissíteni vagy legalizálni szeretnék Adobe szoftvereiket. Akciós oldalunkat itt találja.

Jelenleg futó akcióink:

Ügyeljen arra, hogy vállalatánál minden felhasználó legális Adobe szoftverekkel dolgozzon.


10 érv a legális szoftverek használata mellett:

Presztízs 
Presztízs
Mutasson példát alkalmazottainak és üzleti partnereinek azzal, hogy legális szoftvereket használ!
Bizalom 
Bizalom
Alakítsa úgy cégfilozófiáját – melybe a legális szoftverhasználat is beletartozik –, hogy ügyfelei bizalommal fordulhassanak vállalatához!
Szoftverbiztonság
Szoftverbiztonság
A legális szoftverek folyamatos, ingyenes frissítésével biztos lehet abban, hogy a munkafolyamatok akadálytalanul végbemennek.
Ésszerűség 
Ésszerűség
Ha jogtiszta szoftvereket használ, megkímélheti magát a szoftverkalózkodással kapcsolatos peres ügyek költségeitől, és az egyéb szankcióktól.
Terméktámogatás 
Terméktámogatás
Ha legális programokat használ, igényt tarthat a szoftverhez kapcsolódó ingyenes terméktámogatásra, technikai segítségnyújtásra.
Magabiztosság 
Magabiztosság
Ha jogtiszta szoftvereket használ, nem kell tartania az irigykedő alkalmazottak és versenytársak feljelentéseitől és az illetékes hatóságok vizsgálataitól.
Versenyképesség 
Versenyképesség
A legális úton megvásárolt termékekhez ingyenes javítások, frissítések és kedvezményes upgrade-ek járnak, így szoftverei mindig naprakészek maradnak.
Hatékonyság 
Hatékonyság
A szoftverbiztonság mellett cégének hatékonysága is növekedni fog a legális szoftverekhez járó extra szolgáltatásoknak köszönhetően.
Teljesség 
Teljesség
A gyártók az eredeti szoftverek többsége mellé ingyenes kézikönyvet, tutorial-okat, példafájlokat, jogdíjmentes fájlokat, oktatóvideókat és egyéb segédanyagokat adnak.
Extrák 
Extrák
A szoftvercégek a kiegészítő anyagokon kívül gyakran további ingyenes segédszoftverekkel, fontkészletekkel, esetenként internetes szolgáltatásokkal is jutalmazzák vásárlói bizalmunkat.


10 érv az illegális szoftverek használata ellen:

 
Szégyen - Egy rutinszerű BSA vizsgálat bármikor fényt deríthet az illegális szoftverhasználatra, megszégyenítve Önt partnerei, ügyfelei és főleg versenytársai előtt. Ne hagyja, hogy fogást találjanak jó hírnevén.
 
Hiteltelen - "A rossz hírek mindig gyorsabban terjednek, mint a jók". Egy lehetséges büntetőeljárás hatására partnerei bizalmatlanok lesznek Önnel szemben, ügyfelei más, jó hírnek örvendő cégek felé orientálódhatnak.
Vírusveszély - Az illegális szoftverek a számítástechnikai vírusok veszély forrásai, amelyek könnyen tönkre tehetik cégei értékes adatait.
 
Bonyodalom - Lebukás esetén nemcsak büntetéssel, hanem negatív PR-ral és bevételkieséssel is számolnia kell. További átvizsgálások, állandó gyanú alatt állva, vállalkozása komoly veszteségek áldozatává válhat, ahelyett, hogy annak fejlődésére koncentrálhatna.
Bizonytalanság - Murphy törvénye alapján a megbízhatatlan munkaeszközök mindig a legrosszabb pillanatban mondják fel a szolgálatot. Ne engedje, hogy cége nagy üzleti lehetőségeket szalasszon el az illegális szoftverek hibája miatt. Menjen biztosra!
Félelem - Ugye Ön sem szeretne állandó félelemben élni? A szellemi tulajdon jogtalan felhasználása is lopásnak számít. A tolvajnak mindig van félnivalója.
Büntetés - Az illegális szoftverhasználatot a törvény bünteti. A komoly pénzbírság mellett azonban a rossz hírnév a legnagyobb büntetés.
Sebezhetőség - Az illegális szoftverek használatával a legtöbb esetben cégének fontos adatait teszi sebezhetővé külső támadásokkal szemben.
Ráfizetés - A szoftverkalózkodás hosszútávon költséges. Magasak a büntetések, nem lehet frissíteni a szoftvert új verzióra, és a vírusveszélyből fakadó meghibásodásokkal is számolni kell.
Időveszteség - Ha baj van, nincs kihez fordulni, áll a munka. Az illegális szoftverhez nem jár garancia vagy technikai támogatás.


Tudjon meg több információt a szoftverlegalizációról.

Ismerje meg az Adobe Creative Suite 4 termékeket videós és információs portálunkon a www.cs4info.hu-n

 

 

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram